Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Çok şükür bugün bitti sabah tartıldigmda evde 68 ışte 72 gördüm diyete başladığımda evde 73 ışte 75.900 düm özetle 6 günde 3.900 verdim bugunu normal duzene hazırlık gibi düşündüm bu arada annem de aynı sürede 5 kilo verip 83ten 78e düştü belki bi kaç hafta sonra tekrar dönerim buraya

Annemin yeni kilo bilgisini vermeye geldim annem bu sabah da tartıldi ve 77, 83le başlamıştı 7 günde 6 kilo daha ne olsun

hicbirsey yapmadı hatta çok da hareketsizdir et günlerinde et yemedi çorbadan yedi onun dışına çıkmadı

bir hafta denedim 4 kilo verdim sporla beraber yaptım incelme olmadı sanırım sadece detox.. suyu atıyo :)

Günaydınn Kızlar kimler bugün başlıyor :)

2 haftalık aradan sonra tekrar lahana diyetine başlıyorum .Birazdan çorbamı yapacağım 1 haftalık raporu sizlerle paylaşacağım ilkinde yaklaşık 3 ile 3,5 arasında kilo vermiştim ...Umarım tekrar aynı şekilde verebilirim ...

Kolay gelsinnnn

bugün start verdim. umarım 1 hafta iradeli davranıp yapabilirim. sabah çorbamı içtim sonra 1 meyve yedim şimdi de yeşil çayı içeceğim. inşallah veririz şu kiloları

verdiğiniz kiloları tekrar aldınız mı, incelme oldu mu

günaydın canım :) kullanıcı adım deişti yeni adım bu bende bugün başlıcaktım ama h.sonu sınavlar misafirlik derken yoğunluktan yapamadım yine senden 1 gün sonra başlıcam. ben çok yediğim için verdiğim 3 kilonun 1ini geri aldım sanırım ama kendimi ince hissediyorum. bu sefer sporda yapıcam bi 4 kilo verebilirsem süper olur. sonrada dikkat ederek kalanları veririz umarım

verdiğiniz kiloları tekrar aldınız mı, incelme oldu mu

lahana bittikten sonra 72,4 idim sonra 71,6 gördüm şu an 72,4 yım lahanadan verdiklerimi geri almadım arada verdiğim geri almışım 2 hafta sonra ama dikkat ettim bu haftasonu biraz kuruyemiş kaçtı ama lahana ile bu sefer 69 görmeyi planlıyorum ... iyişallahhhh incelme tabiki oldu pantolonlarımın bacak bel kısımlarında bollaşma oldu sonuçta 3 kilo eksiğim ..

Son düzenleme:

evet aramızda gene 1 gün var :)) ben lahanadan sonra 71,6 görmüştüm şu an 72,4 ama lahanadan verdiklerimi almamışım demek arada kaybettiğim 800 grmı almış gibi oluyorum onuda bu haftasonuna bağlıyorum bu sefer 69 görmek nasip olur umarım bende yürüyüşe başlayabilsem süper olacakta havalar beni teşvik etmiyorum ya dikkat edince kilo alınmıyor

hadi bakalim kolay gelsin :)))

