Günaydınn Kızlar kimler bugün başlıyor :)
2 haftalık aradan sonra tekrar lahana diyetine başlıyorum .Birazdan çorbamı yapacağım 1 haftalık raporu sizlerle paylaşacağım ilkinde yaklaşık 3 ile 3,5 arasında kilo vermiştim ...Umarım tekrar aynı şekilde verebilirim ...
Kolay gelsinnnn
Günaydınn Kızlar kimler bugün başlıyor :)
2 haftalık aradan sonra tekrar lahana diyetine başlıyorum .Birazdan çorbamı yapacağım 1 haftalık raporu sizlerle paylaşacağım ilkinde yaklaşık 3 ile 3,5 arasında kilo vermiştim ...Umarım tekrar aynı şekilde verebilirim ...
Kolay gelsinnnn
verdiğiniz kiloları tekrar aldınız mı, incelme oldu mu
günaydın canım :) kullanıcı adım deişti yeni adım bu bende bugün başlıcaktım ama h.sonu sınavlar misafirlik derken yoğunluktan yapamadımyine senden 1 gün sonra başlıcam. ben çok yediğim için verdiğim 3 kilonun 1ini geri aldım sanırım ama kendimi ince hissediyorum. bu sefer sporda yapıcam bi 4 kilo verebilirsem süper olur. sonrada dikkat ederek kalanları veririz umarım
Günaydın Çıtır kızlar 2 sorum olacak
ben kereviz koymadım yarınki çorbaya koysammı ? Kereviz şart mı?
ikinci sorumda kan grubum 0 kan gurubu ile ne ilgisi var gerçekten ilgisi var mı
Lütfennnn bilgi verin bana.
Merhaba kızlar ben bu diyeti daha öncede yapmaya niyetlenmiştim fakat yapamadım. 1-2 gün içersinde başlamayı planlıyorum benimle birlikte başlamak isteyen varsa alıntı yapabilir mi ? Lütfen böyle bi destege ihtiyacımız var