sizin çorbanız nasıl acaba tarifini yazarmısınız benmi eksik birşey yaptım
kızlar selam 2.parti lahana diyetinin 4,gün raparu 1,4 kg 71 kilo olmuşum
ilkinde 4.günde 2,5 vermiştim bence başarılı ve 69 kiloyu görmeme 2 kilocuk kaldı :)))))
sorumun cevabını bilen var mı lütfen cevap yazın...
ayrıca corbaya nane koyarsanız tadı güzel oluyor.yenebilir yani:)
canım ne sormuştun?
Pulbiberde çok yakışıyor
selam :) ben kırmızı et pek sevmiyorum onun yerine tavuk yesem
bende kırmızı et yememiştim canım azcık köfte yedim ama genelde balık tercih ettim. önemli olan protein almak yumurta bile yiyebilirsin
bende kırmızı et yememiştim canım azcık köfte yedim ama genelde balık tercih ettim. önemli olan protein almak yumurta bile yiyebilirsin
merhaba kızlarrrrrrrr bende yeni geldimm.. bende yarın başlıyorum lahana diyetineee 74 kiloyummmmm hedefim 65 inşLLAHH ZAYIFLIYCAM:)
selam canim sagol...
ben corbama...
lahana
havuc
yesil sogan
maydanoz
yesil biber
kereviz....
bunlari kullandim.. önceki deytimdede aynen böyle uyguadim...
internette yazdigi gibi umaya calistim..
birinci gün corba ve diledigince meyve ama meyve yemedigimde olmustur
yaninda kahve cay sekersiz ve bol su ictim..
ikinci gün corba ve bol sebze salatalik ve havuc yedim...
geri kalan günlerini tam olarak takip etmedim ama bol corba ictim..
zaten ne kadar cok icersen o kadar faydali...
bu corbanin icindeki lahanin ve diger maddelerin hic kalorisi yok.... evet biliyorum cok igrenc ama ilk iki günü atlatirsan zor gelmiyor.. cükü kilo verdigini görüyorsun... son iki günde biftek dahi yiyebiliyorsun ama ben genelde corbayi ictim bol acili ictigim icin bolca su da icebildim .. inan ben cok diyetler denedim ama bi beni baya sasirtti insan okuyunca inanasi gelmiyor bir haftada 8 kilo... ama cidden insan veriyor spor felan yapmadim yaninda ...günde 5 tas icmeye bak... zor biliyorum mide kabul etmiyor ama insan birazcik azimli olmali ben hep 58 kiloydum 175 boyda dogumlarda hep 30 kilo aldim ve en son iste 63 kadar düsmüstüm... insallah gene düserim ama bildiririm burda
bu arada hemserimsin
Canım bugün malzemeleri almak için alışverişe çıkıcam kullandığın sebzelerden kaçar tane yaptın yani kaç tane havuç kaç tane yeşil soğan gibi soruyorum, bide çorbayı yapma aşamalarını kısaca anlatabilir misin? İnşallah bende kilo veririm senin gibi =)[/
Bir Tane orta boy lahana
2 kucuk boy sogan
Salca tuz karabiber
Soganlari yagla salcayla kavurdum uzerine nice kiyilmis lahanalari koydum uzerine azicik gececek kadar su koydum.
Duduklude 20 do pisirdim blender Dan gecirdim
Cok lezzetli oldu
Sadece Ben lezzetli oldugunu dusunmuyorum arkadaslarimda bayildi.
Buda benim corbam
4 günde kaç kilo verdin canım ?