Merhaba kislar benim diyet pazartesi biliyormuş bugün bitiyor sanmıştım neyse tartilmadim sali gunu tartilmayi düşünüyorum .ayrica sali gunu bizim burda bir hastahanede Filiz yutay adinda bir dytsyen var ona gitmeyi düşünüyorum 30 tl imiş daha öncede gitmiştim 10 kg kadar vermiştim sonra bebeğim kucuk olduğu icin gidememistim kalmıştı bi liste alayım sizinlede paylasirim belki sizleeede uygun gelir ...
Cnm ben pazartesi tartilacam fazla meyve yemek kilo aldirirmi arkadaşlar ben corbayla genelde meyve tuketiyorum
Cnm 1 hafta bi arA ver üst üste yapma. ..seninde kandilin mubarek olsun cmm ..Mevlid kandiliniz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun!
Bugün benim diyetin son günüydü,
1 haftada 2 kilo verdim, fakat hergören çok inceldiğimi söyledi , bence bu lahana diyeti vücuttaki fazla suyu yanında ödemi attırıyor. Ben günde 2 litre su, 1 litreden fazla yeşil çay 6-8 kase çorba içtiğim halde!
Bu diyetten memnun kaldım, ALLAHım izin verirse tekrar denicem! Yarın tekrar başlarım AİV, çünkü bugün komşum evinde Mevlüt okutturdu, ve benim diyet uçtu , bugün uyamadım hiçben de bunu MOLA olarak saydım!
Göbeğim 7 aylık gibiydi, baya küçüldü :) şimdi, çok ŞÜKÜR
Kızlar benim bugün bitti diyet. 1 gün önce tartıldığımda 62 olmuştum. Ama bugün tekrar tartıldım ve 63 çıktımYani 63 kilo olarak başladığım diyet 63 kilo olarak son buldu Hayır yani o kadar diyete uydum günde en az 4 5 kere içtim çorbayı ve sebze meyve de yedim ama niye olmadı anlamadım :S üstelik spor bile yapmıştım yanı sıra. Neyse sanırım bu bana pek uymadı ve bende 1 hafta boyunca o çorbayı içmiş olmakla kaldım
Cnm 1 hafta bi arA ver üst üste yapma. ..
Zararlımı olur sence
ad ------------diyetteki kaçıncı gün------------- başlangıç kilosu----------giden kilo------şimdiki kilo----- hedef kilo
Edalı70-----------------------bitti -------------------------------70,2----------------------3,3---------------66,9------------?
Konyaaaa--------------------bitti--------------------------------75--------------------------2-----------------73-----------65(10 kilo vermek istiyor)
İstanbule--------------------7.gün------------------------------90------------------------3-------------------87-------yarın tartılacak
-istemk----------------------bitti----------------------------63-----------sürpriz yapacak--------------------------------(10 kilo vermek istiyor)
buse12345-----------------bitti----------------------------69-------------------------------------------------------------(15 kilo vermek istiyor)
diyetmiyet-------------------5.gün----------------------------74,7---------------------2,2------------------72,5-----------64 olmak istiyor
papatya93-------------------1.gün-------------------------- -91------------------------?------------------?------------------?
kızlar lahana çrbsna kerewz sapıdamı koyuysnz rml küçk küçk dğryp blndrdn mı geçio o da
kızlar lahana çrbsna kerewz sapıdamı koyuysnz rml küçk küçk dğryp blndrdn mı geçio o da
canım regl günü falanmı yaklaştı yoksa,neden öyle oldu şaşırdım:26:Kızlar benim bugün bitti diyet. 1 gün önce tartıldığımda 62 olmuştum. Ama bugün tekrar tartıldım ve 63 çıktımYani 63 kilo olarak başladığım diyet 63 kilo olarak son buldu Hayır yani o kadar diyete uydum günde en az 4 5 kere içtim çorbayı ve sebze meyve de yedim ama niye olmadı anlamadım :S üstelik spor bile yapmıştım yanı sıra. Neyse sanırım bu bana pek uymadı ve bende 1 hafta boyunca o çorbayı içmiş olmakla kaldım
Slm kizlar bugun tartildim ve sonucccccc; 66.9 cikti yani giden kilo toplam 3 kilo 300 gram ve ustelik bugun regl olmusum dunki siskinligim o yuzdenmis simdi biraz protein agirlikli beslencem sonra haftaya pazartesi birdaha basliycam insallah benim icin iyi bir sonuc bence ama incrldigimi hafifledimi kendimde hossediyorum devam en azindan bu ayin sonunda kadar 6 kilo da bi gitse
Sonra 50 lere yonrlcem 55 bi olsam