Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çorbamı şöyle yapıyorum.2 orta boy soğanı 1 tatlı kaşığı yağda kavurup, lahanalarıda ekleyerek tekrar kavuruyorum.İçerisine sevdiğim baharatları (nane, karabiber ...) ve 2 domatesi , et bulyonu ekleyip yarım saat pişiriyorum.Sonra blendırdan geçiriyorum.çok sıcak olarak tükettiğimde bana tadı lezzetli geliyor. :)merhaba
bu çorba ile kilo veren biri bana çorbanın tarifini verebilir mi
bir sürü yerde bir çok farklı tarifler var
bana en gerçek tarif lazım
yardımlarınızı bekliyorum
Iste buna hic bir lafim yok cunki bu corbayi cok kez denedim gerci tadi cok kotu geldigi icin uzun zaman kullanamadim ama 15 gunluk bir diyetle tam 9.500 kilo verdim ustelik cildim bir harika oldu bu tam bir vitamin deposu vucudun ihtiyaci olan hic bir vitamin ve mineral kaybi olmadan yenilen muz ile gereken potasyum uzeyi korunarak dikkatlice hazirlanmis bir diyet listesi bunun asil hazirlayicilari Isvec'li obezite doktorlaridir ki orada corbayi daha cazip bir hale getirmek icin icine bolca sovan yada sarimsak tozu ekleniyor .
Tadi biraz itici geliyor dogrusu ama ben ogure ogure ictim tam 15 gun ve dokuz bucuk kilo vermisdim ustelik ne tansiyonum dustu ne basim dondu ne halsizlesdim .
Bu corbayi bu denli hizli kilo verdirir hale getiren sey icinde bulunan kereviz saplari dogada vucutdaki yagi yakan sebzeler cok az bunlardan ikisi ananas ve kereviz sapi yani diger rejimlerde kullandigimiz meyve ve sebzeler sadece kilo almamamizi ve vucutda biriken yagi kullanarak yakilamsini saglar ama bu iki besin maddesi iclerinde bulunan enzimler sayesinde gercekden yagi yakan besinlerdir.
Yanlis animsamiyorsam ananas eger taze bicimde yani konserve degil gunde 8 adet yenebilirse cok hizli kilo verdirebiliyor elbette bu imkansiz kimse gunde 8 adet taze ananasi tuketemez mide iflas eder .Kereviz sapida eger suyu sikilip gunde bir kac bardak icilirse ayni etkiyi sagliyor ama bobrek rahatsizligi olanlar asla denemesin bobrek tasi yapabilir.
Ayrica bu corbadaki lahana tiroidi hizli calistirip (dengesini bozmadan) terlemeyi hizlandiriyor domates sogan zaten c vitamini depolari yani uzun sozun kisasi bu corbanin tadina dayanabilecek varsa mutlaka denesin ve her gun yaklasik yarim kilo verdigini gozleriyle gorsun.
Saglikli Diyetler.
Bende bügün lahana çorbası diyetine başlamaya karar verdim 15 gündür farklı bir diyet le başladım 3 kilo verdim şuan 75 kiloyum ve artık doğum kilolarımdan kurtulmak ve başarmak istiyorum
Sabah bir kase corba ictim,tadi cok güzel fakat bu sefer de acliga dayanamadim:-(
Basim cok dönüyor,resmen gözüm karariyor!Bir tost yaptim,onu yedim.Sanirim dayanamayacagim.Halen bebegimi emziriyorum,belki bu yüzden dayanmak zor.Devam eden arkadaslara basarilar diliyorum!!!
yalnız değilsin bende ilk çorbamı içtikten sonra 3 saat dayanabildim sen emziriyosun bence bu kadar ağır diyet yapmamalısın
Bebegim 1 yasini dolduracak haftaya,onun rahatligi var biraz.Emzirmek kilo verdirir derlerdi ama bende tam tersi oldu.Eski kiyafetlerime bakip ic geciriyorum,onlarin icine tekrar girebilmek icin neler vermezdim...bundan bir kac sene önce 80 kg dan 55 e kadar düsmüstüm uzun bir süre yediklerimi cook cook azaltarak.O zamanlar acliga dayanabiliyordum calistigim halde.Simdi evdeyim ama istahimi kontrol edemiyorum.Biraz da sabirsizim,cok kisa sürede sonuc görmek istiyorum,olmayinca da hemen pes ediyorum.Inan cok rahatsizim bu halimden.Sihirli bir degnek gerek bana 😉
nasıl pişiriyorsunuz çorbayı içinde neler var??
Kizlar Ben tamamlayamadim 3.ve 4.gun diyete tam uymadim 4.gunde regl olunca motivasyonum tam bozuldu 1kilo tek verdim ...bence bu diyetcok kilo fazlasi olanlara uygun bir de Tabii tam uyanlara...son gunletde istahim oyle acildiki yardim edin 4aydir dengeliyordum fazla yemiyordum AmA konsantre bozuldu artik biktim Az yemektwn...yeni guzel bir diyet bir yol yokmu....
Aslinda diyet yapmak degil de mesele,saglikli beslenmeyi ögrenmek galiba.Ben 20-25 kilo verdigim dönemde belki cok saglikli degildi ama cok az besleniyordum.Örnegin sabah 1 dilim ekmek,diger kahvaltiliklardan biraz.Öglen bir elma,aksam da bir kac kasik yemek...Midemin dolu olmamasina özen gösteriyordum,midem kaziniyordu kisa bir süre sonra ama ben inatla bir sey yemiyordum.Bol yesil cay tüketiyordum bir de.Ayni zamanda calisiyordum..Bu sekilde cok kisa bir sürede kilo verip,iki sene kadar korudum kilomu.Simdi de eski aliskanliklarima geri döndüm ne yazik ki.Iki sene boyunca agzima sürmedigim cips,cikolata,hamur isi,beyaz ekmek...vs...Sonuc ise 75 kg..Kac kilo fazlan var bilmiyorum ama umarim en kisa zamanda verirsin!