Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Bu kez ben de sadece 400gr verdim galiba direndi artık vücudum sistem değiştirmem gerek sanırım

Arkadaslar merhaba bende bugun basladım
sımdı 58 kılyoyum hedefım 47 falan bakalım basarabılecekmıyım.
Ben corbama kerevız koymadım, bırde lahananın tadını ve kokusunu bıraz kırabılsın dıye feslegen ekledım.
Normalde lahanayı pek sevmem ama ıcılmeyecek gıbı degıl yanı tadı fena olmadı, feslegenı tavsıye ederım ıcıne mutlaka :)
Bırazda hareketsızım ama en azından yuruyus yapmaya calısıcam bu sure ıcınde 2 yasında kızım var hergun yuruyemesemde gun asırı yuruyebılırım sanırım.

Esımde su an yurtdısında, 1 ay sonra dondugunde suprız olsun ıstıyorum :)

Bende bugün kabak çorbasıyla başladım. Vücuttaki suyu atıyormuş 2-3 günlük birşey. Detoks gibi sanırım. Bundan sonra lahanaya başlamak istiyorum ama lahana bulamıyorum. Bulanlar nerden aldınız?

Bende bugün kabak çorbasıyla başladım. Vücuttaki suyu atıyormuş 2-3 günlük birşey. Detoks gibi sanırım. Bundan sonra lahanaya başlamak istiyorum ama lahana bulamıyorum. Bulanlar nerden aldınız?

Ben bıldıgın semt pazarından buldum.
Ama koca pazarda sadece 2 tezgahda vardı beyaz lahana
onunda yemeklık degıl dolmalık olanı vardı ama olsun ondan yaptım ben :)

Birşey sorucaktım ben bugün başladım fakat evde robot falan olmadığı için taneli içiyorum sorun olur mu ki acaba ?

Bende bugün başladım ama zor içtim arkasından birkaç tane kiraz yedim yoksa kusacaktım. Yapabildiğim kadar yapıcam bakalım. Benimle birlikte yeni başlayanlar buraya yazalım ne yaptık, nasılız falan :)

2.gün ve günlerdir çabalayıp göremediğim 65 kiloyu gördüm havalara uçtum. Aynen devam çorbaya :) 68 kiloydum başladığımda bu çorba gerçekten mucize gibi.

Merhaba kizlar bende bugun basladim corbaya sabah iki buyuk su baragi ictim simdi karpuz yedim ve 1 tanede elma yedim. Birazdan yine 2 bardak corba icecegim. Hadi kizlar birbirimizi motive edelim benim kilom suanda 78.600 bugun ilk gunum bakalim kac gun dayanabilicem. Hedef 62 umarim basaririm.

Ramazan yuzunden baslayamadim fakat regl gunumde deniycem bunu 5 gün. Yapmya basladiimda gelismeleri yazarim:)

merhaba arkadaşlar bulamıyorum lahana ya pazar günü pazara baktım 2 gündürde marketlere bakıyorum yok yok yok pöfff bugun tekrar bakıcam pazara umarım bulurum da başlarım

Merhaba. 3. Günüm 2 kilo verdim. Ve baya kaçamak yaptığım halde. ama çok su ve çay içtim. 58le başladım şuan 56yım hedefim 49 falan. Boyum 1.60. Ama çorba çok kötü ya midem öyle kazınıyor ki yiyecek katı bişy arıyorum sürekli

herkese merhaba.dün uzun uğraşlar sonucu lahanıyı buldum tam 5 tl verdim ve sabah itibari ile başladımmm

Benimde 8 kilo vermem lazım.Bu diyete yarın başlıyorum sabah ilk işim pazara gitmek.Ramazan dolayısıyla iftar ve sahurda yiycem.Tadı çok mu kötü kızlar? Beğenmesem de zorlamayı düşünüyorum kendimi.

Merhaba kizlar bende corbami yaptim ve bugun basladim gunlerdir basladim basliyorum derken bugun kismet oldu yaaaa benim tam 15 kilo fazlam var dogumdan kalan 4 kilo ve vermem gereken 11 kolo ben corbama

Kereviz sapi
Lahana
4-5 tane sogan
1 domates
Pul biber
3 tanede yesil biber ekledim.
Tadindan icemiyorum kizlar . 2 su bardagi corbayi sabah sabah cok zor ictim. Icim kalkti siz gunde kac bardak veya kac kase iciyorsunuz. Paylasirsaniz cok sevinirim.

merhaba canım bende bugun başladım diyette ne kadar çok içilirse o kadar çok kilo verileceği yazıyor :44::44: ben sabah küçük bir kase içtim su ile ama dediğin gibi içilmiyor yani

merhaba canım bende bugun başladım diyette ne kadar çok içilirse o kadar çok kilo verileceği yazıyor :44::44: ben sabah küçük bir kase içtim su ile ama dediğin gibi içilmiyor yani
merhaba canim ben sabahtan beri tam 6 su bardagi ictim , icilmesi cok zor oluyor yaaa. Daha once bu corbayla 14 kilo verdim ama sadece 4 kilosunu geri aldim hemde cok asiri yedigim halde, bugun tam 77.6 ile diyete basladim ve tam 1 hafta kesinlikle tartilmayi dusunmuyorum, umarim 5 kilo verebilirim cunki bu arada yuruyus ve yuzmeyede gidicem. Suanda okadar acim ki nasil gecicek zaman hic bilmiyorum.

benimde vermem gereken 10 kilo var bayrama kadar 5 kilosunu vermiş olurum umarım :18::18: bugun çorba ve meyve günü ben çorbayı en fazla 3 kaşık içebiliyorum gerisi yok meyve yedim şimdi

Benimde şuan ocakta çorbam pişiyor.Dün migrostan buldum lahanayı.1 yaprak lahana,3 soğan,2 domates,1 biber, çok az tavuk suyu da ekledim tatlanması için,çay kaşığıyla biber salçası,karabiber,toz acıbiber.Baharatı bol kullandım.Böyle tadı daha içilebilir olur sanırım.Güzel kokular geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…