Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

1 gunde 2 kilo 200 gram verdim.

Dunun ozeti: 3tabak corba, 5-6 portakal, 1 elma, baya kuru kayisi yedim. Bol su ictim ama surekli agzim kurudu. Nemlendirici surdum su yetmedi. Su icip tuvalete girdim butun gun sadece.

TEBRİKLER CANIM,BOYUN VE KİLON KAÇ,kaçtı kaça düştün
önceden yazdıysanda kusura bakma görmedimde merak ettim

dün çorbam hazırdı,blendırdan geçirmemiştim,üşendim dışardaydık uzun zaman bide,,anlıycanız içmedim dün hiç,,bugün içicem ama

dün akşam 6da yedik bayada yedim ilk defa bukadar şişti karnımbitki çayıda içmedim hiç,dikkat etmeye dair hiçbişey yapmadım anlıycanız:18:
sonrasında akşam 10gibi kuruyemiş yedim,bildiğimiz çekirdek, beyaz leblebi,kabak çekirdeği ve fındık birde bir dilim ıslak kek yedim boşverdiydim zaten bayada yedim ödül olsun diye canım çekmişti,,sonucada hazırdım artıdaydım kesin

amaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dünden 100gr eksik çıktıımmm

:119::119::119:

Canim gecenlerde yazmistim kimse cevaplamadi.umarim senin bana cevap yazacak zamanin olur
Bu 20 kiloyu lahanaylami verdin.ne Kadar sirede verdi
Birde lahanayla Kilo verenler verdigini geri aluyor kastan ve Sudan zayifliyor dniyor

selam kızlar, nasılsınız?

yeni gelen arkideşler hoşgeldiniz, Koizumi risa gayet güzel kilo vermişsin 1 günde.
ağız kuruluğu bir şeker belirtisidir. (annem şeker hastası) devam ederse diye söylüyorum, sakın moralin bozulmasın.
doktora veya diyetisyene yolun düşerse tedbir amaçlı baktır istersen şekerine.

Triendy tebrikler cnm, 58 li rakamları görmeye çok az kalmış.
bende kendimde şunu farketmiştim. 2 öğün yersem kilo veremiyorum. 3 öğün yiyince başlıyor metabolizmam.

Konyaaaa, epey gaza gelmişsin, gece 11 de yürüyüşler falan

bence bu kez başaracağız kızlar. maşallah kimse bozdum, geri normale döndüm demiyor. aferin bize

ben de kalori sayımı ve 4 saat ara ile yeme şeklinde devam ediyorum. bu sabah 70,8 çıktım.
lahana çorbası diyetine başladığımda 74,7 idim. tek korkum haftaya gelecek olan yatılı misafirlerim.:18: kesin beni yemeye zorlayacaklar ama ben direnicem diren diyetmiyet

iyi pazarlar herkese...

Canim gecenlerde yazmistim kimse cevaplamadi.umarim senin bana cevap yazacak zamanin olur
Birde lahanayla Kilo verenler verdigini geri aluyor kastan ve Sudan zayifliyor dniyor

Triendy sadece lahana ile vermedi kilolarını. bildiğim kadarıyla nesfit ile de verdi bir kısmını. ve soğan suyunu da denedi.(ben de sormuştum da, hatırladıklarım bunlar)

ben lahana çorbası diyeti ile 1 haftada 2,80 kg verdim ve geri almadım. çünkü devamında 2 günlük detox diyeti(sabit kaldım), kalori takibi ile devam ediyorum. kilo vermeye devam ediyorum. 74,7 ile başlayan diyet serüvenimde bu sabah 70,8 i gördüm çok şükür Allahıma.

yok canım lahanayla değil,ben evlendiğimde 62 kiloydum,,ve 2 doğum yapıp 73le sonlanmıştı,süt artsın diye yedikçe 80i gördüm tartıda,ve kızım 3 aylık olduğunda başladım sağlıklı ve dikkatli beslenmeye,ve ilk başlarda hızlı gitti kilom,sonlara doğru yavaş yavaş vermeye başlayınca bi ara nesfitle kırdım inadı ve kalanlarda gitti,toplamda 23 kilo verdim 1 senede, (2010 kasımda başlamıştım,2011 ekimde toplam 20 kilo verdim,1 aydada 3 kilo vererek 23 gitti,56 olmuştum,)