Merhabalar herksee :) ben 20 yaşındayım ortaokul yıllarında biraz kilom vardı.. 56 kiloydum Biraz form çay içtim ilk içmemdir yemek yememe rağmen çay ile bir haftada 2 kilo verdim sonra k flakes yemiştim o da midemi küçülttü tabii yemek yemem azaldı 52 ye böylece inmiş oldum fazlalıkları keserek.. Sonra 2 kilo daha gitti nasıl gitti onu hatırlamıyorum ama Sonra o yaz köye gittim fındığımız var onu toplarken biraz hareketliydim diyet yapmaadım ama kilo verdim istanbula döndüğümde giderken aldığım kıyafetlerim bol oldu evde tartıldım ve 46.5 ü gördüm.. sonra dedim toparlamam gerek 48 oldum ve öyle kaldım bu seferde almıyrdum idealdim hep :) Sonra sınava hazırlanırken 3 kilo aldım sınavdan çıktım o dönem üzüldğüm bir olay yaşadım.. 3 kilom geri gitti yemek yiyemediğimden.. sonra yine 48 kaldım üniye başladım. Şehir dışında okuyorum ee yurt hayatı falan derken birazcık fazla kaçırdım :) Yemekhane yemekleri derken porsiyonlar iki katına çıktı ee arkadaş ortamı paramız olmasa bile herkes 1 2 lira koyardı alırdık koca bir pasta yumulun gençler Sonra uykusuzluklar oldu düzenli uyumam gitti.. Sonra yaz tatiline evime döndüm ve tartıldım.. Tartılmazz olaydııım ahhh! 58! 10 kilo almıştım.. benle beraber alan arkadaşlarda oldu.. Sonra bir kaç diyet denedik ettik verdik ama koruyamadık.. 55 e düştüm sonra salı verdik yine şuan 56 yım ve artık dedim tak etti.. Bugün bu diyete başladık arkadaşlada yarışa girdik :)
Çorbayı yaptım sabah ve tadı çok hoşuma gitti benim ya yorumlarda zor içtim diyenler olmş.. Bilmiyorum lahanayı sevdiğimden mi acaba :) bakalım 1 haftada ne olacak.. inşaAllah verirrim eski kiloma inmek değilde derdim 50 51 olsam yeter :) Yorumları okuyorum gerçekten verenler olmuş helal olsun diyorum ve bu diyeti kime ddiysem herkes bir hevesle başladı :)

bende bugün başladım ama zar zor içiyorum çorbayı.az önce dayanamadım 1 dilim ekmekle yoğurt yedim off yaaa:2:

Evett bugünüde bitirdiikk :) sanki işe yarar gibi ya karnımda sürekli sesler geliyor sindirim hissediyor gibiyim Birazcık kaçırdım bugün ama.. Kardeşime puding yaptım ee kaselere dökerken bir kaşık gitti.. neyse artık onu dert etmeden yarn 2. güne başlayacağım umarım sonuçlar iyi geliir :) tad konusunda hala iyi geliyor bende mi tuhaflık var bugün 4 kase yedim çünkü

Merhaba kızlar ben bu diyeti daha öncede yapmaya niyetlenmiştim fakat yapamadım. 1-2 gün içersinde başlamayı planlıyorum benimle birlikte başlamak isteyen varsa alıntı yapabilir mi ? Lütfen böyle bi destege ihtiyacımız var

arkadaslar eger kan grubunuz 0 ise lahana corbasi hic bir ise yaramiyor haberiniz olsun bosuna o iskenceyi cekmeyin:)

bu hafta lahana diyetinde olanlara başarılar :) benim ilk günüm bitti tartılmadım bu sefer 2.veya 3.günün sonunda tartılmayı düşünüyorum :)
umarım ilk yaptığım gibi 3 kilo verebilirim ve 69 görebilirim tek dileğim bu :)))

Günaydın Çıtır kızlar 2 sorum olacak

ben kereviz koymadım yarınki çorbaya koysammı ? Kereviz şart mı?
ikinci sorumda kan grubum 0 kan gurubu ile ne ilgisi var gerçekten ilgisi var mı

Lütfennnn bilgi verin bana.

esas olan lahanadır zaten kerevizde ödem atıcı bir sebzedir yarınki çorbanı onunla hazırlarsın şart olup olmadığını bilmiyorum ama tad olarak fark yaratıyor ben seviyorum o yüzden
0 kan grubunu hiç duymadım arkadaş yapmiş ama bilemedim eğer sen 0 grubu isen denemen gerek zaten ilk dört günün sonunda anlaşılır işe yarayıp yaramadığı

hazır bu hafta yapanlar varken sende başla bir iki gün geriden gelirsin en azından tecrübeleri görürsün ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…