Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Bencede kesinlikle tartil en azindan dogru yoldamisin yoksa biseyler yanlismi gidiyo.ona gore analiz yapar uygularsin.yoksa gunlerce aclik çek eziyet çek bi bakmissin tahmininin altinda kilo vermisssin.tabi bu benim fikrim genede sen bilirsin.ben dun az verdigimi gorunce bugun dahabi dikkat edicem suyumada cayimada sporumada

Yardimin icin tesekkr ederim canim.ama benim oglan okuldan gelince halleder.benbbeceremedim.simdi biraz ev isi biraz spor hadi bakalim bugunu nasil atlaticaz

tamam o zaman oğlun hallder... bende ev işini bitirdim yemeğimde hazır bi sporum kaldı biraz kosu bandında yürüyeyim hiç dışarı çıkasım yok şimdi o zaman sonra görüşürüz gene hadi kolay gelsin bize

haklsın aslında bende hergün tartılan biriyim ama nedense bugün sabah şişkinliğim vardı biraz belkide o yüzden cesaret edemedim söz sabah tartılcam en doğrusu bu galiba meraktan catlıyorum

haklsın aslında bende hergün tartılan biriyim ama nedense bugün sabah şişkinliğim vardı biraz belkide o yüzden cesaret edemedim söz sabah tartılcam en doğrusu bu galiba meraktan catlıyorum

Bendeee bendeee insallah güzelbi fark olurda bende kıskanclikdan hırs yaparim dahabi asilirim bu ise daha nasil asilacaksamevettt gelelim bugün neler yaptigima bugun...3 cü tabak lahanami yiyorum suan.bi bardak yesil çay ictim.koşu bandinda 30 dk yürüdüm hastaneye gidip gelirkende 30 dk olduysa toplamda.birazda tempolu plates yaparim toplamda 1 saatte onu yapmayi ddusunuyorum.corbam bi tabak kaldi gidip malzeme alip pisirmem lazim bir an once

Canim bisey sorcam sen bu listeye uyuyormusun.sebze meyve yiyormusun.ben corba yemekden hic açlık hissetmiyorum.bu yüzden de yemiyorum.insallah kilo vermemi etkilemez

olumlu dönüş için teşekkürler :) ben diyete yarın baslıyorum. yemeğim hazırdı, blendırı bu gün alabildim iş cıkısı ve demin cektirip yine dolaba koydum. yarın sabah ilk öğünümü yiyeceğim. kilomu ise güncelliyorum, 90,7 imiş.

yarından itibaren gün be gün ben de bildireceğim, dileyen gönderilerimi takip edebilir. bir ara yapabilirsem vucut yağ ve su oranımı da ölctüreceğim ve diyetin ödemden ziyade ne kadar yağ yakımına yardımcı olacağını öğreneceğim.. şimdilik ilk etaptayım.

bir de akıllı telefon kullanan arkadaslar için " libra " diye bir program var. kilo takip programı aslında. ben faydasını cok görüyorum, en azından kendimi takip edebiliyorum. ilk hedefim 84 kilo altına düşebilmek, çünkü şu an obez 1 sınıfındayım boyuma oranla (1.68 cm )

tekrar kolay gelsin, unutmazsa yarın aksam yazarım. iyi haftasonları.

Bugunude kazasiz atlattim
3bardak yesil cay
1 bardak form cay
5 tabak lahana
1 saat kosu bandi
1 saat tempolu plates
30 dk disarda yürüme
Valla çok zor oldu ama kendimi kampa soktum resmen.1 hafta disimi sıkıcam surda ne kaldiki 5 gün ve ben bu 1 haftNin sonunda 60 ı görucem insallah

PES ETMEK ÜZEREYSEN NEDEN BAŞLADIĞINI HATIRLA..ben özelikle spor yaparken bu cümleyi getiriyorum aklima.çok faydasi oluyo sizede faydasi olur umarim.

