Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Ben yapamadım iki gün zor dayandım

Merhaba;

Ben Sali gunu basladim ve harfi harfine yapiyorum. 2. gun cok zor gecmisti sadece corba ve sebze olmasi. Her ne kadar sebze sevsemde cok fazla aciktirdi beni. Ama bugun 3. gunun ve basladigim gunun sabahi 66.6 idim bu sabahki kilom 64.00.. Bence gercekten ise yariyor ama eminimki vucuttan odem toksin ve su atiyordur, ama ben aksamlari yuruyuste yapiyorum. Acaba yanlis yaptiginiz birsye mi var? :)

Ben bununla 4 günde 2 kilo aldim maalesef.neden boyle oldu anlsmadım. Bu iki kilo kalıcı oldu(

Ben yapamadım iki gün zor dayandım

Ben tekrardan başladım demiştim ya sabah sandviç öğlen salata yada elma akşam sadece çorba içtim 5 günde vere vere 500 gr vermişim gıcık oldum bende bıraktım zaten sıcaktan çok zor içiyordum bende artık akşamları meyve yiyorum ay böyle daha güzel

Arkadaslar merhaba diyetle sürekli haşır neşir biri olarak lahana corbası deneyimimi anlatacağım
1. gün sabah öğle akşam birer kase corba içtim ve öğlen 1 elma yedim 2-2,5 lt su tükettim. Akşam dayanamadım 20 adete yakın taze fındık yedim.
bunun yanında 2,5 km ter esofmanı ile yürüdüm
2. gün sabah öğle akşam birer kase çorba içtim sebze günü olduğu için 3-4 domates ve salatalık yedim. yine 2-2,5 ltre su ve ter esofmanı ile yürüdüm.
3. gün sebze ve meyve günü 3 kase corba ama zorlandığım için tamamını hiç bitiremedim yani 2,5 kase diyebiliriz. kase boyutumda yarım litre suyu alabilen bir kase. domates armut gün içinde akşamda bir seftali yedim. yürüyüş ve spor aynı devam.
4. gün 2 kase corba sabh ve akşam olmak üzere 11 gibi tam yağlı yoğurtla cacık yedim koca bir kase. sonra öğlen 2 gibi pul biberli yogurt. cok acıktığım için bir domates. aksam bir daha yogurt ve bir şeftali bir iki üzümle günü kapattım. su 1,5 lt yakın içtim spor aynı
5. gün et günü bugün sadece sabah 1 kaseye yakın çorba içtim öğlen yagsız 200 gr hindi eti. akşam pişmiş domates çiğ domates pişmiş biber ve limonlu maydonoz ve nane. yatmadan bir erik ve 2,3 dilim seftali ile günü kapattım.
6. günümdeyim sadece 1 kase corba içtim bugünün devamınıda yazacagım
iştahım falan kesildi artık. diyetimde sabahları mutlaka sekersiz kahvemi içtim sporu hiç bırakmadım suyum sürekli yanımdaydı. diyete 67,5 ile basladım pazartesi sabah tartıldıgımda sonucu size yazacagım. Erkek arkadasım benimle aynı seyleri uyguladı fakat benden daha faxla meyvr yediği günler oldu, alkol aldıgı oldu ama baska yağlı vs tüketim yapmadı çorba spor ve su aynı sekilde 4. gün sabah tartıldıgımda 5 kilo vermişti. oda devam ediyor. Mükemmel bir diyet corbaya dayanabilirseniz

Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim 55 kilo ile başladim pazartesi 1hafta boyunce tartilmak istemyorum pazartezi yazarim kaç kilo gittigini bugun 2gunum bitti bu rada

bu dr su nu de belirtmek isterim benim boyum 156 kilom 55 28 yaşindayim 4yildir evliyim Evlenmeden 47 kiloydum doguma giderken 74 oldum19 kilomu dietisyanle verdim su an 55 kiloyum oglum 20 aylik her kese başarilar dilerim

bugun tartilfim 3 gunun sonunda 54 kilo çiktim yani 1 kilo eksilmişim Kaçamaklarim oldu 2yastik bitter çukalata yedim onun dişinda diyetime sadik kaldim

merhaba arkadaslar,
bende bu pazar bu diyete baslamak istiyorum. hedefim 5 Kilo vermek. benimle birlikte baslamak isteyen varmi? birbirimizi Motive Edip destek olmak bence isimizi dahada kolaylastirir..
ilgilenenleri bekliyorum :))

Slm bende başlamayı düşünüyorum bugün kafama takılan çorbayı her gün taze mi hazırlamak gerekiyor çalıştığım için o zor biraz

Lahana Diyeti Listesi Örnek Menüsü
Lahana Diyeti 1. Gün:

Bugün sınırsız meyve ve sınırsız lahana çorbası dışında hiçbirşey yememelisiniz. Biz sabah elma ile başladık, öğlen büyük bir kase meyve salatası yedik ve lahana çorbası içtik, akşam ise yine lahana çorbası ile kavun salatası tükettik. Ara öğün olarak da üzüm yemeyi tercih ettik. Bahsettiğimiz gibi siz istediğiniz meyveleri yiyebilirsiniz, bunları size kendi yaptığımızı örnek olarak vermek için anlatıyoruz.

Lahana Diyeti 2. Gün:
Bugün lahana çorbası dışında sadece sebze yiyeceğiz. (Mısır ve diğer nişastalı sebzeler hariç, patates tüketebilirsiniz) Biz güne fırın patates ile başladık. Bize inanın, sabah fırın patates çok lezzetli olacak! Biz hafif yaramazlık da yaptık ve patatesin içine çok az tuz ve tereyağı da koyduk ama siz yapmamaya özen gösterin yine de.

