hoşgeldin canım sen daha önce yaptığında kaç kilo vermiştin. benim 7 günüm dün bitti ama kaldığı için bugün öğlende yedim. toplamda sanırım 3,5 civarı verdimarada bozdum tabi. acaba normalmi kilo az olduğu içinmi az vermişim acaba
dişlerimi yaptırıyorum o yüzden geçici dişlerle duruyorum 4 gündür ve hiç bir şey yiyemiyorum çorbadan başka. oda çorbaya ekmek doğruyorum sadece. inanır mısınız 3 kilo vermişim. karnım dümdüz oldu ve kendimi çok hafif hissediyorum.. aslında bu kadra az yemekle de doyuyormuşuz açlık falanda hissetmedim. doydum çünkü. demek ki biz cesaret edememişiz bu kadar az yemeğe. halbuki bunu 3 gün denesek görebilecekmişiz. düşünsenize. koskoca hayatınızda 3-5 gün az yeseniz ne olur. zaten bütün bir ömür bütün yemekleri yiyebilme özgürlüğümüz var ama 3-5 gün sadece kendimizi sınayabilmemiz için az yemeğe çalışın ve sonuçları hemen görün..
Hoşbulduk canım şuana kadar hayatımda iki defa internetten yarralanarak belli bir listeyi denedim biri lahana çorbası diyet biri elma diyeti.ikiside vücuduma çok iyi geldi.lahana çorbası diyetin de kalıcı olarak 4 kilo verdim ve almadım.aynı zamanda spora gidiyordum.bol bol su bitki çayı içiyordurdum.Noralini hiç bozma yaptığın diyet sonuç vermiş mutlu ol :) bu süreçten sonra yediklerine gene dikkat etmeli ve kaçamaklar yapmamalısın.
biraz ara verip tekrar uygulasam bi 4 kg daha verebilirmiyim acaba? çünkü daha 7 kg fazlam varben bununla en az 6 kilo verip kalanını normal vermeyi planlıodum. acaba tekrar yapsam zararı olurmu. birde böle şok diyetler kaslardan verdiriyormuş kiloyu diye duydum kalbimizde kas olduğu için zararlı olabilirmiş. ondan korkuyorum yoksa dayanırım bir ay bile yaparım ama sağlığıma zarar vericem diye korkuyorum
İlk gün bitti bile toplamda 3 tabak çorba dışında tek kaçamağım bimde satılan yağlı gevrekten 1 tane yemekti, çok vicdan yapmadimmeyve de yemedim bakalım yarın ne olacak
Geçen hafta 1 hafta bu diyeti uygulayıp bir haftada 3,2 kg verdim şu an 72,2 kg oldum ve benim için oldukça iyi bir sonuç ...2 gündür gayet kontrollü yiyordum sonrasında kilo falan almadım .. Bugün itibariyle ise isveç diyetinde karar kıldım sonra ara verip tekrar buraya dönecem
Ben devam ediyorum özellikle hafta sonu başladım ki iş ortamında zor olur 2 günde alışırim 2. Gün bitti bugün regl de oldum tam ne kadar verdigim belli olmayabilir ama birakmicam 1 haftada kimse açlıktan ölmezkaldı ki ac kalmıyorum sadece nefsim aç