- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
1 gunde 2 kilo 200 gram verdim.
Dunun ozeti: 3tabak corba, 5-6 portakal, 1 elma, baya kuru kayisi yedim. Bol su ictim ama surekli agzim kurudu. Nemlendirici surdum su yetmedi. Su icip tuvalete girdim butun gun sadece.
Canim gecenlerde yazmistim kimse cevaplamadi.umarim senin bana cevap yazacak zamanin olurdün çorbam hazırdı,blendırdan geçirmemiştim,üşendim dışardaydık uzun zaman bide,,anlıycanız içmedim dün hiç,,bugün içicem ama
dün akşam 6da yedik bayada yedim ilk defa bukadar şişti karnımbitki çayıda içmedim hiç,dikkat etmeye dair hiçbişey yapmadım anlıycanız:18:
sonrasında akşam 10gibi kuruyemiş yedim,bildiğimiz çekirdek, beyaz leblebi,kabak çekirdeği ve fındık birde bir dilim ıslak kek yedim boşverdiydim zaten bayada yedim ödül olsun diye canım çekmişti,,sonucada hazırdım artıdaydım kesin
amaaaaaaaaaaaaaaaaaadünden 100gr eksik çıktıımmm
Eki Görüntüle 950418
:119::119::119:
Canim gecenlerde yazmistim kimse cevaplamadi.umarim senin bana cevap yazacak zamanin olur
Bu 20 kiloyu lahanaylami verdin.ne Kadar sirede verdi
Birde lahanayla Kilo verenler verdigini geri aluyor kastan ve Sudan zayifliyor dniyor
Canim gecenlerde yazmistim kimse cevaplamadi.umarim senin bana cevap yazacak zamanin olur
Bu 20 kiloyu lahanaylami verdin.ne Kadar sirede verdi
Birde lahanayla Kilo verenler verdigini geri aluyor kastan ve Sudan zayifliyor dniyor
selam kızlar, nasılsınız?
yeni gelen arkideşler hoşgeldiniz, Koizumi risa gayet güzel kilo vermişsin 1 günde.
ağız kuruluğu bir şeker belirtisidir. (annem şeker hastası) devam ederse diye söylüyorum, sakın moralin bozulmasın.
doktora veya diyetisyene yolun düşerse tedbir amaçlı baktır istersen şekerine.
Triendy tebrikler cnm, 58 li rakamları görmeye çok az kalmış.
bende kendimde şunu farketmiştim. 2 öğün yersem kilo veremiyorum. 3 öğün yiyince başlıyor metabolizmam.
Konyaaaa, epey gaza gelmişsin, gece 11 de yürüyüşler falan
bence bu kez başaracağız kızlar. maşallah kimse bozdum, geri normale döndüm demiyor. aferin bize
ben de kalori sayımı ve 4 saat ara ile yeme şeklinde devam ediyorum. bu sabah 70,8 çıktım.
lahana çorbası diyetine başladığımda 74,7 idim. tek korkum haftaya gelecek olan yatılı misafirlerim.:18: kesin beni yemeye zorlayacaklar ama ben direnicemdiren diyetmiyet
iyi pazarlar herkese...
109.2ydim dun. Bugun 105.5u gordum. 175 boyum. Normalde agiz kurulugu olmuyo dun cok oldu. Bugunu de atlattim. Bilimum yesillik ve havuc bir de aksam haslanmis patatesle
bu hesaba göre birgünde 3.700 vermiş oluyosun canım,sen yanlışmı hesapladın 2.200 diye
Slm konyaaaa nerelerdesin bittimi diyetin sesin cikmiyor????
Slm edalı70, tartıldınmı?
Ben tartıldım 70,900
Yani bi haftada 1,600 kg gitmiş sadece(((
Slm cnm tartildim bende durum pek parlak degil ama dun corbayi Hic icemedim iki gundur bole suyu da icemedim Hic kacamakta yok ama su dan heralde 65.9 geldiyani tam 2 kilo gitti bir haftada ikinci evrede isvec diyetine gectum simdi bqkalim suze durymlari bildiririm
Gene iyi yani hiç yoktan iyi,Bende 3 gündür çorbayı içmedim daha doğrusu içemedim, 3 haftadır lahana lahana lahana.....
Ama haşlayıp suyunu içtim, aslında bu hafta sonlandırmaya karar vermiştim, fakat eksi -10 kg olmadığı için mecburiyetten, Cumartesi gününe kadar devam edecem ALLAHım izin verirse, çorbayı tekrar pişirdim artık
Kaç gün yapacan İsveç diyetini yani sonucu ne zaman yazarsın ????
13 isvec diyeti ama Dort gun sonra tartilcam nasil gittine bakmak icin eger iyi giderse Dort- bes gune bir tartilup sizede yazarim sonucu kesin simdiljk iyi yani zorlqnmiyorum bakalim
Hadi kolay gelsin bakalım, ALLAH yardımcın olsun! İNŞAALLAH istediğin kiloya ulaşırsın