- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sabah tartım 68.7 yi gösteriyordu
1 günde 700 gr gitmiş benim için gayet iyi bir rakamm
bugün sebze günü koca bir tabak salata yaptım onu yicem ama corbayı zar zor içiyorum midem yanıyor
senin nasıl gidiyor
bende 69.3 kg basladım bakalım nolcakbu sabah tartım 68.7 yi gösteriyordu
1 günde 700 gr gitmiş benim için gayet iyi bir rakamm
bugün sebze günü koca bir tabak salata yaptım onu yicem ama corbayı zar zor içiyorum midem yanıyor
senin nasıl gidiyor
arkadaslar bisi sorcam simdi bende pazartesi baslamistim ama dun biraktim corbayi icemiyorum acaba salatasini yapsam yesem cig cig olur mu bi bilginiz var mi acep?
salatasinda lahana tazesogan maydanoz limon biber var yani pismemis hali?
:26:
fikri olan paylasabilir miiiii
arkadaşlar ben dün başladım 66.3 olarak bu sabah 64 çıktım
bu diyetle incelen var mı? yani verdiğimiz kilolar su kaybı da olabilir diye düşünüyorum
gözle görülür bir şekilde zayıflayan var mı ?
bende 69.3 kg basladım bakalım nolcak
Kızım benımı takıp edıyon sen yaa alla allaa.Tatliskoooooooom bende geldim. .yorumlara bakayim dedim
Sanmıyorum suyu cok önemlı diye duydumarkadaslar bisi sorcam simdi bende pazartesi baslamistim ama dun biraktim corbayi icemiyorum acaba salatasini yapsam yesem cig cig olur mu bi bilginiz var mi acep?
salatasinda lahana tazesogan maydanoz limon biber var yani pismemis hali?
:26:
fikri olan paylasabilir miiiii
Kızım benımı takıp edıyon sen yaa alla allaa.
69.3
5. Gun 67.5 kg
Sanmıyorum suyu cok önemlı diye duydum
Arkadaslar merhaba..ben yazilanlari okudum..bu lahana corbasinin tarifini tam olarak yazarmisiniz.ben ictim iki gun ama bozdum bugun ....yarin yine baslicam.ama benimkinde kereviz yoktu cok onemlimi kereviz
Cok tesekkur ederim.sonunda corbami yapiyorum vede basliyorum.insallah faydasi olur.13 kilo fazlam var.hayirlisi..buarada kilo veren arkadaslari cani gonulden kutluyorum...masallah size ve istikrariniza..devam edelim yilmak yok...merhaba bende bu diyete başlayalı 2 gün oldu ve 1,5 kilo gitti yarın 3.ncü günüm tarif ben kendi yaptığımı yaziyım cnm sana
malzemelrr;
yarım lahana
2 adet soğan
6 sap yeşil soğan
1 demet maydonoz
3 adet yeşil soğan
3 tane domates
çok az tuz dilersen baharat
öncelikle soğan ,yeşil biber,yeşil soğan,maydonoz ince ince doğrayıp tencereye at çok az su koyup kavur sonra domatesleri ekle biraz daha kavur ardından bunları blendrdan geçir yok et :) ardındanda lahanayı kıvırcık gibi doğrayıp ekle üzerine kavur biraz sonrada suyunu ilave et 10 dk öyle pişsin sonra baharat ekle 10 dk da öyle pişsin böyle gayet güzel oluo tadı