- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 36
ayyy canım benim mesajını okuyunca o kadar sevindim ki anlatamam ben akşam çorbayı içtikten sonra cok afedersin kustum ve başka bi diyet yapmaya karar verdim sana nasıl sölücem diye kara kara düşünüyordum vallaa...hevesini kırmaktan korktum açıkçasıYok ben bu iskenceye dayanamiycam.yarin sabahdan itibaren cacık diyeti yapmayi düsunuyorum.daha önce yapmisdim.hem zevkle yiyorsun hemde kilo veriyorsun...bi arastir istersen hem ac kalmiyorsun hemde yaptigin diyetten zevk aliyorsun.üstelik oda hizli kilo verdiriyo.
Lahanaya bi gun daha vericem..elma diyetiyle 2 kilo verdim bu hafta lahanaylada 2 kilo olur yarinla birlikde.cacik diyetiylede 2 kilo vericem.sonra baska diyete gecicem.böylece hem sıkılmadan diyet yapmis olurum.ne dersin varmisin.pazartesisabahi cacik diyetine
ayyy canım benim mesajını okuyunca o kadar sevindim ki anlatamam ben akşam çorbayı içtikten sonra cok afedersin kustum ve başka bi diyet yapmaya karar verdim sana nasıl sölücem diye kara kara düşünüyordum vallaa...hevesini kırmaktan korktum açıkçası
bende daha fazla katlanamıcam daha önce nasıl dayanmışım hala şaşırıyorum halime...
cacık diyeti süpermiş aslında bende 5 günde 5 kilo diyetini yapmayı planlıyordum ama istersen cacık diyetini yapalım farketmez deneriz bi kaybedecek bişiyimiz yok nasılsa
ben varım seve seve hemdeee... yarın eşimle piknik yapmayı düşünüyoruz abartmadan izin günü yapıcam pazarteside cacık diyetine baslarız senle o zaman ama bu sayfadan devam edemeyiz bence diyet günlükleri bölümünde bi sayfa açalım ya sen aç yada ben açayım beraber destek oluruz birbirizmize ne dersin pazartesi başlıyoruz o zaman cacık diyetine
Ben daha önce cacigi yapmisdim memnunda kaldim ama gecmis gun ne kadar kilo verdim hatirlamiyorum..sabah kahvaltiyi hafif kepek ekmegiyle domates salatalik peynir zeytin falan.oglen aksamda cacik bi dilimde kepek ekmegi yiyodum.gene aynisini yapim diyom.sen yarin izin hakkini kullan abartmadanbende son bi gun daha yapim lahanayi okadar corba cöpe gitcek ama umurum bile degil.igrenc bi sey...bide su sayfa acma isini ben becerememki malum acemilik:))))
tamam canım yapalım o zaman o gönderdiğin listedeki gibi yapıcam... sen yarında yap madem... ben sayfayı acarım fırsat olursa birazdan açayım eşim nöbetçi bugün fırsat varken açarım birazdan yarın belki giremem nete... şimdi çıkıyorum oğlumu uyutmam lazım iyi geceler sana
Tmm canim maksat yarin bos gecirmiyim bide iki kiloyu tamamliyim.sanada iyi geceler
1.günüm bitti akşam biraz zorlansamda kazasız belasız atlattım sonuç 800 gr eksik çıktım tam 68 gösteriyorum :)
ilk dört günün de toplam 1,4 kg verdim şu an 67,4 kiloyum ve regl olacam o yüzden çok güzel bir sonuç gibi gerçek kilo önümüzdeki hafta belli olacak[/QUOT
kac kilo verdin???
Bende pazartesi baslayacam ins ise yarar. diyet yaparken sporda yapacam ... yakin zamanda yapan var mi sonuclarinizdan memnun musunuz?