- 9 Ocak 2014
- 103
- 2
- 34
günaydın, hayırlı pazarlar,
diyette 4. güne ulaşmış bulunuyorum. ama nezle olarak :2:
hemen tartıldım tabi. ama değişen bişey yok. hala 73,6
aslında dün epey iyi doydum. portakallı ayvalı kerevizim süper olmuştu öğlen. akşam da brokoli ve karnabahar haşlamıştım.
onlar bile çok lezzetliydi. hele de karnabahar. eşim bile denedi (oğluşla gözümün önünde fondü yerken)
ayy kızlar sizin 7. gününüz. bulgur hakkınız var. kısır mı yapsanız bol yeşillikle hee?
günaydın, hayırlı pazarlar,
diyette 4. güne ulaşmış bulunuyorum. ama nezle olarak :2:
hemen tartıldım tabi. ama değişen bişey yok. hala 73,6
aslında dün epey iyi doydum. portakallı ayvalı kerevizim süper olmuştu öğlen. akşam da brokoli ve karnabahar haşlamıştım.
onlar bile çok lezzetliydi. hele de karnabahar. eşim bile denedi (oğluşla gözümün önünde fondü yerken)
ayy kızlar sizin 7. gününüz. bulgur hakkınız var. kısır mı yapsanız bol yeşillikle hee?
Ha bu arada ben heralde protein diyeti yapcam kilonun kalici olmasi icin verdigim kilonun siz ne dersiniz
Nasil bu diyete tatlım
Nasil bu diyete tatlım
Edalı70, kısırın hemen ertesi günü tartılma bence. 1 gün sonra tartıl.
Protein diyeti derken Dukan'ı mı kastettin?
kk'dan alıntıdır.
Hollywood Diyeti
Hollywood diyeti ile yağın vücuttan doğru bir şekilde atılması sağlanmaktadır. Yağın vücuttan doğru şekilde atılmamasının suçlusu yemekteki fazla şekerdir. Amerikalı bilim adamları mükemmel bir çözüm geliştirdiler. Hollywood diyetinde kalori saymak yerine gerçek karbonhidratlar hiç düşünmeden alınabiliyor ve rahatlıkla kilo verilebiliyor.
Yapmanız gereken tek şey, şekeri hayatınızdan çıkarmak. Bununla o bildiğimiz şekerden söz edilmiyor tabii. Vücut karbonhidratları eritirken kendi glikozunu üretebiliyor. Eğer karbonhidratlı yiyecekleri bolca alırsanız kan şekeriniz yükseliyor.
Kan şekerinin yükselmesi sırasında vücut insülin üretiyor. Bu hormon glikozları ihtiyaç duyulan yerlere gönderiyor. Oralarda enerjiye dönüşüyor ya da enerji üretilmediğinde glikoz fazla ise yağ olarak depolanıyor. Kan şekeri ne kadar yükselirse, o kadar insülin üretilmiş oluyor ve bir o kadar da karbonhidratlar yağa dönüşüyor.
Uzmanlar 3 ana ve 1 ara öğün öneriyorlar. Sadece bir tabak yemelisiniz. Saat 20:00den itibaren kesinlikle bir şey yemeyin. Tatlı yiyeceklere ani bir istek hissederseniz de bir küçük çikolata parçası yiyebilirsiniz.
Serbest Yiyecekler
Tüm balık ve et çeşitleri
Sebze: Patlıcan, karnıbahar, enginar, fasülye, brokoli, bezelye, salatalık, lahana, marul, yeşil biber, mantar, maydanoz, kuşkonmaz, ıspanak, tatlı patates, domates, soğan
Meyve: Elma, şeftali, avokado, çilek, armut, greyfurt, tatlı karpuz, kiraz, kiwi, limon, mandalina, mango, kavun, portakal, üzüm
Süt Ürünleri: Yağ, yumurta, yoğurt, peynir, süt, krema
Doğal tahıllar
Fındık
Zeytinyağı
Çikolata (%60 ya da daha fazla kakao içeren)
Meyvesuları
Kahve, çay
Yasak Yiyecekler
Sebze: Patates, pirinç, havuç
Meyve: Muz, ananas
İşlenmiş şeker
İşlenmiş tüm beyaz un ürünleri, kek, bisküvi, beyaz ekmek, makarna
Çikolata (%60 ya da daha az kakao içeren)
Bira
Tatlı limonata, kola
Cornflakes
Popcorn
Bal
Dondurma
bana bu diyette mantıklı gibi geldi, sizce?
kk'dan alıntıdır.
Hollywood Diyeti
Hollywood diyeti ile yağın vücuttan doğru bir şekilde atılması sağlanmaktadır. Yağın vücuttan doğru şekilde atılmamasının suçlusu yemekteki fazla şekerdir. Amerikalı bilim adamları mükemmel bir çözüm geliştirdiler. Hollywood diyetinde kalori saymak yerine gerçek karbonhidratlar hiç düşünmeden alınabiliyor ve rahatlıkla kilo verilebiliyor.
Yapmanız gereken tek şey, şekeri hayatınızdan çıkarmak. Bununla o bildiğimiz şekerden söz edilmiyor tabii. Vücut karbonhidratları eritirken kendi glikozunu üretebiliyor. Eğer karbonhidratlı yiyecekleri bolca alırsanız kan şekeriniz yükseliyor.
Kan şekerinin yükselmesi sırasında vücut insülin üretiyor. Bu hormon glikozları ihtiyaç duyulan yerlere gönderiyor. Oralarda enerjiye dönüşüyor ya da enerji üretilmediğinde glikoz fazla ise yağ olarak depolanıyor. Kan şekeri ne kadar yükselirse, o kadar insülin üretilmiş oluyor ve bir o kadar da karbonhidratlar yağa dönüşüyor.
