bir de gerçekten kaç kg yağ verdiğimizi öğrenmek istiyorsak yağ ölçer tartılar da var, diyetin ilk günü ve son günündeki yağ oranımız bize net verdiğimiz kiloyu gösterecektir :)
merhaba...
çorbam ve ben hazırım diyet için :) yarın sabahtan itibaren baslıyorum. çok fazla istemiyorum 5 kilocuk versem yeter bana. versem ve sonradan almasam
hamılelıkte 24 kılo aldım 19u gıttı kaldı 5 bende mı baslasam yarın sadece 7guncuk yapsam mı bılemedım
bende aynı şekkilde hamilelikte 20 kilo aldım ve 5 i duruyor :) haydi destek olalım birbirimize altı üstü 1 hafta ne varki...
haklısın ben buaksam corbamı hazırlıycam umarım esım malzelerımı getırırse yarın baslıycam baslıyoruz ozaman dımı
:) ben basladım bile. birinci gün bitmek üzereee ve yaklaşık 7 kase içtim bugün. sanki dayanabilecek gibiyim ama bakalım. senden haber bekliyorum. bu arada yarın basladığında her kaseyi farklı tatla dene. mesela limonlu, sarımsaklı, kimyonlu, naneli ... gibi kimyon çok yakıştı bence.
takipteyim :) haberdar et
ya kızlar ben çorba yerine lahanayı kaynatıp suyunu içtim olmazmı böyle illaki çorba mı olmalı
Slm kizlar bende tam 6 ay once dogum yaptim ve tam 15 kilo fazlam var.biran once kurtulmak istiyorum bu yukumden oglusumu emziriyorum ama sadece geceleri beni istiyor. Bende bu sabah corbami hazirladim. Butun gun 2 litre kadar bu corbayi ictim ayrica 2 litrede su ictim hic tartilmadim terazim bozuk ama yarin sabah erkenden gidip tartilicam bu arada corba disinda sadece bol bol meyve yedim bir hafta sonra sonucu buraya yazicam kizlar, hadi birbirimizi motive edip atalim su kilolari :)))))
Hosbulduk cnm , bugun ikinci gunum bitti , ben patates yemedim sadece butun gun corba, su,domates,salatalik ve cig ispanak tukettim. Bu corba kizlar bende cok guzel sut yapti cok ilginc degilmi???biraz lahana kokuyor ama olsun bugun tartildim tam 77.500 'um bakalim haftaya carsamba ne cikicam. Kimse diyeti birakmasin kizlar size dar gelen elbisenizi bence karsiniza asin ve onu hedef secin kendinize ben acayip motive oluyorum corbayi icmede zorlandikca elbiselerime ve zayif fotolarima bakiyorumsende bizler gibi doğum sonrası kilolarını atmaya çalışanlardansın anlaşılan. tek fark sen biraz erken baslamıssın yada ben biraz geç kalmışım :) benim kızım 3,5 yaşında çünkü :)
hatırlatmak istediğim birsey var. en önemlisi çocuğunu emzirmen bunu asla unutma. ona göre beslen. bebekler için ondan daha değerli besin yok buna dikkat et. ben kızımı 2 yaşına kadar emzirdim. anne sütünün bağışıklık sistemini desteklediğine ve gelişiminde çok fark olduğuna inanıyorum. sütünde azalma olursa kesinlikle devam etme bence.
1 hafta sonrayı merakla bekliyorum. bakalım kimler kalacak burada :) ve kimler nekadar eksilmiş olacak :)
haydi kızlar destek olalım ve kurtulalım fazlalıklardan.....
Arkadaşlar sabah kahvaltı yapıyor musunuz yoksa sabah da mı lahana çorbası içiliyor?
okyanusyaa iyi demissinde nereden bulacağız bu yağ ölçer tartıları. benim bildiğim kadarıyla diyetisyenlerde felan oluyor. onlarda öyle tarttırırlarmı :)
okyanusyaa iyi demissinde nereden bulacağız bu yağ ölçer tartıları. benim bildiğim kadarıyla diyetisyenlerde felan oluyor. onlarda öyle tarttırırlarmı :)
yok canım artık her yerde satılıyor ben fak..r marka aldım 20 tl ye, yağ su kas hepsini ölçuyor memnunum