Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bir de gerçekten kaç kg yağ verdiğimizi öğrenmek istiyorsak yağ ölçer tartılar da var, diyetin ilk günü ve son günündeki yağ oranımız bize net verdiğimiz kiloyu gösterecektir :)

okyanusyaa iyi demissinde nereden bulacağız bu yağ ölçer tartıları. benim bildiğim kadarıyla diyetisyenlerde felan oluyor. onlarda öyle tarttırırlarmı :)

merhaba...

çorbam ve ben hazırım diyet için :) yarın sabahtan itibaren baslıyorum. çok fazla istemiyorum 5 kilocuk versem yeter bana. versem ve sonradan almasam

hamılelıkte 24 kılo aldım 19u gıttı kaldı 5 bende mı baslasam yarın sadece 7guncuk yapsam mı bılemedım

bende aynı şekkilde hamilelikte 20 kilo aldım ve 5 i duruyor :) haydi destek olalım birbirimize altı üstü 1 hafta ne varki...

haklısın ben buaksam corbamı hazırlıycam umarım esım malzelerımı getırırse yarın baslıycam baslıyoruz ozaman dımı

haklısın ben buaksam corbamı hazırlıycam umarım esım malzelerımı getırırse yarın baslıycam baslıyoruz ozaman dımı

:) ben basladım bile. birinci gün bitmek üzereee ve yaklaşık 7 kase içtim bugün. sanki dayanabilecek gibiyim ama bakalım. senden haber bekliyorum. bu arada yarın basladığında her kaseyi farklı tatla dene. mesela limonlu, sarımsaklı, kimyonlu, naneli ... gibi kimyon çok yakıştı bence.

takipteyim :) haberdar et

Slm kizlar bende tam 6 ay once dogum yaptim ve tam 15 kilo fazlam var.biran once kurtulmak istiyorum bu yukumden oglusumu emziriyorum ama sadece geceleri beni istiyor. Bende bu sabah corbami hazirladim. Butun gun 2 litre kadar bu corbayi ictim ayrica 2 litrede su ictim hic tartilmadim terazim bozuk ama yarin sabah erkenden gidip tartilicam bu arada corba disinda sadece bol bol meyve yedim bir hafta sonra sonucu buraya yazicam kizlar, hadi birbirimizi motive edip atalim su kilolari :)))))

çorbam pişiyor bende start verdım hade bakem :)

ya kızlar ben çorba yerine lahanayı kaynatıp suyunu içtim olmazmı böyle illaki çorba mı olmalı

merhaba kızlarrr...

ikinci günüm bitmek üzere tartılmayı bıraktım vermediğimi görünce moralim bozuluyor 71,5 ile basladım dün sabah. çorbayı bol bol içiyorum ama su içme kısmını nedense oturtamadım. şimdilik iyi gidiyor. eğer bunalırsanız yiyemiyecek gibi olursanız tavsiyelerim var;

- öncelikli olarak her öğünde farklı bir baharatla tatlandırarak yemenizi öneririm (limon-kimyon-karabiber-kırmızı biber-sarımsak-nane gibi bu şekilde farklı tatlar çıkıyor ve sıkılmıyorsunuz)
- bazı öğünlerde çorbanızı sulu olarak derin kaba alıp blendırdan geçirin. buda farklı oldu bence
-çok çok içemeyecek gibi olursanız 1 etimek ile yanında biraz daha değişiyor tat

bu arada ben ikinci gün aksamı olduğu için patatese geldim :) patatesi baharat ve biraz zeytinyağıyla terbiyeledim. fırınlanmayı bekliyorlar. ben tereyağ sevmediğimden fırına vercem bu şekilde. tabiki yanında çorba şartttttt :)))))))

ya kızlar ben çorba yerine lahanayı kaynatıp suyunu içtim olmazmı böyle illaki çorba mı olmalı

karnını neyle doyuruyorsun peki anlayamadım ben. biz gün içinde çorbadan baska hiçbirsey yemiyoruz. suyuylada karın doymazki dayanabiliyormusun sen?????

sende bizler gibi doğum sonrası kilolarını atmaya çalışanlardansın anlaşılan. tek fark sen biraz erken baslamıssın yada ben biraz geç kalmışım :) benim kızım 3,5 yaşında çünkü :)

hatırlatmak istediğim birsey var. en önemlisi çocuğunu emzirmen bunu asla unutma. ona göre beslen. bebekler için ondan daha değerli besin yok buna dikkat et. ben kızımı 2 yaşına kadar emzirdim. anne sütünün bağışıklık sistemini desteklediğine ve gelişiminde çok fark olduğuna inanıyorum. sütünde azalma olursa kesinlikle devam etme bence.

1 hafta sonrayı merakla bekliyorum. bakalım kimler kalacak burada :) ve kimler nekadar eksilmiş olacak :)

haydi kızlar destek olalım ve kurtulalım fazlalıklardan.....

