Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

tablo yapayım dedim arkideşler. şu an yapan kaç kişiyiz onu bi görelim.

ad ------------diyetteki kaçıncı gün------------- başlangıç kilosu----------giden kilo------şimdiki kilo----- hedef kilo

Edalı70-----------------------6.gün-----------------------------70,2----------------------2,2----------------68---------?

Konyaaaa--------------------6.gün-----------------------------75--------------------------2-----------------73-----------65(10 kilo vermek istiyor)

İstanbule--------------------4.gün------------------------------90------------------------3-------------------87--------?

istemk----------------------6.gün-----------------------------63-----------sürpriz yapacak-------------------------------------(10 kilo vermek istiyor)

buse12345-----------------6.gün----------------------------69--------------------------------------------------------------(15 kilo vermek istiyor)

diyetmiyet-------------------3.gün----------------------------74,7---------------------1,1------------------73,6-----------64 olmak istiyor

ipeekTmr--------------------4.gün--------------------------61------------------------(-500 gr???)-----------?------------------55 olmak istiyor

Son düzenleme:

Super olmus ha ellerine saglik

kızlar bu yazıyı okudunuz mu?

2. günün akşamına patates verilmesinin bir nedeni varmış demek ki. potasyum desteklemek içinmiş.
ben hemen bir portakal yiyorum. yarın da muzu mutlaka 3 tane yiyeceğim. (yiyemeyeceğimi düşünüyordum da)

Evet bende okudum ama bu diyette sadece corba icin demiyoki yaninda vermis zaten yenecekleri onlari yersen dengelemis oluyosun sismanlarken olmuyozda zayiflarken aklimiza olmek geliyo bizde bir tuhafiz ha

Evet bende okudum ama bu diyette sadece corba icin demiyoki yaninda vermis zaten yenecekleri onlari yersen dengelemis oluyosun sismanlarken olmuyozda zayiflarken aklimiza olmek geliyo bizde bir tuhafiz ha

:))))) çok güldüm son lafına :)

zaten bu diyeti ameliyat öncesi kilo vermesi gereken kişilere veriyorlarmış. o halde göz göre göre onları tehlikeye atamazlar bu diyet sakıncalı olsa.

ben o yazıdan şunu çıkardım; mutlaka listede ne varsa ve hangi gün yenilecekse harfiyen uyulmalı. alternatif yapmamalı.
(ben dün patatesi atlayıp yerine tavuklu şehriyeli salatadan 3 kaşık yedim hata etmişim)

ya bi de 1 haftada potasyumumuz nasıl tükeniyor ki . zaten fazlasıyla depolamışızdır. (eğer depolanmayan türden değilse c vitamini gibi)

Potasyumca zengin besin maddeleri; Lahana, brokoli, pazı gibi yeşil yapraklı sebzeler, zeytin, balık, portakal suyu, patates, muz, hurma, incir, avokado, kayısı, badem, fındık ve süt ürünleridir.

wikipedia dan alıntıdır.

Ellerine sağlık cnm benim cok ii olmuş. .

şaka di mi

valla ben midem küçülüyor diye seviniyorum. yoksa çoktaaan vazgeçmiştim.
sonrasında makul bir diyete geçiş yapıcam.
Valla ole hic zorlanıyorum corbayi ictigim an bir kaç saniye ölüyorum ondan sonrası süper hic açıklıyorum ve cnm hic birsey çekmiyor sadece tursuya dayanamıyorum onu yiyorum 1 tane biber hatta dün sistim resmen 6 muzu yiyemdim 1 lt sütü zor içtim midem patlamak üzereydi akşam 8 de

Kizlar benim diyet pazar son en az 15 gün ara vermeyi düşünüyorum devamli yapmak cok tehlikeliymis en ax 15 gun ara vermek gerekmis sizler diyet bitince ne yapmayı düşünüyorsunuz ard arda böyle detox tarzı diyetlerde yapilmiyormus aklınızda olan nedir veya bir diyet listesi düşünen varsa paylaşalım da herkes bir fikir sahibi olsun. .....

Bak zaten lahanadada varmis potasyum bu diyetin icindekilerdede var yani sanmiyorum birsey olcani olursa vademiz yetmistir haha devam corbaya :)

Bu süper olmuş :) ama benim durum pek süper değil yazdığı üzere 6.günüm evet bugün tartıldım ve yalnızca 1 kilocuk gitmiş. Eminim ki o da sudur :) Sanırım bu diyet bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor ve bana pek uygun değil :)

Benimde yarın bitiyor ve bende devamlı olarak yapmıcam bu diyeti zaten 6 günde 1 kilo gitti :44:

2 sene öncesinde diyetisyene gitmiştim o benim yaşamıma göre özel bir diyet listesi hazırlamıştı onu uygulucam. 3 ana öğün ve 3 ara öğünden oluşuyor

Dogru diyosun ara vermek iyi olur benimde pazar gunu Son diyetim arastiralim beraber hangi diyet uygunsa onu yapalim isvec, hollewed, felan burdan birini secelim yapalim ama isveci sevmedim ben kahvalti yok cok sagliksiz geldi dayanamadim biraktim lahana diyetinde en azindan karnim sisiyo arada sinirsiz sebze meyve yiyoruz iste arastiralim pZarresiye kadar birbirimize haber edelim ordan devam eder yazariz o bitimce gene corba diyetine baslariz

Evet biraz arastiralim pazartesi başlarız ..arkadaşlar sürekli kullanmayın hastahanelik olursunuz benim bir arkadaş öyle hastahanelik olmuş en azından bir hafta ara verin gene başlayın kilo gidecek diye sağlığınızdan olmayın. ..

ben sanıyorum ki karatay +glisemik index karışımı bir diyete geçicem. daha önce yapmıştım ve faydasını görmüştüm. ama elimde olmayan nedenlerle bozulmuştu.

yemek aralarını 4-5 saat tutuyorsunuz. yani ara öğün yok. ama şekersiz içecekler serbest.
ve makarna hamurişi yemiyorsunuz (sabah 2 dilim tam buğday ekmeği hariç)

bir de haşlanmış tavuk ve bol yeşil salata diyeti yapıcam ilerde. (sabah 1 yumurta arada 1 elma ve 1 kase yoğurtla)

kızlar bişey diycem; sizde de sivilce sorunu oldu mu diyet boyunca. hani hiç çıkmaz ama bi tane büyük çıkar.

ben akupunktur ile zayıflarken de bu şekilde olmuştu. sivilce çıkmaya başlamıştı.
akupunktura giderken verilen listeye harfiyen uymuştum ve 1 ayda 4 kilo vermiştim ve yağlardan gitmişti.

yani yine yağlardan mı gidiyor acaba da o yüzden mi çıktı bu sivilce
stok yağlar çözüldü ve içindeki toksinleri vücut atıyor sivilce vs yollarıyla.

Tablo çoook güzel olmuş, ellerine sağlık, teşekkür ederim!!

Kizlar ne yaptiniz Hic sesiniz cikmiyo yarin Son gunumuz bskiyomusunuz baska ne diyet yapcamiza ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…