teşekkür ederim cvp içinYasak süt!
Bugün altıncı güne giriyorum.Evet tartı oynadı :)
87...birinci gün.
86.300 ikinci gün.
85.800 4.gün.
7. Gün 85.300Bugün altıncı güne giriyorum.
85.600
Hala regl olamadım
7 günde 2 kılo cok azmış7. Gün 85.300
Son gün hala adet olmadığım için anca bu kadar oldu galibaadet olup bittikten sonra yine yapcam.pes etmek yok
Evettt.7 günde 2 kılo cok azmış
71 kiloyum 3 haftadır 5-6 gün spor yapıyorum spor dışında hareketli bir işim yok ama konsantrasyon gerektiren bir işim var. Bir de hipotiroidim var euthyrox kullanıyorum. Bu diyeti yapsam düşüp bayılırım ya da konsantrasyonumda problem oluşur diye korkuyorum. Bu konular hakkında bilgisi olan var mı?
Konsantrasyonunuzu etkilemiyor. Benim isimde dikkat isteyen bir iş. Bugün 4. Günüm bitti.. bir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle deneyin. Bor rahatsızlık hissederseniz ozaman bırakırsınız.
Merhaba kızlar. Bende lahana diyetine başladım. Bu gün 2. Günüm bitiyor. Başladığımda 80.3 ' tüm. Şimdi ise 79.6 kg. Diyet dışına hiç çıkıyorum. Çünkü hiç açlık hissettirmiyor. Fakat günde 1 tabak yada 2 tabak yiyebiliyorum. Sebebi ise iş arkadaşıma da ben goturuyorum. Saklama kablarim küçükbirde lahana çorbası pişirirken unutkanlıkla az tuz atmistim :/ haftada 3-4 gün spora gidiyorum. Yarın meyve ve sebze günüm. Zengin bir menü :)) pazartesi yi sabırsızlıkla bekliyorum. Sonucu sizler ile paylaşacağım. herkese bol sabırlar.
Paylasim yapmamissiniz:) biraktinizmi diyetimerhaba kızlar bugün yeniden çorbamı yaptım .. yarın sabah başlıcam 15 gün devam edip 3 gün ara verip 15 gün devam etmeyi planlıyorum .. 2 günde bi tartılıp giden kiloları yazıcam ..hepimize kolay gelsin yaza fit girelim