Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Ben 2 günde 2 kilo verdim ama rahatsızlandığım için bırakmak zorunda kaldım . Bugün tekrar başlayacağım. Gelişmeleri yazarım size :)

bugün 3. günüme başladım sabah tartıldığımda 1 kilo vermiştim üstelik sporda yapıyorum her akşam 1 saat sanırım ben zor kilo veriyorum.ama olsun 2 günde 1 kiloysa 6 günde 3 kilo hiçte fena değil. değilmi kızlar?:110:

Bende bu sabah başladım kızlar . Allah'ım o ne iğrenç bi çorba :KK70: neyse pes etmek yok 1 haftacık değil mi dayanırım :)

benim diyeti en az 4 hafta yapmam lazım genelde 6 gün yapıp pazar ara verip pazartesi tekrar başlıyorum 20 mayısa kadar 10 kilo vermem lazım çok yavaş kilo veriyorum ben esoss88 çorbana tavuk bulyon ve baharat ekledinmi? öyle olunca tadı güzel oluyor birde içerken limon suyu döktüğünde ezogelinden hallice oluyor :)

Bende yapmak istiyorum ama lahana bulamadım markette ve pazar salı günü beklicem mecbur yeni başlayan var mı durumlar ne kizlar

Merhaba arkadaşlar lahana diyetine bende bugün aksam başladım başlangıç kilom 60 çok zor kilo veren biriyim hedefim 55
ben çorbama lahana karnabahar brokoli dereotu maydanoz domates acı biber nane kekik koydum blenderdan geçirip limon ve sirke ile tatlandırdım ( benim okuduğu tarifte yazıyordu) ama kereviz ve soğan koymadım
sizce ise yarar mı? Bir hafta sonra kardeşimin düğünü var acil kilo vermem gerek cok umutsuzum :KK43:

geçen hafta 6 günde 2 kilo filan verdim pazar ara verdim şuan devam ediyorum diyete geçen haftadan beri tartılmadım 2. hafta 2. günüm bugün akşama bol yeşillikli limonlu bir patates salatası yapıcam perşembe sabahı tartılmayı düşünüyorum

Aldım bugün Lahanamin ceyregini koydum kalanı buzlukta bittiktçe cikartcam içine havuç soğan domates kereviz sapı biber attım pisiyo bklm yarın baslicam içmeye sabah tartilir kilomu yazarım adetim in 3.gunundeyim ama daha fazla beklemek istemiyorum benimle beraber yapan varmi tek mi kaldım yaaaaa

Kimse yok heralde sabah tartildim 76.6 kiloyum boyum 168 bklm ise yarayacak mi kokusu fena değil tadı da baharatla anca icilebilir bır kupa içtim bklm ne kadar dayanabilcem

canım ilk diyet günün hayırlı olsun . bende yapıyorum bu diyeti bende kendime diyet arkadaşı arıyodum sen geldin 2. haftam benimde 6 gün 6 gün yapıom ben ama bir türlü kilo veremedim:110: vazgeçmiycem ama devam edicem diyete 2. haftamın 3. günü hala 75.900 um niye gitmiyo anlamadım . benimde pazartesi adet günüm ondanmıdır ki:63:

valla ben lahana kuru sogan maydanoz salca ve az bisey bulgurla pisirdim harika oldu tadi...insallah etkisini gorurum

suan ikinci kaseyi yiyorun tadina bayildimm

Eklentiler

• 20160504_175510.jpg
    20160504_175510.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 297
Arkadaşlar merhaba bende bugün başladım çorbaya ancak bu diyeti çok katı yapmayacağım. sabah kepekli sandviçimi yiyip öğlen ve akşam çorbayı içmeyi düşünüyorum.çalışan biri olarak kendimi o kadar zorlamayı düşünmüyorum.
hepiniz çorbanın tadının berbat olduğunu söylemişsiniz ama bence tadı çok güzel ama ben tariftekinden biraz daha farklı yaptım tavsiye ederim size
Benim tarifim : Lahana , 3 tane acı sivri biber , 2 tane kapri biber , 1 demet maydanoz , 1 demet dereotu, 1 baş tam sarımsak, 2 tane soğan , 1 tane et bulyon , 1 tane kereviz , biraz pul biber ekledim , kereviz sapıda koyucaktım saplı kereviz bulamadım :KK43: dilerseniz birde bunu deneyin ben tadını çok sevdim severek içiyorum.
hedefim 50 kilo şuanda 58 kiloyum gelişmeleri yazacağım size :KK73:
Bu tarifle kilo verebildiniz mi peki ? Ben de kereviz bulamadım tarifin dışına da çok çıkmak istemedim o yüzden sadece biber soğan baharat koydum ama içerken acılar çekiyorum resmen bir hafta nasıl geçer bilemiyorum :KK43:

ben yarın baslayacagım kılo 57 boy 69 :) hadı bakalım yapıp cok fayda goren kuzenlerım var kolay gelsın...

Diyete 4 gün dayanabildim ama 3.5 kilo verdim. İlk 2 gün kilo vermediğimi görüp moralimi bozmuştum ama tartıda 65.5ları görünce epey sevindim. Yoğun tempolu bir haftaya denk geldiği için bende halsizlik yaptı. Sürekli lahana yemek de biraz sıktı. Ama çorbanın tadı içilmeyecek gibi olmadı çünkü içine 1 adet bulyon ve bol pulbiberle karabiber koydum. Tekrardan yapmayı düşünüyorum kesinlikle işe yarıyor ama sanırım verilen kilo yağlardan gitmiyor. Çünkü yağ oranımda bir farklılık göremedim... Yine de acil kilo vermek için güzel diyet.

Ben bu çorbayı 1 hafta içtim ama çorbadan başka hiç birşey yemeden, sadece çorba, su, şekersiz çay ve kahve. Çorbanın içine içerken elma sirkesi ve pulbiber ilave ediyordum. 1 haftada 8 kg verdim (hiç spor yapmadım) ama son diyetin son günlerinde günde 2-3 defa baş dönmesi yaşamaya başlamıştım ve geceleri uykumdan uyandıracak bir mide bulantısı oluyordu.

Merhaba bugün diyetin ilk günündeyim. Kilolarımla başım uzun zamandır dertte. Kısa sürede 14 kilo aldım. Şu an 81.700'üm. Bu diyetle daha öncede kilo vermiştim. Diyet arkadaşı varsa yanıma istiyorum :) Motivasyon açısından son derece yararlı oluyor.

Bu tarifle kilo verebildiniz mi peki ? Ben de kereviz bulamadım tarifin dışına da çok çıkmak istemedim o yüzden sadece biber soğan baharat koydum ama içerken acılar çekiyorum resmen bir hafta nasıl geçer bilemiyorum :KK43:

Evet sadece akşamları çorbayı içtiğim halde 2 günde 2 kilo verdim ben ama tabi yağdan gitmemiştir ödem ve su attığımı düşünüyorum ben :110:
sonra devam edemedim dün tekrar başladım bu sefer azimliyim vereceğim inşallah :spor:

X