Öğle yemeği için lahana çorbası içtik ve yanında tuz, karabiber ve zeytinyağı ile tadlandırılmış yeşil salata yedik. Akşam ise karnıbahar yemeyi tercih ettik.

Lahana Diyeti 3. Gün:
Bugün sınırsız lahana çorbasının yanında hem meyve hem de sebze tüketebiliriz. (muz, mısır ve nişastalı sebzeler hariç) Bugün aynı zamanda patates de yememeliyiz. Biz ilk gün yediklerimizi tekrar etmek istedik.

Lahana Diyeti 4. Gün:
Bugün mucize çorbamızla beraber sadece muz, süt ve yoğurt yiyebilirsiniz. Açık söylemek gerekirse bugün en sıkıcı gün oldu bizim için. Pek sevmedik ama diyet listesine uyuyoruz yine de.

Lahana Diyeti 5. Gün:
Çorbamızın yanında bugün biraz daha zengin bir menümüz var. Sınırsız domates ve protein kaynakları balık, tavuk ve hindi eti tüketebiliriz. Biz eti çok sevdiğimiz için bu gün harika geçti. Sabah lahana çorbamızla başladık ve yanında domates dilimledik. Öğle yemeğimiz için ızgara tavuk ve domates tercih ettik. Akşam yemeğinde yine çorbamızı içtik, yanında ise tuz ve karabiber ile tatlandırdığımız hindi yedik. Bugün oldukça doyduk ama çorbadan da yavaş yavaş bıktığımızı hissettik.

Lahana Diyeti 6. Gün:
Bugğn protein ve sebze günü! Düne nazaran bugün domates yanında istediğiniz farklı sebzeleri de tüketebilirsiniz. Biz sabah kahvaltımızda zeytinyağı, tuz ve karabiber ile tatlandırdığımız yeşil salata yedik. Öğle yemeğinde ızgara tavuk ve türlü sebzeler tükettik. Akşam yemeğinde ise bonfile ve salata yedik. Bugün çok lezzetliydi öğünlerimiz!

Lahana Diyeti 7. Gün:
Bugün meyve, sebze ve meyve suyu günü! Bizim tam et yemek istediğimiz gündü ama maalesef yiyemedik. Son gün ve dayanmamız lazım! Tartıya baktığımızda 4 kilo verdiğimizi gördük, keyfimiz yerine geldi! Yine de bugün çok aç olduğumuzu söylememiz gerekli..

Lahana Diyeti 8. Gün:
Tartı 5 kilo vermiş olduğumuzu söylüyor! Diyet işe yaradı!

Merhaba arkadaşlar ben bu çorbayı geçen yıl 2 defa ara ara yaptım ve işe yaradı ama daha sonraki günler dikkat etmedim tekrar kio almaya başladım. Yaş ilerledikçe kilo verme de yavaşlıyor metobolizmanın yavaşlaması nedeni ile . Bugün başladım 66 kg ile yaşım 45 boyum 1,65, bugün ilk günüm midem fazla yandı içine acı biberi çok doğramışım , biraz beyaz leblebi yedim tuzsuz o iyi geldi hepimize kolay gelsin.

BENIM IKINCI GÜNÜM. simdilik tartilmayi düsünmüyorum. 4.günde tartilacagim Kismet olrsa:)
Boy 162 baslangic Kilom 52. hedefim 47-48.günde üc litreden fazla elma sirkeli su iciyorum ve aksam kosu yarim Saat. CORBA öyle anlatildigi gibi kötü degil. bir tencere bitti bu aksam ikincisini pisirecegim insallah.

Sizin kilonuz bence normal bu kadar yüklenmeniz sağlığınıza zarar vermesin dikkat ediniz

selam ben de pazartesi başladım, boyum 1.68 kilom 63.3 yaş 23 asıl hedefim 58, diyetten beklentim 60 hatta 59.9 :)

ptesi sabah: 63.3
sabah 1 bardak süt içtim(bu aslında kaçamak), yukarıda da verilen tarifle hazırladığım çorbadan içtim bir de okulda çorbam yetmedi doymadım o yüzden mercimek çorbası içtim bunun dışında 2 litreye yakın su içtim ve akşam 1 saat zumba yaptım.

salı sabah: 62.1
sabah 1 haşlanmış yumurta yedim(bu da aslında kaçamak), yeni çorba yaptım bu sefer ekstra olarak 1 avuç bulgur ekledim. domates salatalık atıştırdım ve çorbadan içtim.

çarşamba sabah: 62.3
tuvalete çıkamadan tartıldım o yüzden moralimi bozmadım ama dün pek ödem atamamışım bunu gördüm. uyanınca 1 mandalina yedim öğlen de iki kase dün yaptığım çorbadan içtim. Akşama da karnabahar haşlamayı düşünüyorum. umarım yarın sabaha bişeyler fark eder :)

bir de ben çorbanın tadını gerçekten çok sevdim salça ve bulgur eklemiş olmamdan kaynaklı da olabilir evet tam diyetteki tarife uymuyor ama içilesi bir hali geçtim gerçekten güzel bi hale sokuyor çorbayı, böyle beslenmek bile verdirir diye düşünüyorum çok abartı bir durumum olmadığı için böyle küçük kaçamaklar yapıyorum vicdan da yapmıyorum. 60la kapatsam şu diyeti havalara uçucam zaten :)

Ben yine başladım bu lahana çorbasına ya umarım bu sefer veririm.
ama tartılmayı unuttum yarın sabahtan tartılıp kilomu takibe alıcam.
kilo verenler varsa yazan olursa çok iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…