Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin kizlar ben de bu diyete cmts basladim baslangic kilom 65,5. Bu sabah tartildim 64,6 kiloydum :KK76: carsamba gittigim spor solundaki diyetisyende kontrolum var. Ne kadari yagdan, ne kadari kastan, ne kadari sudan gitmis yazarim size

Evt kizlar diyetisyene gittim bugun 1,5 kilo vermisim. Yag oranim dusmus, yani lahana corbasi diyeti gerçekten ise yariyor

sonuç çok iyi sadece akşam içsek, gün içindede dikkat etsk işe yararmıki
Gunduz dikkat ederseniz ise yarar diye dusunuyorum, ben listeye tam uydum disina cikmadim hiç. Ama bu hafta sizin gibi dusundum ben de umarim faydasini goruruz. Gelismeleri yazarim yine

Gunduz dikkat ederseniz ise yarar diye dusunuyorum, ben listeye tam uydum disina cikmadim hiç. Ama bu hafta sizin gibi dusundum ben de umarim faydasini goruruz. Gelismeleri yazarim yine

ok gelişmleri yazarsanız sevinir belkide bende akşam için yaparım sadece

merhabalar,
çok fazla diyete başlayıp bıraktım. bu yüzden vücutta inanılmaz ödem oluştu. bu yüzden lahana çorbasını yapıp bugun itibari ile tam uymak üzere başladım sırf vücuttaki ödem gitsin diye. boy 157 kilo 85,4 çıktım bugun sabah tam uygulayıp sonucu paylaşıcam inşallah :)

Kizlar merhaba bende yeni kesfettim bu diyeti.yarin yani 28 aralik itibari ile basliyoruz esimle.ben boy 168 ve 75 kiloyum.corbam pisiyor suan.cook heyecanliyim.

Ee nerdesiniz millet.bugun saat 7ye kadar iyiydi.corba icerken resmen midem agzima geliyo ama oyuzden çok ac kaldim.7den sonrada 5 kasik bulgur pilavi ve patates oturtma yedim malesef. ama dayanamadim napiim

Kizlar ilk menu benden
Sabah
1 yumurta
2 incecik dilim ekmek
5 zeytin

Ara
1 Avuç kuru uzum ve leblebi

Ögle
Avuç içi kadar tavuk
Yarim kase bulgur pilavi
Bol yesil salata

Aksam
Bol yesil salata
Ya klasik 15 tane hamsi

Yatmadanda belki bi meyve yerim.buarada bugun diyetisyenime gittim.kist tedavisinden dolayi hasta olamadigim icin 2 kilo kadar odem vardi.ama kilomu simdi yazmiycam.bildirim gununu bekliycem

Merhaba bu lahana çorbası diyetine
yeni baslicam kilom 73. 163cm boyum. 55-53 e düşmek istiyorum. Deneyimlerimizi aktarır mısınız. baslangici nasıl yapmalıyım

bende
Merhaba bu lahana çorbası diyetine
yeni baslicam kilom 73. 163cm boyum. 55-53 e düşmek istiyorum. Deneyimlerimizi aktarır mısınız. baslangici nasıl yapmalıyım
82 kilodan düştüm yapmadığım diyet kalmadı ama en iyi diyet bu idi . Listeyi yazıcıdan çıkartıp önce bir plan yapmalısınız 1 hafta boyunca misafir kabul etmemen yada gitmemen lazım listede sınırsız çorba olduğu için acıktıkça bu çorbayı içmen çok iyi oluyor resmen yağdan gidiyor ve mevsim lahana mevsimi tuz kesinlikle kullanma ben tavuk yada et bulyonda hiç koymadım çünki içerisinde işlenmiş tuz var. Herkezede tavsiye ederim halsizlik aç kalma yok. bende 55 olmak istiyorum şuan 61 e düştüm 46 yaşındayım ve işimde sürekli oturarak yapılan bir iş ve bu çorbamı işyerimede götürüyorum. Kolay gelsin

Ben bu diyeti 3 gün yaptım 100 gram bile vermedim o yüzden bıraktım. İsveç diyeti yapmıştım yazın neredeyse hergün yarım kilodan fazla vermiştim tekrar o diyeti yapıcam

X