- 1 Ağustos 2013
- 158
- 3
2 kase çrbamı içtm ilk gn sz ne kdr içmştnz kzlaar
L92 kilo ile basladim ama tartım bi 87 gösteriyor bi 90 halen tartım şüpheliad ------------diyetteki kaçıncı gün------------- başlangıç kilosu----------giden kilo------şimdiki kilo----- hedef kilo
Edalı70-----------------------bitti -------------------------------70,2----------------------3,3---------------66,9------------?
Konyaaaa--------------------bitti--------------------------------75--------------------------2-----------------73-----------65(10 kilo vermek istiyor)
İstanbule--------------------7.gün------------------------------90------------------------3-------------------87-------yarın tartılacak
-istemk----------------------bitti----------------------------63-----------sürpriz yapacak--------------------------------(10 kilo vermek istiyor)
buse12345-----------------bitti----------------------------69-------------------------------------------------------------(15 kilo vermek istiyor)
diyetmiyet-------------------5.gün----------------------------74,7---------------------2,2------------------72,5-----------64 olmak istiyor
papatya93-------------------1.gün-------------------------- -91------------------------?------------------?------------------?
Yemek yedin galiba sen cnm ben 5 kilo mu vermiş bulunuyorum evdeki tartima göre ben 3 öğün içtim içmeden önce 2 bardak su ictikten sonra ağzıma yaa mandalina ya limon ne varsa o kokuyu alacak üstüne tekrar şu yeşil çay veya doğadan 7 li cay var onu içiyorum bu kadar bir iki kaçamak yapıyordum mesela bugün son günüm 2 tambugday ekmeği ile beyaz peynir ve 3 tane zeytin yedim akşam kepekli pilavimm yoktu yemedi m corbayla idare edicem bu aksamda .ha bide ben her sabah kaynar su içtim bol limonlu ikinci bardagima koymadim faydası oldumu bilmem 1 hafta anliycan sadece çorba ile öğün atladım hic birsey yemedim listeye uydum abur cubur asla yemedim spor yapamadım 3 gun yaptım twestr yaptım her gün 15 dakika suyu unutmadan çok su içtim 3 4 litre ve mutlu son yarinda diyetisyene gidicem 15 gün ara vericem sonra tekrarKızlar 1 haftada 0 kilo vererek :) bu diyetten muzdarip olan biri olarak soruyorum. Günde kaç tabak içiyordunuzya benim en az 4-5 hatta bazen 9uda bulduğu oluyordu
Yemek yedin galiba sen cnm ben 5 kilo mu vermiş bulunuyorum evdeki tartima göre ben 3 öğün içtim içmeden önce 2 bardak su ictikten sonra ağzıma yaa mandalina ya limon ne varsa o kokuyu alacak üstüne tekrar şu yeşil çay veya doğadan 7 li cay var onu içiyorum bu kadar bir iki kaçamak yapıyordum mesela bugün son günüm 2 tambugday ekmeği ile beyaz peynir ve 3 tane zeytin yedim akşam kepekli pilavimm yoktu yemedi m corbayla idare edicem bu aksamda .ha bide ben her sabah kaynar su içtim bol limonlu ikinci bardagima koymadim faydası oldumu bilmem 1 hafta anliycan sadece çorba ile öğün atladım hic birsey yemedim listeye uydum abur cubur asla yemedim spor yapamadım 3 gun yaptım twestr yaptım her gün 15 dakika suyu unutmadan çok su içtim 3 4 litre ve mutlu son yarinda diyetisyene gidicem 15 gün ara vericem sonra tekrar
hmm anldm cnm bugn bnmde 1.günm we5kase çrba içtm abrtdm glbadün ilk günümdü akşam yaptığım için sadece akşam içtim ben çorbamı,bide yatmadan yarım saat öncede ayırdığım suyundan 2 bardak içtim
canım regl günü falanmı yaklaştı yoksa,neden öyle oldu şaşırdım:26:
tebrikler canım çok güzel
ben hergün tartılıyorum oldum olası canım,sen bilirsin ne zaman istersen tartıl zorunluluk yok yanihmm anldm cnm bugn bnmde 1.günm we5kase çrba içtm abrtdm glba3yeşl elma 1tane mandlna we 3fincn yeşl çay içtm günlkmü tartlyrz yrn tartlp kilomu sğlckmym
Mrb canım, bu mesajının altında bulunan şekli nasıl yapıyorsun. Hani başlangıç kilon, hedef kilof ve şuan nerede olduğunu gösteren şekli....
Konyaaa, boyum 1,70 canım. sen hangi ülkede yaşıyorsun canım? adın niye Konyaaa?
yabancı yemek programlarını seyrederim hep denk gelince. onların kalın kereviz sapları var. yumrusunu yemeyip sapını yiyorlar sanki. veya cinsi farklı.
ben de severim kerevizin yeşil ve sap kısımlarını.
dediğim çıktı,çok mutluyuuuuuuummmm,,boy 169 kalan 2 kilo sonra 55e kadar inicem inşallah
Eki Görüntüle 932036