Hosbulduk cnm , bugun ikinci gunum bitti , ben patates yemedim sadece butun gun corba, su,domates,salatalik ve cig ispanak tukettim. Bu corba kizlar bende cok guzel sut yapti cok ilginc degilmi???biraz lahana kokuyor ama olsun bugun tartildim tam 77.500 'um bakalim haftaya carsamba ne cikicam. Kimse diyeti birakmasin kizlar size dar gelen elbisenizi bence karsiniza asin ve onu hedef secin kendinize ben acayip motive oluyorum corbayi icmede zorlandikca elbiselerime ve zayif fotolarima bakiyorum ))))

bende bugun ıtıbarıyle başladım dıyetı yapmayı,dıyet hakkında ıyıde kotude bır suru yazı okudum nette,ancak kısa surelı bır dıyet olduğundan çokda zaralı olacağını duşunmuyorum,umarım kılo verebılırım,gelışmelerden haberdar edeceğim :)

selam kızlar daha önceki diyetimle (doğum sonrası) bir haftada 4kilo vermiştim ve bu beni baya bir sevindirip azimle devam etmemi sağlamıştı
doğum sonrası 82kiloya çıkmış ve sonrasında yavaş yavaş ara ara diyetler uygulayıp çok kasmadan 66 kiloya düşmeyi becerebilmiştim
şuan 68 kiloyum baya bir okudum güzel sonuçlar alanda var bir gram dahi veremeyende var ama verilmemesinin nedenini ben şöyle yorumluyorum metabolizma herkesin farklı çalışır ben normalde zaten bukadar az yiyerek ve sebze ağırlıklı beslenmsem bir haftada 2 3 kilo çok rahat veririm verdiğimde oldu metabolizmam iyi çalışıyor sağlıksız olduğunu söyleyen şok rejim diyenlerede katılmıyorum herkesin kendi düşüncesi hollywod diyeti yapmıştım ilk olarak 2gün sırf meyve suyuydu sonradan alınıyor falan bilmemne dikkat edersen almıyorsun ben almadım hep dikkat ettim çünkü bu diyettede sağlıksız birşey yok benim görüşüm lahana havuç kereviz sağan malzemeleriyle yapıcam çorbamı hepsi inanılmaz vitaminli 1haftada ne zararı olabilirki et var tavuk var süt var meyve var muz var insan bunu yiyerek kendine nasıl zarar verebilirki ben kapuskayı çok severim zeytin yağlı kerevizi çok severim evde yaptığımda 2gün yiyorum farzedinki 2gün kapuska 2gün kereviz yediniz etti 4gün 2günde et tavuk süt meyva yediniz 6gün bitti bile bukadar ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum sırf çorbayla beslenilmiyor burada herkese bol şans şimdi kalkıp çorbamı pişiricem yatmadan önce bir tabak yerim yarında bismillah der başlarım cumartesi günü kaç kilo olduğumuda muhakkak yazıcam kaybolmucam bakalım nasıl gidicek ara ara girer yazarım hoşçakalıınnn (çok uzun olmuş kusurabakmayın)

eveet yaptım arkadaşlar benim gibi nerden başlasam diyenler için yazim
ben çorba değilde taneli yemek tarzı yapıcam blendırdan geçirince kötü olabilir gibi geldi
birtane kerevizi üç havucu yarım lahanayı küp şeklinde doğradım üçtane soğanı yemeklik doğradım
bir yemek kaşığı kadarda sıvı yağ ekledim 10dk kadar hepsini kavurur gibi karıştırdım susuz olarak sonra üzerini geçinceye kadar su ekledim bir çimcikte tuz attım şuanda kaynıyor kısık ateşte bakalım sonuç ne olucak kerevizle yaptığım için domates salça falan koymadım bol limola yemeği tercih ettim vede pul biber kızlarda öyle yazmış zaten inş başaranların arasına bende girerim bakalım birazdan gelip nasıl bir tadı olduğunuda paylaşırımm byy

Son düzenleme:
6. günüm bitti ve bende 1 gr bile fark olmadııı inanamıyorum kendime. komşumla beraber baslamıştık o 2 kilo vermis. bende hiçbir değiişiklik yok. benim anladığım kadarıyla vücuttaki toksinleri atan ve aşırı yiyenler için bu bahsedilen 4-8 kg.

ben kısa kısa diyetlerle daha önce 75 den 69 a kadar düşmüştüm. bu diyete baslamadan öncede 71 lerdeydim fakat bir iki gün dikkat ettiğmde yine 69 görebiliyordum baskülde. ve abartı yiyen biri degilim. sadece tatlıya dayanamıyorum. en büyük sıkıntım çikolata ve tatlı.

birde regl dönemime dek geldi bu diyet. ve kullandığım antibiyotiklerden dolayı gecikme oldu. halen beklenmekte. onunda etkisi olmuşmudur sizceee ?????

sonuç olarak birkaç gün içinde spora baslayacağım. sanırım baska türlü olmuycak izlemeye devam edeceğim çok merak ediyorum nasıl sonuçlanacak sizinkilerrrr....

okyanusyaa iyi demissinde nereden bulacağız bu yağ ölçer tartıları. benim bildiğim kadarıyla diyetisyenlerde felan oluyor. onlarda öyle tarttırırlarmı :)

yok canım artık her yerde satılıyor ben fak..r marka aldım 20 tl ye, yağ su kas hepsini ölçuyor memnunum

yok canım artık her yerde satılıyor ben fak..r marka aldım 20 tl ye, yağ su kas hepsini ölçuyor memnunum

Diyetisyenlerde de var teknosa da da satılıyor internetten de alabilirsiniz o tartıları :)) artık eskisi değil bazı şeyler isteyen istediğine istediği zaman ulaşabiliyor. onun dışında ben de tam 1 hafta yaptım bu diyet.

ondan öncesinde de diyetliydim zaten ve bedenimde su yoktu. diyete başladığım günle bitirdiğim gün arasındaki verdiğim net yağ oranı 400 gram. yani arkadaşlar diyeti yapıp ta 4-5 kilo verenler aldanmasınlar verdiğiniz sadece ödem.

Bu diyet yerine daha sağlıklı peynirli domatesli kepek ekmekli standart bir diyet yapsalar da aynı kiloyu verecekler hatta daha fazlasını belki. bence bedene işkence yapmaya gerek yok. denedim gördüm tezi kendimce çürüttüm.

Herkese tartıda bol eksili günler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…