Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Yok ben bu iskenceye dayanamiycam.yarin sabahdan itibaren cacık diyeti yapmayi düsunuyorum.daha önce yapmisdim.hem zevkle yiyorsun hemde kilo veriyorsun...bi arastir istersen hem ac kalmiyorsun hemde yaptigin diyetten zevk aliyorsun.üstelik oda hizli kilo verdiriyo.
ayyy canım benim mesajını okuyunca o kadar sevindim ki anlatamam ben akşam çorbayı içtikten sonra cok afedersin kustum ve başka bi diyet yapmaya karar verdim sana nasıl sölücem diye kara kara düşünüyordum vallaa...hevesini kırmaktan korktum açıkçası
bende daha fazla katlanamıcam daha önce nasıl dayanmışım hala şaşırıyorum halime...
cacık diyeti süpermiş aslında bende 5 günde 5 kilo diyetini yapmayı planlıyordum ama istersen cacık diyetini yapalım farketmez deneriz bi kaybedecek bişiyimiz yok nasılsa
Lahanaya bi gun daha vericem..elma diyetiyle 2 kilo verdim bu hafta lahanaylada 2 kilo olur yarinla birlikde.cacik diyetiylede 2 kilo vericem.sonra baska diyete gecicem.böylece hem sıkılmadan diyet yapmis olurum.ne dersin varmisin.pazartesisabahi cacik diyetine

ben varım seve seve hemdeee... yarın eşimle piknik yapmayı düşünüyoruz abartmadan izin günü yapıcam pazarteside cacık diyetine baslarız senle o zaman ama bu sayfadan devam edemeyiz bence diyet günlükleri bölümünde bi sayfa açalım ya sen aç yada ben açayım beraber destek oluruz birbirizmize ne dersin pazartesi başlıyoruz o zaman cacık diyetine

ayyy canım benim mesajını okuyunca o kadar sevindim ki anlatamam ben akşam çorbayı içtikten sonra cok afedersin kustum ve başka bi diyet yapmaya karar verdim sana nasıl sölücem diye kara kara düşünüyordum vallaa...hevesini kırmaktan korktum açıkçası
bende daha fazla katlanamıcam daha önce nasıl dayanmışım hala şaşırıyorum halime...
cacık diyeti süpermiş aslında bende 5 günde 5 kilo diyetini yapmayı planlıyordum ama istersen cacık diyetini yapalım farketmez deneriz bi kaybedecek bişiyimiz yok nasılsa

ben varım seve seve hemdeee... yarın eşimle piknik yapmayı düşünüyoruz abartmadan izin günü yapıcam pazarteside cacık diyetine baslarız senle o zaman ama bu sayfadan devam edemeyiz bence diyet günlükleri bölümünde bi sayfa açalım ya sen aç yada ben açayım beraber destek oluruz birbirizmize ne dersin pazartesi başlıyoruz o zaman cacık diyetine

Valla mesajini okuyunca bende cok sevindim:-) hani dedim okadar konusdu konusdu ilk cayanda o oldu dersin diye.tabiki hakli olarak.baya sıkinti yaptmidim..bende az once senin dedigin diyeti arastiriyodum.oda guzel geldi ama bence once cacigi yapsak simdiden canim cekti lahanadan sonra baklava börek gibi gelcek:))))

Ben daha önce cacigi yapmisdim memnunda kaldim ama gecmis gun ne kadar kilo verdim hatirlamiyorum..sabah kahvaltiyi hafif kepek ekmegiyle domates salatalik peynir zeytin falan.oglen aksamda cacik bi dilimde kepek ekmegi yiyodum.gene aynisini yapim diyom.sen yarin izin hakkini kullan abartmadan:-) bende son bi gun daha yapim lahanayi okadar corba cöpe gitcek ama umurum bile degil.igrenc bi sey...bide su sayfa acma isini ben becerememki malum acemilik:))))

Ben daha önce cacigi yapmisdim memnunda kaldim ama gecmis gun ne kadar kilo verdim hatirlamiyorum..sabah kahvaltiyi hafif kepek ekmegiyle domates salatalik peynir zeytin falan.oglen aksamda cacik bi dilimde kepek ekmegi yiyodum.gene aynisini yapim diyom.sen yarin izin hakkini kullan abartmadan:-) bende son bi gun daha yapim lahanayi okadar corba cöpe gitcek ama umurum bile degil.igrenc bi sey...bide su sayfa acma isini ben becerememki malum acemilik:))))

tamam canım yapalım o zaman o gönderdiğin listedeki gibi yapıcam... sen yarında yap madem... ben sayfayı acarım fırsat olursa birazdan açayım eşim nöbetçi bugün fırsat varken açarım birazdan yarın belki giremem nete... şimdi çıkıyorum oğlumu uyutmam lazım iyi geceler sana

tamam canım yapalım o zaman o gönderdiğin listedeki gibi yapıcam... sen yarında yap madem... ben sayfayı acarım fırsat olursa birazdan açayım eşim nöbetçi bugün fırsat varken açarım birazdan yarın belki giremem nete... şimdi çıkıyorum oğlumu uyutmam lazım iyi geceler sana