sonra bıraktım dikkat etmeyi 2 sene geçti ama öyle geride gelmedi fazla 63-64 oldum en fazla ve yine başladım dikkat etmeye baktımki 61e düştüm ve durdu kilo vermem bende lahanaya başladım,59u gördüm tekrar sayesinde,ben tamda uyamıyorum bu diyete,normal besleniyorum ama aralarda lahanayı içiyorum,gayette iyi gidiyo şimdi hedef 58 görmek sonrasında yavaş yavaş 55e inmeyi düşünüyorum,özledim yahu 56yı
bu lahana gibi şok diyetlerde verilenler geri geliyodur ama şu var bitek lahana değil,diğer tüm şok diyetlerin arkasından bırakıp tekrar hapur hupur yemeye başlar ve dikkat edilmezse kilo almaya tekrar başlanır,sana tavsiyem ne yaparsan yap hayatın boyunca dikkatli ve sağlıklı beslenmeyi unutma ozaman gidenler geri gelmez

helal kız tebrikler,bravo devamını dilerim hergün eksilerde uyanmak çok güzel bi duygu,eksi görünce insan diğer günü dahada dikkat ediyo dimi,hırslanıyo hevesleniyo,inşallah hep böyle devam eder

109.2ydim dun. Bugun 105.5u gordum. 175 boyum. Normalde agiz kurulugu olmuyo dun cok oldu. Bugunu de atlattim. Bilimum yesillik ve havuc bir de aksam haslanmis patatesle

109.2ydim dun. Bugun 105.5u gordum. 175 boyum. Normalde agiz kurulugu olmuyo dun cok oldu. Bugunu de atlattim. Bilimum yesillik ve havuc bir de aksam haslanmis patatesle

bu hesaba göre birgünde 3.700 vermiş oluyosun canım,sen yanlışmı hesapladın 2.200 diye

Son düzenleme:
Bugun lahana ve maydonozu bir bardak kaynar suya koyup ictim. Corba sogandan dolayi igrenc koktu icemedim. Bu sekilde yapcam. 1 portakal, biraz kuru kayisi yedim. Sebze yiyesim yok. Spor yapcam

Slm edalı70, tartıldınmı?
Ben tartıldım 70,900
Yani bi haftada 1,600 kg gitmiş sadece(((

Slm cnm tartildim bende durum pek parlak degil ama dun corbayi Hic icemedim iki gundur bole suyu da icemedim Hic kacamakta yok ama su dan heralde 65.9 geldi yani tam 2 kilo gitti bir haftada ikinci evrede isvec diyetine gectum simdi bqkalim suze durymlari bildiririm

Gene iyi yani hiç yoktan iyi,Bende 3 gündür çorbayı içmedim daha doğrusu içemedim, 3 haftadır lahana lahana lahana.....
Ama haşlayıp suyunu içtim, aslında bu hafta sonlandırmaya karar vermiştim, fakat eksi -10 kg olmadığı için mecburiyetten, Cumartesi gününe kadar devam edecem ALLAHım izin verirse, çorbayı tekrar pişirdim artık
Kaç gün yapacan İsveç diyetini yani sonucu ne zaman yazarsın ????

13 isvec diyeti ama Dort gun sonra tartilcam nasil gittine bakmak icin eger iyi giderse Dort- bes gune bir tartilup sizede yazarim sonucu kesin simdiljk iyi yani zorlqnmiyorum bakalim

13 isvec diyeti ama Dort gun sonra tartilcam nasil gittine bakmak icin eger iyi giderse Dort- bes gune bir tartilup sizede yazarim sonucu kesin simdiljk iyi yani zorlqnmiyorum bakalim

Hadi kolay gelsin bakalım, ALLAH yardımcın olsun! İNŞAALLAH istediğin kiloya ulaşırsın

Yeni katıldım aranıza çorbayı dün gece pişirdim kavanoza koydum işe getirmek için sabah evden çıkmadan biraz içeyim dedim 3 kaşık içebildim ancak limonda sıktım içine ama midem bulandı 1 tane portakal yedim

Arkadaşlar ben tekrar başlamayı düşünüyorum henüz çorbayı yapmadım ama önceki deneyimlerimden sadece ilkinde çorbayı içebildim sonrakilerde çok zorlandım. Daha farklı yapıp tadı daha güzel olan ve sonuç alan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…