Evt kizlar diyetisyene gittim bugun 1,5 kilo vermisim. Yag oranim dusmus, yani lahana corbasi diyeti gerçekten ise yariyor
Gunduz dikkat ederseniz ise yarar diye dusunuyorum, ben listeye tam uydum disina cikmadim hiç. Ama bu hafta sizin gibi dusundum ben de umarim faydasini goruruz. Gelismeleri yazarim yinesonuç çok iyi sadece akşam içsek, gün içindede dikkat etsk işe yararmıki
Gunduz dikkat ederseniz ise yarar diye dusunuyorum, ben listeye tam uydum disina cikmadim hiç. Ama bu hafta sizin gibi dusundum ben de umarim faydasini goruruz. Gelismeleri yazarim yine
Merhaba 7 günde toplam 2.5 kılo mu VerdınızEvt kizlar diyetisyene gittim bugun 1,5 kilo vermisim. Yag oranim dusmus, yani lahana corbasi diyeti gerçekten ise yariyor
5 gunde 1,5 kilo vermisim, ama dun ve bugun pek uyamadim diyete kismetse yarin kaldigim yerden devam edicemMerhaba 7 günde toplam 2.5 kılo mu Verdınız
82 kilodan düştüm yapmadığım diyet kalmadı ama en iyi diyet bu idi . Listeyi yazıcıdan çıkartıp önce bir plan yapmalısınız 1 hafta boyunca misafir kabul etmemen yada gitmemen lazım listede sınırsız çorba olduğu için acıktıkça bu çorbayı içmen çok iyi oluyor resmen yağdan gidiyor ve mevsim lahana mevsimi tuz kesinlikle kullanma ben tavuk yada et bulyonda hiç koymadım çünki içerisinde işlenmiş tuz var. Herkezede tavsiye ederim halsizlik aç kalma yok. bende 55 olmak istiyorum şuan 61 e düştüm 46 yaşındayım ve işimde sürekli oturarak yapılan bir iş ve bu çorbamı işyerimede götürüyorum. Kolay gelsinMerhaba bu lahana çorbası diyetine
yeni baslicam kilom 73. 163cm boyum. 55-53 e düşmek istiyorum. Deneyimlerimizi aktarır mısınız. baslangici nasıl yapmalıyım
Bende isveçi bitirdim biraz ara verip bu cuma günü bu diyete başlayacağımBen bu diyeti 3 gün yaptım 100 gram bile vermedim o yüzden bıraktım. İsveç diyeti yapmıştım yazın neredeyse hergün yarım kilodan fazla vermiştim tekrar o diyeti yapıcam