Evettt bugun tartida 64.50 ciktim gorunusde 700 gr verdim.ama ben biliyorumki dun 300gr cikmamin sebebi tuvalete cikmamis olmamdi.aslinda dunde 500gr.. bugunde dunku 200gr cikarirsak bugunde 500gr.kisaca toplamda 2 gunde 1 kilo vermisim olsun buda bisey..sonucada 65kg kirdim geriside yavas yavas gelicek ben inaniyorum...maviboncuk seni bekliyorum merakdan catladim biliyonmu:)))

Canim bisey sorcam sen bu listeye uyuyormusun.sebze meyve yiyormusun.ben corba yemekden hic açlık hissetmiyorum.bu yüzden de yemiyorum.insallah kilo vermemi etkilemez
canım bende yemiyorum meyve sebze lahana zaten şişiriyor beni inşallah etkilemez
hadi hayırlı olsun canım sevindim aramıza katılmana su programı indireyim bende bi ara inşallah "normal" sınıfına en kısa zamanda gireriz artık offf bıktım su kilolardan
Kızlarr hadi nerdesiniz ama..yalniz kaldim buralarda..

ah canım yazıkk yanlızmı kaldın sennn

evet bugün 3. günümüz benim sabahki kilom 72.5 yani iki günde 1 kilo verdim bende aynı gidiyoruz canım bugün daha cok sıkacağım kendimi inşallah bakalım yarın en azından 71 .9 bile görsem göbek atcam valla yapıştı kaldı pis kilolar yaaaa
bu arada malum haftasonu anca fırsat buldum girmeye beklettim senide çatladın demi meraktan
ben seni yanlız bırakmam beraberiz bu uzun ama zevkli yoldaaa

Catlamisdim valla ama sevindim senin adina demekki çektiğimiz eziyet boşa gitmiyo..ama ben iyice zorlanmaya başladım. Bu sefer lahanayi blendirdan gecirdim..ama Allahin gücüne gitmesin zoraki iciyom artik öggg geldi resmen.kocaman bi kupaya koyuyorum nefesimi tutup zorla iciyorum.midem kalkiyo artik.dayanacam dayanmasinada corba okadar cokki gördukce gözumde büyüyo bu diyet.

Sabahdan beri daha yarim saat spor yapabildim firsatim olmadi.gidimde biraz daha yapim..malum yarin sabah tartida hayal kırıklığı yasamak istemiyosak spora devam..

Yazini tekrardan okudum simdi ve sankim motive oldum tesekkr ederim.gercekden bu zorlu yolda insan kendine bi arkadas bi destek ariyo.tek başına altindan kalkmak mümkün degil. bende 63.9 gormek icin elimden geleni yapim bari..

cok şükür 1 kilo bile olsa mutluyum umutluyum bende ilk gün sıcak sıcak içtim ama çorba durdurça kötü oldu o yüzden koca bi kupaya doldurup tek nefeste içiyorum ve uzun bi süre ağzımdan nefes alıyorum komik yaaa napalım hominigırtlak yemenin cezası işte bu dayancaz başka yolu yok ne kaldı sunun surasında canım demi yaaa
Yazini tekrardan okudum simdi ve sankim motive oldum tesekkr ederim.gercekden bu zorlu yolda insan kendine bi arkadas bi destek ariyo.tek başına altindan kalkmak mümkün degil. bende 63.9 gormek icin elimden geleni yapim bari..

ayy öle valla iyiki varsın sende yoksa çoktan diyeti bırakırdım hadi bakalım yarın sabah tartı kaç göstercek şimdiden merak ediyorum bugün o kadar uyuşuk bi haldeyim ki anlatamam spor falan yok bende bugün yarın telafi ederim inşallah

Bende şurda ne kaldıki diye diye saatimi şasmiyorum her 2 saatte bi koca kupayla iciyorum.yok yokk sakın bırakmaj yok..devam son gaz devam..sporuda1:30 saat dambillarimla birlikde tempolu plates yaptim.ben kulagima kulaklik takip son ses müzik esliginde yapoyorum.müzigin ritmiyle daha kolay oluyo dene istersen.öbur türlü saat gecmiyo.biraz dinlenim.yemegimi yaptikdan sonra kosu bandindada yüriycem.sende kalk yavas yavasda olsa başla.başlamak bitirmenin yarısidir.

Yok ben bu iskenceye dayanamiycam.yarin sabahdan itibaren cacık diyeti yapmayi düsunuyorum.daha önce yapmisdim.hem zevkle yiyorsun hemde kilo veriyorsun...bi arastir istersen hem ac kalmiyorsun hemde yaptigin diyetten zevk aliyorsun.üstelik oda hizli kilo verdiriyo.

