Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar
bugün başladım lahana diyetime tadına beş üzerinden puan verecek olsam üç puan veririm ama
olsun bikaç günden bişey olmaz bu arada koku falan hiç bişey yoktu kapuska yemeği pişirdiğimde 10kat fazla koku oluyor
kereviz kokuyu azalttı galiba azimle devam bakalım ne olucak

bende lahana corbamı yaptım fakat kerevız koymadım :s yarın baslıyorum umarım devam ettrelırım cunku cabuk sıkılıyorum dıyetteoldguu dusununce daha cok yemek yıyesım gelıyor:S ama buraya deneyımımı paylasacagım ve umaım bırbırımıze destek oluruz

kızlar mecburen bıraktım oğlum ateşlendi hastaneye falan gittik gece tek kalmamak içinde anneme geçtik şimdide annemdeyim sonuca ulaşamadan bitti
çok şükür oğlum daha iyi daha sonra yine denerim inş yapanlara kolay gelsiin buarada 1kilo 300gram gitti benden 3günde

bnde bugün basladım birinci gün bitior cok zor tuttum kendimi ilk gün zor oluyyormus gercekten 3 büyük kase corba içtim meyve yedim aradada 40 dk yuruyus bandı ve haraketler yaptım bakalım ne kadr vericem 60 kiloda ark bu diyeti yapıor okudugum kadrıyla hayranım size canımsınızzzz ben 95 suan olusum 20 kilo aldırdı dogumda 10 kilosu zaten yadigar öncesindede olan kiloyuda katarsak:KK53:

kızlar bende pazartesi günü başlamayı ve pes etmeden 1 hafta yapmayı planlıyorum verilecek 6-7 kilom var malesef :KK43: kilom 52

21.04.2013 te başladım bismillah bundan 3 yıl önce bu diyetle 2 haftada 7 kg vermiştim. eski performansımı tekrar gösterebilmem dileğiyle:)
arkadaşlar bu arada ben ozaman aç karnına yeşil çay içtim her sabah ve yatmadan öncede yeşil çay içtim en önemlisi akşam 7 den sonra bişi yemedim.

Ben bu corbayi belli araliklarla ictim.ILk ictigimde bir hafta yapabildim o zaman 3nkilo vermistim en azindan beni motive etmistim ama ondan sonra yaptiklarimda 2 gunden fazla yapamiyorum bikkinlik geldi cunku.Amayapabilenleri tebrik ediyorum....

merhaba hanimlar bende yarin basliyorum insallah gecen sene 17 kiloverdim 5 kilosunu lahanayla verdim .... aslinda hic icesim yok ama gercekten cok incelmistim o yuzden tekrar bu diyete baslamaya karar verdim14 kilom var hayirlisiyla bunlardanda kurtulucam . yarin basliyorum

Kızlar bir şey soracağım.Her yerde farklı tarifler yazıyor.Siz nasıl bir tarif uyguladınız?Birde 6 soğan yazıyor.6 soğan derken,yani nasıl oluyor?Deneyenlerden rica edebilir miyim?

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,

1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

ben bu şekilde pişirdim tadını beğenmeyenler bulyon da atabilir çok tuz kullanmayın canlar farklı şekilde baharatlandırın

evettttt bende başladım bugün lahana çorbasına hadi bismillah suan 70.1 kilom haftaya salı yazacagım sonucunu

Kızlar günde kaç kere içilmesi gerek çorbadan?

canım ben soğuk içiyorum çorbayı bardak hesabı yaparsak günde 10 brd içiyorum su saate kadar 8 bardak içtim birazdan 2 bardak daha içip günü bitircem... yanında 4 fincan bitki çayı içtim 1 elma yedim ve 2 litrr su içtim daha 1 litre daha içerim yatana kadar

canım ben soğuk içiyorum çorbayı bardak hesabı yaparsak günde 10 brd içiyorum su saate kadar 8 bardak içtim birazdan 2 bardak daha içip günü bitircem... yanında 4 fincan bitki çayı içtim 1 elma yedim ve 2 litrr su içtim daha 1 litre daha içerim yatana kadar

çorbanın içine tuz atmıyoryz heralde? ve evet bardakla içmek daha mantıklı aslında direk nefesini tutup dikersin çünkü tadına kötü diyolar :/ peki günde 1 kg falan verdiriyor mu?

çorbanın içine tuz atmıyoryz heralde? ve evet bardakla içmek daha mantıklı aslında direk nefesini tutup dikersin çünkü tadına kötü diyolar :/ peki günde 1 kg falan verdiriyor mu?

canım benim bugün ilk günüm daha önce ocak ayında yapmıştım 2 hafta yaptım 7 kilo verdim yani kilon ne kadar coksa o kadar cok verirsin o zaman daha kiloluydum şimdi bakalım kaç vercem haftaya salı bildiririm... tadı kötü biraz nefesimi tutup içiyorum ben

X