Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

sen başladınmı bugün :)

Çok teşekkürler cevap için. Yarın Kerevizli yapayım benim. Daha besleyici olur hatta içine kırmızı biberde ekleyeceğim. Ama kerevizi hiç sevmem az eklerim. Bakalım 1 haftada neler olacak:)

bende çorbamı şimdi yapıcağım.pazartesi başlayacaktım ama olmadı.sabahtan pek bişi yemedim sporumuda yaptım şimdi başlıyacağım bakalım bu defada işe yarayacak mı ?

sen başladınmı bugün :)

malesef başlayamadım canı aslında ayda küçülüomuş iştahımız kapalı olurmuş 14 gün boyunca ama bir fırsat bulupta yapamadım yemeği. Ama halen almadım çikolata ve kuruyemiş çok yiyorum onun dışında pek iştahım yok. Ayın büyüme fazındada yapsanda kilo veremiomuşsun o yüzden bidahaki küçülen ayı beklicem sanıom

Ben diyeti bıraktım arkadaşlar.. Yiyememekten değil gayet yiyordum ama bende sivilce çıkmazdı onu içeli çıkmaya başladı.. Yağ yaktığı buradan olsa gerek belki ama tartıda da değişen olmadı.. Önce yumuşadı böyle cildim ilk gün böyle güzel oldu ikinci gün sivilceler çıktı Dedim devam edeyim yakıyor yağ ama cildim şuanda acıyor bende bıraktım.. Az yiyerek ve kahvaltısı olan bir diyetle zayıflarım yavş yavş daha iyi dedim.. Devam edenlere kolay gelsin hadi iyi sonuçlar alırsınız inşaAllah :)

benim diyette bozuldu. ilk gün gayet iyi idi sonrası yok.olmadı.. kahvaltı olmaması zorladı beni. 7 gün kahvaltı etmesem nolcak dedim ama yok yapamadım

canım ben 7 gün yaptım bendede aynı durum oldu resmen bütün yağ yüzüme kustu ve vücudum yağlı yağlı oldu. aslında bu ii bişi ama sivilceler hakkaten kötü duruo ve bildiğin iltihaplı gibi acayip acıdı.

slm arkadaslar ben de bu diyeti denemek istiyorum ilk defa yapicam acikcasi tedirgin de oluyorum okuduklarima gore zorluk yasayanlar da olmus fazla kilom da yok aslinda ama 1 hafta deneyeyim diyorum bakalim hayirlisi

kızlar selam 2.parti lahana diyetinin 4,gün raparu 1,4 kg 71 kilo olmuşum
ilkinde 4.günde 2,5 vermiştim bence başarılı ve 69 kiloyu görmeme 2 kilocuk kaldı :)))))

merhaba arkadaşlar bende yengemi zayıflamış görünce bu diyete başlamaya karar verdim.kısa zamanda kilo verip moral bulmam lazım :)) yoksa diyetler hep yarıda kalıyor :) bu diyeti yapmak değilde bundan sonrasıda çok önemliymiş verilen kilolar çok çabuk fazlasıyla alınıyormuş bu diyet sonrasıda ketojenik diyeti yaşam tarzıma dönüştürmeyi düşünüyorum sağlığada yararlı olduğunu duydum ketojenik diyetin. yarın itibariyle lahana diyetine başlıyorum gelişmeleri yazarım..hadi bismillah :)

Aynen bende dayanamadım artık bıraktım ne yazık ki.. Yağ yakıyor gerçekten atıyor yağı ama eğer bu diyet yapılacaksa şöyle evde kapalı kalmak gerek dışarı bir yere çıkmayacaksın.. Hem sivilcelerden hemde diyeti bozacak diğer yemeklerden dolayı Artık öyle bir zamanda denerim belki.. :)

lahana çorbası diyetim son buldu.çorbayı arada bir içmeme ramen tartıda 2 kilo oynadı.ben hakkıyla uymadım diyete.hatta hiç uymadım

arkadaşlar bende başlayacağım ama birçok tarif ve liste var... diyeti yapıp sonuç alanlar hangi tarif ve diyet listesini uygyladılar paylaşabilirler mi?

arkadaşlar çorbayı yaptım bir hevesle sabah zar zor içtim öğlen içtim akşam içemedim dayanamadım artık kokusu tadı çok kötü ki ben yemek ayırt etmeyen biriyim ama içemedim eksik bişimi yaptım blmiyorum diyetim dün akşam son buldu (

Ben corbayi cok severek iciyorum AMA benimde elmacik kemiklerimde isilik Gibi bir seyler cikti AMA iki kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…