................ HakkındaSağlık, diyet, zayıflama, cilt bakımı, estetik ameliyatlar................ bir kadın, güzellik ve diyet sitesidir

Salatalık Diyeti Nasıl Yapılır-Salatalık Diyeti Yapanlar ve Yorumları

Salatalık Diyeti Nasıl Yapılır-Salatalık Diyeti Yapanlar ve Yorumları

salatalık diyetiAkdeniz mutfağından dün dünyaya yayılan ve kahvaltıdan akşam yemeklerine kadar sofralarda mutlaka kendisine yer bulan bir sebzeden yani salatalığın faydaları’ndan bahsedeceğiz bu yazımızda. Ancak geleneksel olarak salatalığın cilde olan yararları ve cilt lekeleri için uygulanan salatalım maskeleri yerine bu kez zayıflamak için salatalık diyeti nasıl yapılır konusuna değineceğiz. Salatalık diyeti yapanlar tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sayı olarak artıyor. Bunun en önemli nedeni ise salatalık diyeti yorumları’nın diğer bitkisel diyet programlarına nazaran memnuniyet düzeyinin çok daha yüksek olmasından kaynaklandığını düşünüyoruz. Salatalık diyeti ile kaç kilo verilir veya salatalık diyeti zayıflatırmı biçiminde bir çok sorunun değişik paylaşım forumlarında cevaplandığını görebilirsiniz. Özellikle salatalık diyeti kadınlar kulübü gibi kadın forum sitelerinde bir hayli rağbet görüyor ve insanlar olumlu deneyimlerini başkalarıyla paylaşıyorlar. Şimdi sizlere salatalık diyetinin yapılışı hakkında bilgiler vermeye başlayalım.Salatalık diyeti nasıl yapılır?Salatalık Diyeti Listesi:Kahvaltıdan önce : 2 bardak suSabah Kahvaltısı: 4 kaşık yulaf ve 1 porsiyon yoğurt ve 2 adet kuru incirArada: 2 bardak su ve 2 adet salatalıkÖğle: 4 adet salatalık ve 2 kaşık süzme yoğurtan yapılmış cacık ve 1 dilim çavdarlı ekmekİkindi: 2 bardak su ve 4 adet salatalık ve 2 adet kiviAkşam: 4 adet salatalık ve roka ve domates ve mozarella peyniri ile beraber 1 dilim çavdarlı ekmekGece 21:00: 2 bardak su ve 1 porsiyon yoğurt ve 2 adet salatalık ve 1 kiviBu programını 3 veya 7 günlük süreyle takip ederseniz hem vücudunuzdaki yağ kitleleri erimeye başlayacak hem de salatalık ve yoğurdun bir arada sağladığı detoks etkisi ile bir tür detoks diyeti kürü yapmış olacaksınız.Salatalık diyeti zayıflatırmı-Salatalık diyeti ile kaç kilo verilirBasit bir hesaplama yaparsak salatalık diyeti kaç kilo verdirir görebiliriz. Salatalık diyeti 7 günlük süre ile uygulandığında 5 kiloya kadar zayıflama sağladığı görülmektedir. Bunun 3 kilosu yağ yakımı neticesinde verilen fazla kilolar iken yaklaşık 2 kilosu ise vücuttan ödem söktürücü etkisi neticesinde bu diyetin ödem attırıcı etkisi ile ortaya çıkan ödem kaybıdır. salatalık diyeti meyve ve sebze kombinasyonları ile desteklenebilir. Yeter ki kalori alımında aşırıya kaçılmasın. 1200 kalorilik bir diyet programı olan salatalık diyetinin zararları özellikle yetersiz beslenme yönünden söz konusu değildir. Salatalık diyeti uygulayanlar da zaten herhangi bir halsizlik ve bitkinlik belirtisi olmaz salatalık Diyetinin FaydalarıSalatalık diyeti detoks etkisi olan kanı, böbrekleri karaciğeri ve akciğerleri temizleyen bir kürdür. Aynı zamande insülin direncini düşürür ve kan şekerini düşürücü bir etki yaparak açlık ve şeker krizlerinin ortaya çıkmasına mani olur.Salatalığın Faydaları NelerSalatalık metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olan ve içerdiği potasyum kalsiyum deposu

Lahanaya bi gun daha vericem..elma diyetiyle 2 kilo verdim bu hafta lahanaylada 2 kilo olur yarinla birlikde.cacik diyetiylede 2 kilo vericem.sonra baska diyete gecicem.böylece hem sıkılmadan diyet yapmis olurum.ne dersin varmisin.pazartesisabahi cacik diyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…