Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bu sabah tartım 68.7 yi gösteriyordu
1 günde 700 gr gitmiş benim için gayet iyi bir rakamm
bugün sebze günü koca bir tabak salata yaptım onu yicem ama corbayı zar zor içiyorum midem yanıyor

senin nasıl gidiyor

bugün sebze günü koca bir tabak salata yaptım onu yicem ama corbayı zar zor içiyorum midem yanıyor

senin nasıl gidiyor

benimde şimdilik iyi gıdıyor, bende tam 500 grm vermişim hiç yoktan iyidir çorbayla aram çok iyi tadı ve kokusu kötü olmuyo sıcak ve bol acılı içiyorm, hoşuma gidiyo benım

senin nasıl gidiyor
bende 69.3 kg basladım bakalım nolcak

arkadaslar bisi sorcam simdi bende pazartesi baslamistim ama dun biraktim corbayi icemiyorum acaba salatasini yapsam yesem cig cig olur mu bi bilginiz var mi acep?

salatasinda lahana tazesogan maydanoz limon biber var yani pismemis hali?
:26:
fikri olan paylasabilir miiiii

bende 1.5 gün yapabildim bende şişlik yaptı içemedim çorbayı
1 kilom gitti ama dayanamadım biraktımm

arkadaşlar ben dün başladım 66.3 olarak bu sabah 64 çıktım
bu diyetle incelen var mı? yani verdiğimiz kilolar su kaybı da olabilir diye düşünüyorum
gözle görülür bir şekilde zayıflayan var mı ?

ben ilk önce 59,1 le başlayıp 3 sonra bırakmıştım. Tekrardan 58 le başladım ama 4 gün yaptım tamamlamadım sonkilom yani şuan 56,6 oldum, baskülüm yağ ölçuyor ilk başladığım %31 şimdi % 28 bence gerçekten yağdan verdiriyor, hiç kacamaksız yapınca, ama o söylenenler gibi 6 7 kılo verdırmıyo bence.

Sanmıyorum suyu cok önemlı diye duydum

Kızım benımı takıp edıyon sen yaa alla allaa.
69.3
5. Gun 67.5 kg

yok bacım sayfaları okurken bıde baktım son sayfaya gelmısım o da kım bızım oburiksin annesi...bı selam vereyım dedım...hadı maasallah kılolar gıdıyor yaglar erıyor tebrık ederım darısı basıma

Arkadaslar merhaba..ben yazilanlari okudum..bu lahana corbasinin tarifini tam olarak yazarmisiniz.ben ictim iki gun ama bozdum bugun ....yarin yine baslicam.ama benimkinde kereviz yoktu cok onemlimi kereviz

merhaba bende bu diyete başlayalı 2 gün oldu ve 1,5 kilo gitti yarın 3.ncü günüm tarif ben kendi yaptığımı yaziyım cnm sana

malzemelrr;

yarım lahana
2 adet soğan
6 sap yeşil soğan
1 demet maydonoz
3 adet yeşil soğan
3 tane domates
çok az tuz dilersen baharat

öncelikle soğan ,yeşil biber,yeşil soğan,maydonoz ince ince doğrayıp tencereye at çok az su koyup kavur sonra domatesleri ekle biraz daha kavur ardından bunları blendrdan geçir yok et :) ardındanda lahanayı kıvırcık gibi doğrayıp ekle üzerine kavur biraz sonrada suyunu ilave et 10 dk öyle pişsin sonra baharat ekle 10 dk da öyle pişsin böyle gayet güzel oluo tadı

Cok tesekkur ederim.sonunda corbami yapiyorum vede basliyorum.insallah faydasi olur.13 kilo fazlam var.hayirlisi..buarada kilo veren arkadaslari cani gonulden kutluyorum...masallah size ve istikrariniza..devam edelim yilmak yok...

merhabalar bu diyet bölgesel mi kilo verdiriyor örneğin sadece göbek falan mı yoksa tüm vücudu mu etkiliyor?

Herkese merhaba. Bu diyet iyi bir detoks diyeti yani 1 haftada vücudunuzda bulunan ödemi atarsınız. verdiğiniz 6-8 kilonun hepsi yağ değildir bu konuda kendimizi kandırmamaMız gerekiyor. Haftada tam anlamıyla 1 kg yağ verirsiniz ya da 1.5.

Ben 2 aydır normal diyet yapıyorum yani vücudumda ödem yok. Bugün, diyetisyenime de sorarak lahana diyetine başladım sırf merakımdan. Acaba ödemsiz vücut için en fazla ne kadar kilo (yağ) verdirir diye merak ediyorum doğrusu.

Gelirşmeleri yazarım buraya. Herkese bol eksili günler dilerim :)

bir de gerçekten kaç kg yağ verdiğimizi öğrenmek istiyorsak yağ ölçer tartılar da var, diyetin ilk günü ve son günündeki yağ oranımız bize net verdiğimiz kiloyu gösterecektir :)

Bende bugün basladim diyete simdilik ac dilim bu saaate kadar 3 Kerr ictim Tadi ne kötü nede güzel ama Ben Icine lahana sogan sarimsak koydum sadece Bise farkedermi bilgilendirebilirmisiniz beni Bide motivasyona ihtiyacim var Kim kac Kilo werdi. Ben maalesef 90 kiloyum hedefim 65yardimci olun lüften ((((

merhaba...

çorbam ve ben hazırım diyet için :) yarın sabahtan itibaren baslıyorum. çok fazla istemiyorum 5 kilocuk versem yeter bana. versem ve sonradan almasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…