Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Benim ücüncü günüm 5.günde tartilacagim.daha öncede dedigim gibi crbanin tadi güzel. ben bile kendime sasiyorum kahvalti yapmadan ölürüm ben aslinda ama Sabah Sabah CORBA iciyorum :))
bende kabizlik oldu ayni durumda olan arkadaslar varmi??

Ben kereviz atıyorum içine ne kadar çok sebze okadar iyi gibi geliyor bana :)
benimde bugün 3. günüm ama hiç veremedim sanki hala şiş geziyorum ben ya

ya ben de bugün dünle aynı çıktım sadece ilk gün ödem atabildim yani ama o kadar sapıttım ki dün gece tatlıya saldırdım resmen müstahak bana şimdi de paşa paşa çorbamı içiyorum

ya ben de bugün dünle aynı çıktım sadece ilk gün ödem atabildim yani ama o kadar sapıttım ki dün gece tatlıya saldırdım resmen müstahak bana şimdi de paşa paşa çorbamı içiyorum

Bende arada küçük tatlılar yiyorum ondanmı aynıyız hala

aslinda öyle ama basenlerim cok igrenc dururyor.. bir türlü forma sokamiyorum. sanki midem orda yedigim her sey oraya gidiyor)
Benimde paben problemim var 2014 yılı mayıs ayından beri kilo vermeye ve verdiğim kiloları almamaya gayret ediyorum deemediğim diyet kalmadı ama en memnun kaldığım bu diyet ne yesem basende toplamda 26 kg verdim 3-5 kilo alınca hemen şok diyet ama bu basen çok canımı sıkıyor ip atlamam gerektiğini söylüyorlar bu arada sporada gittim, power plateye ama nafile ırsilik vede oturarak çalışmada kaynaklı imiş basenim 123 cm den 96 cm ye düştü ama 3-5 kilo almaya başlayınca hoop yine basende arkadaşlarım ve ailem sen yemek ye sonrada amuda kalk diyorlar üst ve alt bedenim arasında 2 beden farkı var ne yapacağımı şaşırdım moral sıfır senin yinede kilon benden çok aşağıda başarılarının devamı gelir inşallah

bende diyete sizin gibi sadık kalamıyorum ama siz çok iyi veriyorsunuz ben çorbayı tarifi gibi yaptım sizinkinin lezzetli olması bulgur ve salçadandır. Bulgr bence çok iyi fikir çünki bulgur kas yapar bir dahaki sefere bende bulgur katacağım spor hocam diyet yaparken kasınızı kaybeymeyin diye sürekli uyarırdı ve hatta son ölçümümde (toplamda 24 kg vermiştim) bu ne abla yağ yerine kasların gitmiş yanlış iş yapıyorsun diye kızmıştı be bu diyete 1 hafta ara verip dukan atak yapacağım tekrar bu diyete 7 gün olmasada 5 gün vedam bakalım ne olacak kolay gelsin başarılarının devamı gelir inşallah

BAŞLANGIÇ 66.00
1.GÜN 65.400
2.GÜN 64.300
3.GÜN 63.400

diyet ilerledikçede kilo verme azalmaya başladı acaba neden ki?

dengelemek için öğlenleri köfte,tavuk,et gibi şeyler tüketmemiz gerekiyor ozaman .
Dediğin gibi hep kastan gidicek

evet bende de kabızyık yaptı kayısılı form çayı içtim yoksa karın şişkinliğinden çatlayacaktım

bugün 5.günüm Sabah tartildim. baslangic kilom 52 bu Sabah terazi 50 yi gösterdi. sadece 2 Kilo(
halbuki hic kacamak yapmadim listeye tamamen uydum.
bekledigim sonuc bu degildi..
bugün ve yarinda yaparim o Kadar..
pazar günü tekrar yazarim sonucu...

kaçıncı gündesinki sadece 2 diye üzüldün?

BAŞLANGIÇ 66.00
1.GÜN 65.400
2.GÜN 64.300
3.GÜN 63.400
4.GÜN 63.200
5.GÜN 63.00
6.GÜN 62.700

bugün diäti bitiriyorum. bir hafta sonucunda 2 Kilo gitti. bunu herhangi bir diätle yapsam yine ayni sonucu alirdim. kendi tecrübeme dayanarak söyleyebilecegim lahana corbasi diätinin exstra bir getirisi yok.

sizlere kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…