Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben de bugün dünle aynı çıktım sadece ilk gün ödem atabildim yani ama o kadar sapıttım ki dün gece tatlıya saldırdım resmen müstahak bana şimdi de paşa paşa çorbamı içiyorum
Benimde paben problemim var 2014 yılı mayıs ayından beri kilo vermeye ve verdiğim kiloları almamaya gayret ediyorum deemediğim diyet kalmadı ama en memnun kaldığım bu diyet ne yesem basende toplamda 26 kg verdim 3-5 kilo alınca hemen şok diyet ama bu basen çok canımı sıkıyor ip atlamam gerektiğini söylüyorlar bu arada sporada gittim, power plateye ama nafile ırsilik vede oturarak çalışmada kaynaklı imiş basenim 123 cm den 96 cm ye düştü ama 3-5 kilo almaya başlayınca hoop yine basende arkadaşlarım ve ailem sen yemek ye sonrada amuda kalk diyorlar üst ve alt bedenim arasında 2 beden farkı var ne yapacağımı şaşırdım moral sıfır senin yinede kilon benden çok aşağıda başarılarının devamı gelir inşallahaslinda öyle ama basenlerim cok igrenc dururyor.. bir türlü forma sokamiyorum. sanki midem orda yedigim her sey oraya gidiyor)
selam ben de pazartesi başladım, boyum 1.68 kilom 63.3 yaş 23 asıl hedefim 58, diyetten beklentim 60 hatta 59.9 :)
ptesi sabah: 63.3
sabah 1 bardak süt içtim(bu aslında kaçamak), yukarıda da verilen tarifle hazırladığım çorbadan içtim bir de okulda çorbam yetmedi doymadım o yüzden mercimek çorbası içtim bunun dışında 2 litreye yakın su içtim ve akşam 1 saat zumba yaptım.
salı sabah: 62.1
sabah 1 haşlanmış yumurta yedim(bu da aslında kaçamak), yeni çorba yaptım bu sefer ekstra olarak 1 avuç bulgur ekledim. domates salatalık atıştırdım ve çorbadan içtim.
çarşamba sabah: 62.3
tuvalete çıkamadan tartıldım o yüzden moralimi bozmadım ama dün pek ödem atamamışım bunu gördüm. uyanınca 1 mandalina yedim öğlen de iki kase dün yaptığım çorbadan içtim. Akşama da karnabahar haşlamayı düşünüyorum. umarım yarın sabaha bişeyler fark eder :)
bir de ben çorbanın tadını gerçekten çok sevdim salça ve bulgur eklemiş olmamdan kaynaklı da olabilir evet tam diyetteki tarife uymuyor ama içilesi bir hali geçtim gerçekten güzel bi hale sokuyor çorbayı, böyle beslenmek bile verdirir diye düşünüyorum çok abartı bir durumum olmadığı için böyle küçük kaçamaklar yapıyorum vicdan da yapmıyorum. 60la kapatsam şu diyeti havalara uçucam zaten :)
bende diyete sizin gibi sadık kalamıyorum ama siz çok iyi veriyorsunuz ben çorbayı tarifi gibi yaptım sizinkinin lezzetli olması bulgur ve salçadandır. Bulgr bence çok iyi fikir çünki bulgur kas yapar bir dahaki sefere bende bulgur katacağım spor hocam diyet yaparken kasınızı kaybeymeyin diye sürekli uyarırdı ve hatta son ölçümümde (toplamda 24 kg vermiştim) bu ne abla yağ yerine kasların gitmiş yanlış iş yapıyorsun diye kızmıştı be bu diyete 1 hafta ara verip dukan atak yapacağım tekrar bu diyete 7 gün olmasada 5 gün vedam bakalım ne olacak kolay gelsin başarılarının devamı gelir inşallah
BAŞLANGIÇ 66.00
1.GÜN 65.400
2.GÜN 64.300
3.GÜN 63.400
diyet ilerledikçede kilo verme azalmaya başladı acaba neden ki?
yok be ablasının güzeli 2.600 o kadar ve gittikçe kilo vermem azalıyor3 Günde 3 kilo iyi vermişsiniz helal olsun böyle devam
evet bende de kabızyık yaptı kayısılı form çayı içtim yoksa karın şişkinliğinden çatlayacaktımBenim ücüncü günüm 5.günde tartilacagim.daha öncede dedigim gibi crbanin tadi güzel. ben bile kendime sasiyorum kahvalti yapmadan ölürüm ben aslinda ama Sabah Sabah CORBA iciyorum :))
bende kabizlik oldu ayni durumda olan arkadaslar varmi??
kaçıncı gündesinki sadece 2 diye üzüldün?bugün 5.günüm Sabah tartildim. baslangic kilom 52 bu Sabah terazi 50 yi gösterdi. sadece 2 Kilo(
halbuki hic kacamak yapmadim listeye tamamen uydum.
bekledigim sonuc bu degildi..
bugün ve yarinda yaparim o Kadar..
pazar günü tekrar yazarim sonucu...
bugün 6.gün yine ayni sadece 2 Kilokaçıncı gündesinki sadece 2 diye üzüldün?
Kabızlığın varsa yada reglin yakınsa üzülme bundan kaynakladır benımde başıma geldi birebir aynısını yaşamıştımbugün 6.gün yine ayni sadece 2 Kilo