Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Dün bu saatlerde başlamıştım tam 87 ile.bu gün şuan tartıldım 86.300
Çok iyibence .700 gr.
hiç beklemiyordum adet dönemine giriyorum bir iki güne. Pes etmek yok :KK76:En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE:emir_bebek:bugün sporda yapıcam dün yapmadım. Yarın sabaha inşallahhh çok daha güzel olacak.

Bu laaaahana diyeti coook kilo verdiriyo amaaaaaa o lahaa corbasini icmek iste o zorr

Arkadaslar ben lahana diyetin e pazartesi günü başladım. Sabah tartildim bir fark yok. Regl. Zamanlarim o yüzden midir acaba. Birde siz kahvaltida neler ydiniz yapıp kilo verenler benide bilgilendirirmisiniz?

Arkadaslar ben lahana diyetin e pazartesi günü başladım. Sabah tartildim bir fark yok. Regl. Zamanlarim o yüzden midir acaba. Birde siz kahvaltida neler ydiniz yapıp kilo verenler benide bilgilendirirmisiniz?
Merhaba evet regl dönemi diye vermemişsinizdir ama bu vermeyeceğiniz anlamına gelmez regli döneminiz bitince kesinlikle en az günlük 1 kilo verirsiniz tabi listeye uyarsanız. Kahvaltıya gelince listede ne yazıyorsa o ben çorba ile başladım sebze ise salata domates, meyve ise elma portakal, muz süt gününde süt ve muzumu yedim liste dışınada çıkmadım. Kolay gelsin

Günaydın arkadaşlar
Başlangıç : 64.00
1. gün : 63.100
2. gün : 62.300
3. gün : 61.400
4. gün : 61.100
5. gün : 60.600
6. gün : 59.800
7. gün : 59.00
7 günde 5 kilom gitti size söz verdiğim gibi her gün verdiğim kilo kaybını yazdım kolay gelsin sizlere hoşçakalınız.

Nihalcim su 2 litreyi geçiyo hergün.
Günaydın 2 litre su içebilmen çok güzel böyle devam edersen ne mutlu sana bu arada reglin ne zaman bitecek sakın çorbayı içmemezlik yapma ben 7 günde yemeğin yada yaptığım böreklerin tadına bakmak için mecburen kaçamak yaptım ve bunu nefsime hakim olamayıp yemek olarak görmedim çünki ikram etmem gereken yiyeceklerin tadına tuzuna bakmak zorundayız o yüzdende pişmanlık duymadım. Ben kısmetse 10 gün sonra tekrar yapacağım bu diyeti çünki lahana zamanı geçiyor 55 kilo olmak istiyorum inşallah sende verirsin ki vereceğinede inanıyorum. Sıkıldığın yada umudunu yitirdiğin zamanlarda bu benim ilacım 7 günden ne olacak ve yazın giyeceğıin kıyafetleri düşün sağlıcakla kal.

Günaydın 2 litre su içebilmen çok güzel böyle devam edersen ne mutlu sana bu arada reglin ne zaman bitecek sakın çorbayı içmemezlik yapma ben 7 günde yemeğin yada yaptığım böreklerin tadına bakmak için mecburen kaçamak yaptım ve bunu nefsime hakim olamayıp yemek olarak görmedim çünki ikram etmem gereken yiyeceklerin tadına tuzuna bakmak zorundayız o yüzdende pişmanlık duymadım. Ben kısmetse 10 gün sonra tekrar yapacağım bu diyeti çünki lahana zamanı geçiyor 55 kilo olmak istiyorum inşallah sende verirsin ki vereceğinede inanıyorum. Sıkıldığın yada umudunu yitirdiğin zamanlarda bu benim ilacım 7 günden ne olacak ve yazın giyeceğıin kıyafetleri düşün sağlıcakla kal.
Ayın birinde olacağım bekliyorum sabırla.sporda yapıyorum günde bir saat.diyeti bir gram aşmıyorum. Bırakmadan devam edicem.ama artık tartıda hareket istiyorum :KK43:

Günaydın arkadaşlar
Başlangıç : 64.00
1. gün : 63.100
2. gün : 62.300
3. gün : 61.400
4. gün : 61.100
5. gün : 60.600
6. gün : 59.800
7. gün : 59.00
7 günde 5 kilom gitti size söz verdiğim gibi her gün verdiğim kilo kaybını yazdım kolay gelsin sizlere hoşçakalınız.
merhaba bende baslıcam ama sutlu kahveyı cok sevıyırum günde 2 bardak ıcsem sorun olurmu kı

merhaba kızlar bende basladım dıyete bugun
corbayı uc bardak ıctım soganın kokusu cok kotu bakalım ne olcak
67,800 baslangıc kılom

X