Uzmanlar 3 ana ve 1 ara öğün öneriyorlar. Sadece bir tabak yemelisiniz. Saat 20:00den itibaren kesinlikle bir şey yemeyin. Tatlı yiyeceklere ani bir istek hissederseniz de bir küçük çikolata parçası yiyebilirsiniz.
Serbest Yiyecekler
Tüm balık ve et çeşitleri
Sebze: Patlıcan, karnıbahar, enginar, fasülye, brokoli, bezelye, salatalık, lahana, marul, yeşil biber, mantar, maydanoz, kuşkonmaz, ıspanak, tatlı patates, domates, soğan
Meyve: Elma, şeftali, avokado, çilek, armut, greyfurt, tatlı karpuz, kiraz, kiwi, limon, mandalina, mango, kavun, portakal, üzüm
Süt Ürünleri: Yağ, yumurta, yoğurt, peynir, süt, krema
Doğal tahıllar
Fındık
Zeytinyağı
Çikolata (%60 ya da daha fazla kakao içeren)
Meyvesuları
Kahve, çay
Yasak Yiyecekler
Sebze: Patates, pirinç, havuç
Meyve: Muz, ananas
İşlenmiş şeker
İşlenmiş tüm beyaz un ürünleri, kek, bisküvi, beyaz ekmek, makarna
Çikolata (%60 ya da daha az kakao içeren)
Bira
Tatlı limonata, kola
Cornflakes
Popcorn
Bal
Dondurma
bana bu diyette mantıklı gibi geldi, sizce?
Bu diyetin ilk iki gunu sadece meyve suyu iciyosun sonrasinra diyet listesi yaziliydi buluyum kopyalayim
bende tekrardan dün lahana aldırdım eşime,bana diyo bunları yiye yiye gebercen bigün
neyse bakalım daha hazırlamadım,şimdi gidip yapayım çorbamı,artı olarak soğan suyuda içmeye başladım,bakalım 1 haftadır oynama yok kilomda sinir oldum işe yarar umarım :)
60.6ydım bugün,,
bikaç bardak içerim 5e kadar,sonra akşam mecbur eşimle uemeğe oturucam,az yemeğe çalışıcam,yarın sabahtan akşama kadar daha çok içerim çorbadan,ben çorbayı hazırlayıp robottan geçiriyorum bardakla içiyorum,başka türlü yenmez ooo
Hosgeldin cnm insallah sende biz gibi 7. Gune ulasirsin
Kizlar ben kendimi cok sis hissedeuyorum bisey yiyemiyorum yemiyorumda salatayla kahvalti yaptim taze sikilmis meyve suyu ictim corbayi bitirdim 4 tabak ictim bulgura yer kalmadi azicik bulgurla kisir yaptim bol yesillikli aksam ise goturcem orda aksam yemegi icinhic tuz yok ama cok sis gibiyim siz nasilsiniz
hoşbulduk canım inşallah,,
bu kısır davası ne olaki,farklı bişey dahamı yapıyosunuz
merhaba kızlar, hoş geldin triendy21,
Hollywood diyetini kk de ünlülerin diyetleri bölümünü okurken gördüm mantıklı geldi tabi meyvesuyu kısmını görmedim ben.
direkt meyvesuyu içmek habire şeker yükseltir yaff. vazgeçtim. karatay yapcam ben.
gelelim bugünüme; muz+yağsız süt. sabah 1,5 muz ve 1 koca bardak süt ve de sütlü nescafe içtim.
sonrasında epey tok tuttu beni. 5 saat kadar.
arada yeşilçay içip tempolu yüyüyüş yaptım. pazara gittim dönüşte yokuş tırmandım. 5 otobüs duraklık mesafe.
gelince çabucak lahana çorbamı yaptım. 2 soğan, yarım demet maydonoz, kereviz yaprakları, domates ile bir tane de defne yaprağı ile. güzel oldu çorbam. (1 küçük tencerelik tek kullanımlık oldu yani. hatta eşim de deneyip beğendi)
Edalı70, çorbayı tek seferde mi 4 tabak içtin? o şişirmiştir belki.
bende şişlik yok. ama zaten sen bana değil, 7. günde olanlara sordun di mi :)
merhaba kızlar, hoş geldin triendy21,
Hollywood diyetini kk de ünlülerin diyetleri bölümünü okurken gördüm mantıklı geldi tabi meyvesuyu kısmını görmedim ben.
direkt meyvesuyu içmek habire şeker yükseltir yaff. vazgeçtim. karatay yapcam ben.
gelelim bugünüme; muz+yağsız süt. sabah 1,5 muz ve 1 koca bardak süt ve de sütlü nescafe içtim.
sonrasında epey tok tuttu beni. 5 saat kadar.
arada yeşilçay içip tempolu yüyüyüş yaptım. pazara gittim dönüşte yokuş tırmandım. 5 otobüs duraklık mesafe.
gelince çabucak lahana çorbamı yaptım. 2 soğan, yarım demet maydonoz, kereviz yaprakları, domates ile bir tane de defne yaprağı ile. güzel oldu çorbam. (1 küçük tencerelik tek kullanımlık oldu yani. hatta eşim de deneyip beğendi)
Edalı70, çorbayı tek seferde mi 4 tabak içtin? o şişirmiştir belki.
bende şişlik yok. ama zaten sen bana değil, 7. günde olanlara sordun di mi :)
slm arkdşlr yarn bşlyrm lahana diytne bn 91kiloyum we 1hfta bynca tartya bkmk istmyrm çnkü artk grçktn pskljm blmya bşldı son zmnlrda dnmdğm yol klmdı we bu on şansm umrm hpmz krtlrz fzlalklrmzdn