Tmm canim maksat yarin bos gecirmiyim bide iki kiloyu tamamliyim.sanada iyi geceler

Merhaba Hanımlar, ben bu diyeti ikinci kez deniyorum. Yaklaşık 2 ay önce 83 ile başladım; bir hafta tam uyarak yaptım.,2 günde 1 yarım saatte yürüyüş yaptım. Sonra bıraktım 2 kilo geri aldım. şuan 80 kilo yine başladım. Bugün 5. günüm. Bu sefer tam uyamadım. Kurabiye falan yedim, henüz spor da yapmadım. Ama bırakmak yok.bırakmayacağım. Hedefim 65. Adım adım yazacağım yaptıklarımı ve kilomu....vazgeçmek yokkk :KK49:

9 ay önce denediğim yaklaşık 4 kilo verdiğim lahana diyetine tekrar başlıyorum bu arada sonrasında dikkat ettiğim için kilo almadım bir kaç kilo daha verdim ...

Diyette olanlara kolay gelsin yarın itibariyle rapor vermeye başlarım :)

Bende yarın başlıyorum. Yarın başlayan yada devam edenler bırda birbirimize destek olursak çok iyi olur:) çünkü daha önce yaptım ve hiç dikkat etmediğim için geri aldım ve nasıl devam ettiricem bilemiyorum😭 çorbayı pişirdim kokusu şimdiden içimi kötü tapıyo😭

eşim ve ben beraber yapıyoruz bu diyeti...4. günümüz :KK37: ben 2 kilo verdim eşim 4...ama ben kaçamak yaptım,dün kocaman bi waffle indirdim mideye :KK17: pişman mıyım;eveeet :KK47: bundan sonra kaçamak yok,bakalım 3 gün sonra neler olacak :KK31:

çorba içmekten öğğ geldi ama,her ne kadar tadını sevsemde baydı artık...kuzu gibi dolaşıyoruz evde...gitsin bu kilolar artık yaaa :KK43:

sonuç bildirmeye geldim :KK64: çoğu arkadaş başladım yazmış ama sonuç yok,ben unutmadan yazayım dedim :KK14:

ben inanılmaz kaçamaklar yaptım itiraf edeyim,ama 7 günün sonunda giden kilo 3.5....

eşim hiç kaçamaksız yaptı ama son 3 gün çorbadan hiç içmedi malesef,midesi bulandı,toplamda giden kilosu 4.5....

bugün izinliyiz abartmadan normal yiyicez yarın yine başlıycaz...ama gördüğümüz kadarıyla ilk 3 gün giden gidiyo,gerisinde hem kilo veremedik hem de diyetten sıkıldık,mutsuz olduk...yine sonuç bildiricem,3 günde 2-3 kilo gitse süper...

not:bu diyette gidenin su olduğunu düşünmüyorum çünkü biz zaten 3 haftadır diyetteydik,ben 2 kilo vermiştim,eşim 6 kilo vermişti...

Son düzenleme:
ben de buradaki yorumlardan gaza gelerek diyeti yaptım ama maalesef bi sonuç alamadım. çorbam yemek kıvamında oldu.bildiğimiz kapuska yemeği yaptım. diyete nerdeyse harfiyen uydum ama sonuç çok ii değildi. yaklaşık 1 kilo werdim 1 haftada. dukan diyetine başlamayı düşünüyorum

Bende pazartesi baslayacam ins ise yarar. diyet yaparken sporda yapacam ... yakin zamanda yapan var mi sonuclarinizdan memnun musunuz?

bu çorbanın tadı çok kötü dıyenelre şaşırıyrum benım damak tadım mı yok yoksa farklı mı yapıyorum anlamadım.bugun başladım kılo sorunum yok fakat formumu korumayı seven bırıyım ve detoks etkısı de olduğu ıcın bugun ıcmeye başladım ve 2 buyuk tabak dolusu arka arkaya ıctım ve acıkmısıtm da bıldıgınız corma ve tadı cok güzel geldı bana .ben sebze yemeklerını de cok severım kırmızı et ıle aram yoktur belkı ondan bana cok güzel geldı ve çorba benım vazgecılmezımdır belkı de bu yüzden cok güzel geldı .3. porsıyonu da ıcıcektım yeter bu sefer kılo alırım belkı dedım kendı kendıme :)
yaptığım çorba lahana,kereviz ,yesıl sogan ,kuru soğan, maydanoz ,domates,yesıl bıber,tavuk bulyon ,kuru nana,kımyon,karabıber ve lımon suyu .robotta cok dagılmıcak sekılde cok az kuculttum.lımon suyunu ve baharatları bıraz falza kattığım ıcın ve tavuk bulyonun da etkısınden dolayı koku kalmadı bıldıgınız sebze çorbası soğuk kış havalarında ıcılebılcek kış çorbası oldu:)
bundan sonra dıger çorbaları bi köseye atıyorum çorba menüm bellı artık:)

X