- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 36
ayyy canım benim mesajını okuyunca o kadar sevindim ki anlatamam ben akşam çorbayı içtikten sonra cok afedersin kustum ve başka bi diyet yapmaya karar verdim sana nasıl sölücem diye kara kara düşünüyordum vallaa...hevesini kırmaktan korktum açıkçasıYok ben bu iskenceye dayanamiycam.yarin sabahdan itibaren cacık diyeti yapmayi düsunuyorum.daha önce yapmisdim.hem zevkle yiyorsun hemde kilo veriyorsun...bi arastir istersen hem ac kalmiyorsun hemde yaptigin diyetten zevk aliyorsun.üstelik oda hizli kilo verdiriyo.
bende daha fazla katlanamıcam daha önce nasıl dayanmışım hala şaşırıyorum halime...
cacık diyeti süpermiş aslında bende 5 günde 5 kilo diyetini yapmayı planlıyordum ama istersen cacık diyetini yapalım farketmez deneriz bi kaybedecek bişiyimiz yok nasılsa
Lahanaya bi gun daha vericem..elma diyetiyle 2 kilo verdim bu hafta lahanaylada 2 kilo olur yarinla birlikde.cacik diyetiylede 2 kilo vericem.sonra baska diyete gecicem.böylece hem sıkılmadan diyet yapmis olurum.ne dersin varmisin.pazartesisabahi cacik diyetine
ben varım seve seve hemdeee... yarın eşimle piknik yapmayı düşünüyoruz abartmadan izin günü yapıcam pazarteside cacık diyetine baslarız senle o zaman ama bu sayfadan devam edemeyiz bence diyet günlükleri bölümünde bi sayfa açalım ya sen aç yada ben açayım beraber destek oluruz birbirizmize ne dersin pazartesi başlıyoruz o zaman cacık diyetine