Yardimin icin tesekkr ederim canim.ama benim oglan okuldan gelince halleder.benbbeceremedim.simdi biraz ev isi biraz spor hadi bakalim bugunu nasil atlaticaz
Bencede kesinlikle tartil en azindan dogru yoldamisin yoksa biseyler yanlismi gidiyo.ona gore analiz yapar uygularsin.yoksa gunlerce aclik çek eziyet çek bi bakmissin tahmininin altinda kilo vermisssin.tabi bu benim fikrim genede sen bilirsin.ben dun az verdigimi gorunce bugun dahabi dikkat edicem suyumada cayimada sporumada
haklsın aslında bende hergün tartılan biriyim ama nedense bugün sabah şişkinliğim vardı biraz belkide o yüzden cesaret edemedim söz sabah tartılcam en doğrusu bu galiba meraktan catlıyorum
haklsın aslında bende hergün tartılan biriyim ama nedense bugün sabah şişkinliğim vardı biraz belkide o yüzden cesaret edemedim söz sabah tartılcam en doğrusu bu galiba meraktan catlıyorum
Ilk diyete basladigimda 87 kilydum ve hayatimda yaptigim ilk ciddi diyetimdi bu... ve yaptigim onca diyet arasinda en etkili diyetlein biri buydu digeride isvec diyeti... bence birhafta bunu yapmani oneririm ben yarin sabah basliyorum oyle listemiz yok sadece baslangic kilonu bildirirsin sabah ac karnina tartil bence. ne kadar kilo verdigimizi paylasiriz gun gun
canım bende yemiyorum meyve sebze lahana zaten şişiriyor beni inşallah etkilemezCanim bisey sorcam sen bu listeye uyuyormusun.sebze meyve yiyormusun.ben corba yemekden hic açlık hissetmiyorum.bu yüzden de yemiyorum.insallah kilo vermemi etkilemez
hadi hayırlı olsun canım sevindim aramıza katılmana su programı indireyim bende bi ara inşallah "normal" sınıfına en kısa zamanda gireriz artık offf bıktım su kilolardanolumlu dönüş için teşekkürler :) ben diyete yarın baslıyorum. yemeğim hazırdı, blendırı bu gün alabildim iş cıkısı ve demin cektirip yine dolaba koydum. yarın sabah ilk öğünümü yiyeceğim. kilomu ise güncelliyorum, 90,7 imiş.
yarından itibaren gün be gün ben de bildireceğim, dileyen gönderilerimi takip edebilir. bir ara yapabilirsem vucut yağ ve su oranımı da ölctüreceğim ve diyetin ödemden ziyade ne kadar yağ yakımına yardımcı olacağını öğreneceğim.. şimdilik ilk etaptayım.
bir de akıllı telefon kullanan arkadaslar için " libra " diye bir program var. kilo takip programı aslında. ben faydasını cok görüyorum, en azından kendimi takip edebiliyorum. ilk hedefim 84 kilo altına düşebilmek, çünkü şu an obez 1 sınıfındayım boyuma oranla (1.68 cm )
tekrar kolay gelsin, unutmazsa yarın aksam yazarım. iyi haftasonları.
Kızlarr hadi nerdesiniz ama..yalniz kaldim buralarda..
evet bugün 3. günümüz benim sabahki kilom 72.5 yani iki günde 1 kilo verdim bende aynı gidiyoruz canım bugün daha cok sıkacağım kendimi inşallah bakalım yarın en azından 71 .9 bile görsem göbek atcam valla yapıştı kaldı pis kilolar yaaaa
bu arada malum haftasonu anca fırsat buldum girmeye beklettim senide çatladın demi meraktan
ben seni yanlız bırakmam beraberiz bu uzun ama zevkli yoldaaa
evet bugün 3. günümüz benim sabahki kilom 72.5 yani iki günde 1 kilo verdim bende aynı gidiyoruz canım bugün daha cok sıkacağım kendimi inşallah bakalım yarın en azından 71 .9 bile görsem göbek atcam valla yapıştı kaldı pis kilolar yaaaa
bu arada malum haftasonu anca fırsat buldum girmeye beklettim senide çatladın demi meraktan
ben seni yanlız bırakmam beraberiz bu uzun ama zevkli yoldaaa
cok şükür 1 kilo bile olsa mutluyum umutluyum bende ilk gün sıcak sıcak içtim ama çorba durdurça kötü oldu o yüzden koca bi kupaya doldurup tek nefeste içiyorum ve uzun bi süre ağzımdan nefes alıyorum komik yaaa napalım hominigırtlak yemenin cezası işte bu dayancaz başka yolu yok ne kaldı sunun surasında canım demi yaaaCatlamisdim vallaama sevindim senin adina demekki çektiğimiz eziyet boşa gitmiyo..ama ben iyice zorlanmaya başladım. Bu sefer lahanayi blendirdan gecirdim..ama Allahin gücüne gitmesin zoraki iciyom artik öggg geldi resmen.kocaman bi kupaya koyuyorum nefesimi tutup zorla iciyorum.midem kalkiyo artik.dayanacam dayanmasinada corba okadar cokki gördukce gözumde büyüyo bu diyet.
Yazini tekrardan okudum simdi ve sankim motive oldumtesekkr ederim.gercekden bu zorlu yolda insan kendine bi arkadas bi destek ariyo.tek başına altindan kalkmak mümkün degil. bende 63.9 gormek icin elimden geleni yapim bari..
cok şükür 1 kilo bile olsa mutluyum umutluyum bende ilk gün sıcak sıcak içtim ama çorba durdurça kötü oldu o yüzden koca bi kupaya doldurup tek nefeste içiyorum ve uzun bi süre ağzımdan nefes alıyorum komik yaaa napalım hominigırtlak yemenin cezası işte bu dayancaz başka yolu yok ne kaldı sunun surasında canım demi yaaa
ayy öle valla iyiki varsın sende yoksa çoktan diyeti bırakırdım hadi bakalım yarın sabah tartı kaç göstercek şimdiden merak ediyorum bugün o kadar uyuşuk bi haldeyim ki anlatamam spor falan yok bende bugün yarın telafi ederim inşallah