- 24 Aralık 2012
- 62
- 1
günaydın canım :) kullanıcı adım deişti yeni adım bu bende bugün başlıcaktım ama h.sonu sınavlar misafirlik derken yoğunluktan yapamadımyine senden 1 gün sonra başlıcam. ben çok yediğim için verdiğim 3 kilonun 1ini geri aldım sanırım ama kendimi ince hissediyorum. bu sefer sporda yapıcam bi 4 kilo verebilirsem süper olur. sonrada dikkat ederek kalanları veririz umarım
esas olan lahanadır zaten kerevizde ödem atıcı bir sebzedir yarınki çorbanı onunla hazırlarsın şart olup olmadığını bilmiyorum ama tad olarak fark yaratıyor ben seviyorum o yüzden
0 kan grubunu hiç duymadım arkadaş yapmiş ama bilemedim eğer sen 0 grubu isen denemen gerek zaten ilk dört günün sonunda anlaşılır işe yarayıp yaramadığı
bende çorbamı şimdi yapıcağım.pazartesi başlayacaktım ama olmadı.sabahtan pek bişi yemedim sporumuda yaptım şimdi başlıyacağım bakalım bu defada işe yarayacak mı ?
sen başladınmı bugün :)
gel beraber baslayalım canım :)
Ben diyeti bıraktım arkadaşlar.. Yiyememekten değil gayet yiyordum ama bende sivilce çıkmazdı onu içeli çıkmaya başladı.. Yağ yaktığı buradan olsa gerek belki ama tartıda da değişen olmadı.. Önce yumuşadı böyle cildim ilk gün böyle güzel oldu ikinci gün sivilceler çıktı Dedim devam edeyim yakıyor yağ ama cildim şuanda acıyor bende bıraktım.. Az yiyerek ve kahvaltısı olan bir diyetle zayıflarım yavş yavş daha iyi dedim.. Devam edenlere kolay gelsin hadi iyi sonuçlar alırsınız inşaAllah :)
canım ben 7 gün yaptım bendede aynı durum oldu resmen bütün yağ yüzüme kustu ve vücudum yağlı yağlı oldu. aslında bu ii bişi ama sivilceler hakkaten kötü duruo ve bildiğin iltihaplı gibi acayip acıdı.
Ben corbayi cok severek iciyorum AMA benimde elmacik kemiklerimde isilik Gibi bir seyler cikti AMA iki kilo verdim