Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kislar benim diyet pazartesi biliyormuş bugün bitiyor sanmıştım neyse tartilmadim sali gunu tartilmayi düşünüyorum .ayrica sali gunu bizim burda bir hastahanede Filiz yutay adinda bir dytsyen var ona gitmeyi düşünüyorum 30 tl imiş daha öncede gitmiştim 10 kg kadar vermiştim sonra bebeğim kucuk olduğu icin gidememistim kalmıştı bi liste alayım sizinlede paylasirim belki sizleeede uygun gelir ...

Merhaba kislar benim diyet pazartesi biliyormuş bugün bitiyor sanmıştım neyse tartilmadim sali gunu tartilmayi düşünüyorum .ayrica sali gunu bizim burda bir hastahanede Filiz yutay adinda bir dytsyen var ona gitmeyi düşünüyorum 30 tl imiş daha öncede gitmiştim 10 kg kadar vermiştim sonra bebeğim kucuk olduğu icin gidememistim kalmıştı bi liste alayım sizinlede paylasirim belki sizleeede uygun gelir ...

Mevlid kandiliniz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun!
Bugün benim diyetin son günüydü,
1 haftada 2 kilo verdim, fakat hergören çok inceldiğimi söyledi , bence bu lahana diyeti vücuttaki fazla suyu yani ödemi attırıyor. Ben günde 2 litre su, 1 litreden fazla yeşil çay 6-8 kase çorba içtiğim halde!
Bu diyetten memnun kaldım, ALLAHım izin verirse tekrar denicem! Yarın tekrar başlarım AİV, çünkü bugün komşum evinde Mevlüt okutturdu, ve benim diyet uçtu , bugün uyamadım hiç:KK43: ben de bunu MOLA olarak saydım!
Göbeğim 7 aylık gibiydi, baya küçüldü :) şimdi, çok ŞÜKÜR

Kızlar benim bugün bitti diyet. 1 gün önce tartıldığımda 62 olmuştum. Ama bugün tekrar tartıldım ve 63 çıktım :KK53: Yani 63 kilo olarak başladığım diyet 63 kilo olarak son buldu :KK53: Hayır yani o kadar diyete uydum günde en az 4 5 kere içtim çorbayı ve sebze meyve de yedim ama niye olmadı anlamadım :S üstelik spor bile yapmıştım yanı sıra. Neyse sanırım bu bana pek uymadı ve bende 1 hafta boyunca o çorbayı içmiş olmakla kaldım :KK43:

Mevlid kandiliniz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun!
Bugün benim diyetin son günüydü,
1 haftada 2 kilo verdim, fakat hergören çok inceldiğimi söyledi , bence bu lahana diyeti vücuttaki fazla suyu yanında ödemi attırıyor. Ben günde 2 litre su, 1 litreden fazla yeşil çay 6-8 kase çorba içtiğim halde!
Bu diyetten memnun kaldım, ALLAHım izin verirse tekrar denicem! Yarın tekrar başlarım AİV, çünkü bugün komşum evinde Mevlüt okutturdu, ve benim diyet uçtu , bugün uyamadım hiç:KK43: ben de bunu MOLA olarak saydım!
Göbeğim 7 aylık gibiydi, baya küçüldü :) şimdi, çok ŞÜKÜR
Cnm 1 hafta bi arA ver üst üste yapma. ..seninde kandilin mubarek olsun cmm ..

Son düzenleme:
Kızlar benim bugün bitti diyet. 1 gün önce tartıldığımda 62 olmuştum. Ama bugün tekrar tartıldım ve 63 çıktım :KK53: Yani 63 kilo olarak başladığım diyet 63 kilo olarak son buldu :KK53: Hayır yani o kadar diyete uydum günde en az 4 5 kere içtim çorbayı ve sebze meyve de yedim ama niye olmadı anlamadım :S üstelik spor bile yapmıştım yanı sıra. Neyse sanırım bu bana pek uymadı ve bende 1 hafta boyunca o çorbayı içmiş olmakla kaldım :KK43:

Millet abartarak yapıyormuş demekki kac kisi girdik burda diyete kimse öyle denildiği gibi 4 8 kilo veremede gittiği görülen kilolarda yemiyoruz ondan eski düzen ye cik tartiya aynı olur kilo heralde sumuda atmadi bakalım yarın tartilacam kilom gene ayniysa kafayı yerim heralde bildiririm..

Slm kizlar bugun tartildim ve sonucccccc; 66.9 cikti yani giden kilo toplam 3 kilo 300 gram ve ustelik bugun regl olmusum dunki siskinligim o yuzdenmis simdi biraz protein agirlikli beslencem sonra haftaya pazartesi birdaha basliycam insallah benim icin iyi bir sonuc bence ama incrldigimi hafifledimi kendimde hossediyorum devam en azindan bu ayin sonunda kadar 6 kilo da bi gitse
Sonra 50 lere yonrlcem 55 bi olsam

günaydın kızlar,

ben de bu sabah 72,50 çıktım. hatta yürüyüş yapıp dönünce 72,30 :p 74,70 ile başlamıştım. bugün 5. günüm ve 2,20 kg gitti.

Edalı70 canım tebrikler. reglin bitene kadar biraz daha dikkat et bence 1 kilo daha yansır sana.

İstemk, bence sende de görsel değişiklik olmuştur. incelmişsindir. istersen başka bir tartıda tartıl canım.

İstanbule, diyetisyene gitmek en doğrusu canım. çünkü insan kendini daha bir mecbur hissediyor o zaman. bakalım yarın kaç kilo çıkacaksın. ( -3 kilo ile sendeydi rekor ama Edalı70 atak yaptı -3,30 kg ile. bakalım yarın neler olacak :)

Konyaaaa, bence de hemen başlama bu lahana diyetine. hafif yiyerek devam et. sanki 3 hafta ara gerekiyordu gibi kalmış aklımda.

