- 28 Mart 2011
- 1.019
- 854
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugün başladım ama salça koymadım konuyor mu ki bir bilginiz var mı ?valla ben lahana kuru sogan maydanoz salca ve az bisey bulgurla pisirdim harika oldu tadi...insallah etkisini gorurum
Bu tarifle kilo verebildiniz mi peki ? Ben de kereviz bulamadım tarifin dışına da çok çıkmak istemedim o yüzden sadece biber soğan baharat koydum ama içerken acılar çekiyorum resmen bir hafta nasıl geçer bilemiyorumArkadaşlar merhaba bende bugün başladım çorbaya ancak bu diyeti çok katı yapmayacağım. sabah kepekli sandviçimi yiyip öğlen ve akşam çorbayı içmeyi düşünüyorum.çalışan biri olarak kendimi o kadar zorlamayı düşünmüyorum.
hepiniz çorbanın tadının berbat olduğunu söylemişsiniz ama bence tadı çok güzel ama ben tariftekinden biraz daha farklı yaptım tavsiye ederim size
Benim tarifim : Lahana , 3 tane acı sivri biber , 2 tane kapri biber , 1 demet maydanoz , 1 demet dereotu, 1 baş tam sarımsak, 2 tane soğan , 1 tane et bulyon , 1 tane kereviz , biraz pul biber ekledim , kereviz sapıda koyucaktım saplı kereviz bulamadım dilerseniz birde bunu deneyin ben tadını çok sevdim severek içiyorum.
hedefim 50 kilo şuanda 58 kiloyum gelişmeleri yazacağım size
Bu tarifle kilo verebildiniz mi peki ? Ben de kereviz bulamadım tarifin dışına da çok çıkmak istemedim o yüzden sadece biber soğan baharat koydum ama içerken acılar çekiyorum resmen bir hafta nasıl geçer bilemiyorum