Bende bugün kabak çorbasıyla başladım. Vücuttaki suyu atıyormuş 2-3 günlük birşey. Detoks gibi sanırım. Bundan sonra lahanaya başlamak istiyorum ama lahana bulamıyorum. Bulanlar nerden aldınız?
Bu corbayi nekadar cok tuketirseniz o oranda kilo kaybediyorsunuz yani gun icinde 3 kereden fazla icerseniz yarim kilo yerine daha fazla kilo veriyorsunuz ve bol bol da su icmeyi ihmal etmezseniz gercekden mucize gibi bir sey oluyor ben ilk uc gunde 3 kilo vermisdim ama sonra tadi ve bezdirdigi icin dah aaz ictim .
Merhaba kizlar bende corbami yaptim ve bugun basladim gunlerdir basladim basliyorum derken bugun kismet oldu yaaaa benim tam 15 kilo fazlam var dogumdan kalan 4 kilo ve vermem gereken 11 kolo ben corbama
Kereviz sapi
Lahana
4-5 tane sogan
1 domates
Pul biber
3 tanede yesil biber ekledim.
Tadindan icemiyorum kizlar . 2 su bardagi corbayi sabah sabah cok zor ictim. Icim kalkti siz gunde kac bardak veya kac kase iciyorsunuz. Paylasirsaniz cok sevinirim.
merhaba canim ben sabahtan beri tam 6 su bardagi ictim , icilmesi cok zor oluyor yaaa. Daha once bu corbayla 14 kilo verdim ama sadece 4 kilosunu geri aldim hemde cok asiri yedigim halde, bugun tam 77.6 ile diyete basladim ve tam 1 hafta kesinlikle tartilmayi dusunmuyorum, umarim 5 kilo verebilirim cunki bu arada yuruyus ve yuzmeyede gidicem. Suanda okadar acim ki nasil gecicek zaman hic bilmiyorum.merhaba canım bende bugun başladım diyette ne kadar çok içilirse o kadar çok kilo verileceği yazıyor :44::44: ben sabah küçük bir kase içtim su ile ama dediğin gibi içilmiyor yani
merhaba canim ben sabahtan beri tam 6 su bardagi ictim , icilmesi cok zor oluyor yaaa. Daha once bu corbayla 14 kilo verdim ama sadece 4 kilosunu geri aldim hemde cok asiri yedigim halde, bugun tam 77.6 ile diyete basladim ve tam 1 hafta kesinlikle tartilmayi dusunmuyorum, umarim 5 kilo verebilirim cunki bu arada yuruyus ve yuzmeyede gidicem. Suanda okadar acim ki nasil gecicek zaman hic bilmiyorum.