Papatya93 hoş geldin canım. inşallah sen de 7. güne ulaşırsın.

ad ------------diyetteki kaçıncı gün------------- başlangıç kilosu----------giden kilo------şimdiki kilo----- hedef kilo

Edalı70-----------------------bitti -------------------------------70,2----------------------3,3---------------66,9------------?

Konyaaaa--------------------bitti--------------------------------75--------------------------2-----------------73-----------65(10 kilo vermek istiyor)

İstanbule--------------------7.gün------------------------------90------------------------3-------------------87-------yarın tartılacak

-istemk----------------------bitti----------------------------63-----------sürpriz yapacak--------------------------------(10 kilo vermek istiyor)

buse12345-----------------bitti----------------------------69-------------------------------------------------------------(15 kilo vermek istiyor)

diyetmiyet-------------------5.gün----------------------------74,7---------------------2,2------------------72,5-----------64 olmak istiyor
papatya93-------------------1.gün-------------------------- -91------------------------?------------------?------------------?

Beni gören 2 kişi lahana diyetine başlıyor bugün, tartıda bi fark yoktu fakat inceldiğimi söyleyenler çoktu, birde dün Mevlüt dolayısıyla çok kişiyle bi aradaydık, hatta bi direk yüzüme seni en son gördüğümde şişmandın şimdi zayıflamışsın dedi !
Insan bari kiloluydun felan der, ama alınmadım , çünkü sonunu güzel söyledi :KK66:

ad ------------diyetteki kaçıncı gün------------- başlangıç kilosu----------giden kilo------şimdiki kilo----- hedef kilo

Edalı70-----------------------bitti -------------------------------70,2----------------------3,3---------------66,9------------?

Konyaaaa--------------------bitti--------------------------------75--------------------------2-----------------73-----------65(10 kilo vermek istiyor)

İstanbule--------------------7.gün------------------------------90------------------------3-------------------87-------yarın tartılacak

-istemk----------------------bitti----------------------------63-----------sürpriz yapacak--------------------------------(10 kilo vermek istiyor)

buse12345-----------------bitti----------------------------69-------------------------------------------------------------(15 kilo vermek istiyor)

diyetmiyet-------------------5.gün----------------------------74,7---------------------2,2------------------72,5-----------64 olmak istiyor
papatya93-------------------1.gün-------------------------- -91------------------------?------------------?------------------?

Cnm senin boyun kaç?

tebrikler Konyaaa, tartının da - göstermesi güzel ama bir başkasından duymak daha güzel. gerçi biraz lambır lumbur konuşmuş ama sonunu iyi bağlamış.

bu diyetle 4 ve üzeri verenler sanıyorum ki 100 kg üzerindekilerdir. (zaten bu diyet obez olup ameliyat olacaklar için değil mi)

10-15 kilo fazlası olanlar max 4 kilo veriyordur bence bu diyetle.

o nedenle niye az verdik demeyin arkideşler.

hazır mideler küçülmüşken hafif diyetlerle yola devam.:KK16:

Konyaaa, boyum 1,70 canım. sen hangi ülkede yaşıyorsun canım? adın niye Konyaaa?

yabancı yemek programlarını seyrederim hep denk gelince. onların kalın kereviz sapları var. yumrusunu yemeyip sapını yiyorlar sanki. veya cinsi farklı.

ben de severim kerevizin yeşil ve sap kısımlarını.

canım regl günü falanmı yaklaştı yoksa,neden öyle oldu şaşırdım:26:
Slm kizlar bugun tartildim ve sonucccccc; 66.9 cikti yani giden kilo toplam 3 kilo 300 gram ve ustelik bugun regl olmusum dunki siskinligim o yuzdenmis simdi biraz protein agirlikli beslencem sonra haftaya pazartesi birdaha basliycam insallah benim icin iyi bir sonuc bence ama incrldigimi hafifledimi kendimde hossediyorum devam en azindan bu ayin sonunda kadar 6 kilo da bi gitse
Sonra 50 lere yonrlcem 55 bi olsam

tebrikler canım çok güzel:KK9:

selam kızlar,lahana çorbamı yani bardağımı aldım geldim:KK53:

bugün 400gr eksi çıktım,60.2 :KK16:

bugün acayip mutluyum kızlar 3 gündür çok yesemde az yesemde hep aynı rakamı görüyodum,kırıldı inadı sonunda oh be rahatladım,,düne göre 400gr eksideyim,cumaya göre 600gr eksideyim hihihi :KK53:

hatta dün sadece akşam salatayla birlikte koca bi bardak içtim çorbamı,hatta eşim dedi sen yemiyomusun,bende yiyorumya bak çorbam var salatada yiyorum dedim,mantı pişirmiştim eşim ve çocuklar yesin diye,ağzımın suyu aktı resmen ,ama bir tane bile almadım:KK23:
eşim dedi sonra sakın bana açlıktan hasta oldum diye gelme,,sanki ben hiçbişey yemiyorum niye hasta olayım dimi kızlar gıcık çekemiyo beni:KK53:

hımm yazmayı unuttum akşam yemeğinden sonra yarım tabak kadar cips yedim ve 1 dilim portakal yarımda mandalina soymuş eşim onu yedim,,sonra yatarkende 2 bardak lahana suyu içtim,(dün pişirdikten sonra lahanayı düdüklüde,robottan çektim lahanalarını suyuyla dibinde kalan sade suyu vardı onuda ayırdım akşam içerim diye onu içtim,)

X