Evet 2.5 gün bitti kaldı 4.5 güngayet iyi ben başarılı olduğunu düşünüyorum gerçi lahana çorbası yerine hangi çorbayi yersem yiyeyim sonuç değişmezdi çünkü kalori alimi çok düşük birşey yemiyorum o meyve sebze faslı da olmadı bende şimdi 2 farklı baskülde farklı sonuçlar çıktı ilki işyerindeki 75.9 du bugün bitti 72.7 diğeri kendi baskülüm diyete başladığımda 72-71 arasıydi bu sabah 69du
günaydın canım kilo almamana sevindim. benimde ablam ve yiğenim gelmişti genelde dışardaydık bayada yedim. regli olmuştum çünkü. ama midem küçülmüş farkediliyor eski iştahım yok. bu haftada sınavlarım var ders çalışıcam yine dikkat edemem büyük ihtimal umarım bende almamışımdır tartıya çıkmaya korkuyorum demorilize olurum dieama sınavlarım bitsin ilk işim bir 7 gün daha yapmak. lahananın son günlerinde vücudum yağlı yağlı olmuştu sivilce falan çıktı baya vücudun yağını dışarı attığını söylediler umarım öyledir. misafir olduğu için sporda yapamadım zaten verdiğim 3,5 kiloyuda ilk 3 gün sporla yaptığımda vermiştim. bir dahakine daha azimliyim ve umarım 5 kilo veririm :) bu arada isveç diyeti deneyimlerinide dört gözle bekliyor olacağım :)
canım merhaba bence tartıdan uzaklaşma kendini kontrol altına al, ben isveç diyetini yaptim 2 gün ama ciddi zorlandım ara öğün vs oldmadığı için yapamadım daha doğrusu lahanadan sonra beni zorladı şimdi protein agirlikli besleniyorum biraz dukan vari şu anki kilom 71,6 oldu 69 az kaldı benimde aklimda gene lahana yapmak var biraz zaman geçsin önümüzdeki pazartesi başlayabilirim gibi geliyor sanada uygunsa gene birlikte başlayalim :)))
banada uygun sınavlarımda bitiyor gelen gidende olmıcak rahat rahat sporumuda yaparım tabi temizlikte yapmam gerekio ama oda spora ilave olur. lahanayla halsiz falanda kalmamıştım o yüzden iyi olur diye düşünüyorum. şuan midem küçülmüş durumda ama stresten yiyorum genişlicek diede korkuyorum o yüzden sınavlarım biter bitmez başlamalıyım. beraber başlayalım pazartesibirbirimizi destekleris
Tamam stres falan yapma az ve öz beslen hazır kilo vermişken tekrar almaya gerek yok o kadar uğraşıyoruz değilmi emeğimize yazık . pazartesi burada buluşuruz bende bu arada hiç spor yapmamıştım pazartesi itibariyle bende yürüyüş ile desteklerim ...
Pazartesi görüşmek üzere ...:)
Bugün et gününde 200 gr tavuk hasladim öğlen yemeğim bu akşama yine lahana çorbası dün vicdan yaptım 100 mekik çektim bugün de dunden kalan hırsla devam
Bende yarın başlamak isterdim ama haftasonu evde olamıcam akraba ziyaretleri malum,haftaya pazartesi başlıcam tabi o zamana kadar da az yiyerek biraz hafiflesem süper olurdu[/QUOT mrb yares keşke yarın başlayabilseydin birlkte başlar biribimze destek olurdukneyse olmazsa haftaya birlkte devam ederiz birbimzi motive ederek ne dersn
Bende yarın başlamak isterdim ama haftasonu evde olamıcam akraba ziyaretleri malum,haftaya pazartesi başlıcam tabi o zamana kadar da az yiyerek biraz hafiflesem süper olurdu[/QUOT mrb yares keşke yarın başlayabilseydin birlkte başlar biribimze destek olurdukneyse olmazsa haftaya birlkte devam ederiz birbimzi motive ederek ne dersn
olur tabi canım süper olur :)