Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

dişlerimi yaptırıyorum o yüzden geçici dişlerle duruyorum 4 gündür ve hiç bir şey yiyemiyorum çorbadan başka. oda çorbaya ekmek doğruyorum sadece. inanır mısınız 3 kilo vermişim. karnım dümdüz oldu ve kendimi çok hafif hissediyorum.. aslında bu kadra az yemekle de doyuyormuşuz açlık falanda hissetmedim. doydum çünkü. demek ki biz cesaret edememişiz bu kadar az yemeğe. halbuki bunu 3 gün denesek görebilecekmişiz. düşünsenize. koskoca hayatınızda 3-5 gün az yeseniz ne olur. zaten bütün bir ömür bütün yemekleri yiyebilme özgürlüğümüz var ama 3-5 gün sadece kendimizi sınayabilmemiz için az yemeğe çalışın ve sonuçları hemen görün..

hoşgeldin canım sen daha önce yaptığında kaç kilo vermiştin. benim 7 günüm dün bitti ama kaldığı için bugün öğlende yedim. toplamda sanırım 3,5 civarı verdim :KK43: arada bozdum tabi. acaba normalmi kilo az olduğu içinmi az vermişim acaba :KK70:

Hoşbulduk canım şuana kadar hayatımda iki defa internetten yarralanarak belli bir listeyi denedim biri lahana çorbası diyet biri elma diyeti.ikiside vücuduma çok iyi geldi.lahana çorbası diyetin de kalıcı olarak 4 kilo verdim ve almadım.aynı zamanda spora gidiyordum.bol bol su bitki çayı içiyordurdum.Noralini hiç bozma yaptığın diyet sonuç vermiş mutlu ol :) bu süreçten sonra yediklerine gene dikkat etmeli ve kaçamaklar yapmamalısın.

dişlerimi yaptırıyorum o yüzden geçici dişlerle duruyorum 4 gündür ve hiç bir şey yiyemiyorum çorbadan başka. oda çorbaya ekmek doğruyorum sadece. inanır mısınız 3 kilo vermişim. karnım dümdüz oldu ve kendimi çok hafif hissediyorum.. aslında bu kadra az yemekle de doyuyormuşuz açlık falanda hissetmedim. doydum çünkü. demek ki biz cesaret edememişiz bu kadar az yemeğe. halbuki bunu 3 gün denesek görebilecekmişiz. düşünsenize. koskoca hayatınızda 3-5 gün az yeseniz ne olur. zaten bütün bir ömür bütün yemekleri yiyebilme özgürlüğümüz var ama 3-5 gün sadece kendimizi sınayabilmemiz için az yemeğe çalışın ve sonuçları hemen görün..

Öncelikle çok geçmiş olsun kesinlikle haklısınız cesaret edemiyoruz hep erteliyoruz sonra başlarız diyoruz ve sonun da aynanın karşısında kendimizi çok kötü hissediyoruz.oysaki kendimize güvensek ve başarmak istesek istediğimiz ideal kiloya gelir ve o kiloyu koruyabiliriz hemde aç kalmadan

Hoşbulduk canım şuana kadar hayatımda iki defa internetten yarralanarak belli bir listeyi denedim biri lahana çorbası diyet biri elma diyeti.ikiside vücuduma çok iyi geldi.lahana çorbası diyetin de kalıcı olarak 4 kilo verdim ve almadım.aynı zamanda spora gidiyordum.bol bol su bitki çayı içiyordurdum.Noralini hiç bozma yaptığın diyet sonuç vermiş mutlu ol :) bu süreçten sonra yediklerine gene dikkat etmeli ve kaçamaklar yapmamalısın.

biraz ara verip tekrar uygulasam bi 4 kg daha verebilirmiyim acaba? çünkü daha 7 kg fazlam var :KK5: ben bununla en az 6 kilo verip kalanını normal vermeyi planlıodum. acaba tekrar yapsam zararı olurmu. birde böle şok diyetler kaslardan verdiriyormuş kiloyu diye duydum kalbimizde kas olduğu için zararlı olabilirmiş. ondan korkuyorum yoksa dayanırım bir ay bile yaparım ama sağlığıma zarar vericem diye korkuyorum :KK43:

biraz ara verip tekrar uygulasam bi 4 kg daha verebilirmiyim acaba? çünkü daha 7 kg fazlam var :KK5: ben bununla en az 6 kilo verip kalanını normal vermeyi planlıodum. acaba tekrar yapsam zararı olurmu. birde böle şok diyetler kaslardan verdiriyormuş kiloyu diye duydum kalbimizde kas olduğu için zararlı olabilirmiş. ondan korkuyorum yoksa dayanırım bir ay bile yaparım ama sağlığıma zarar vericem diye korkuyorum :KK43:

kesinlikle bu şok diyetleri uzun süre devam ettirmemek gerekir.önemli olan sağlıklı olarak kilo vermek.4 kilo vermişsin.sıra bu 4 kiloyu koruyabilmek yoksa 1 aya kalmaz tekrar alırız kiloları.yediklerine dikkat et ama şok diyet yapmanı tekrar önermem.vücudunun sıkılaşması çok önemli.belkide en önemlisi.plates lastiği alıp evde çalışırsan ve uygun bir saate yürüyüşenü yaptınmı.istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde 3 4 aya kalmaz verirsin.bir haftada 5 kilo vermek normal değil aslında bende korkuyorum ama sadace bir hafta yapıcam ve daha sonra spor + sağlıklı beslenerek verebileceğimi düşünüyorum.hem 7 kilo yaza kadar verilemeyecek bir kilo değil.hiç canınızı sıkmayın derim.herşeyden önce spor yapmalıyız ve su içmeliyiz.

bende lahana corbası dıyetıne tekrar baslamak ıstıyorum.gecen aylarda 9 gun yaptım 8,5 kılo vermıstım :KK70: sımdı tekrar baslamak ıstıyorum zor ama kendım ıcın ıns yapıcam :)))

Geçen hafta 1 hafta bu diyeti uygulayıp bir haftada 3,2 kg verdim şu an 72,2 kg oldum ve benim için oldukça iyi bir sonuç ...2 gündür gayet kontrollü yiyordum sonrasında kilo falan almadım .. Bugün itibariyle ise isveç diyetinde karar kıldım sonra ara verip tekrar buraya dönecem

Bir an önce başlamalısin yalnız kalmazsın böylece:-) biz annemle başladık 1 yemek kaşığı yağı ve çok az tuzla acili bir çorba hatta yemek kaşığı yaptım 1 haftada güzel sonuç alırsak 2 gün ara verip tekrar başlayabiliriz bakalım biz kaç kilo vericez şuan 70-71 arası dolanıyorum merakla haftayı doldurmayi bekliyorum

Ben de ısveç diyeti yapmıştım geçen yıl ben 3 annem 5 kilo verdi, ben bu diyetten de umutluyum eğer 3 kiloya yakın verirsek 2 gün ara verip yine başlıcam

İlk gün bitti bile toplamda 3 tabak çorba dışında tek kaçamağım bimde satılan yağlı gevrekten 1 tane yemekti, çok vicdan yapmadim:-) meyve de yemedim bakalım yarın ne olacak:-)

merhaba bende corbamı yaptım yarın baslıcam inş daha önce dukan yaptım 2 haftada 4 kilo verdim inş şimdide bi 4kilo veririm

İlk gün bitti bile toplamda 3 tabak çorba dışında tek kaçamağım bimde satılan yağlı gevrekten 1 tane yemekti, çok vicdan yapmadim:-) meyve de yemedim bakalım yarın ne olacak:-)

devam ediyor musun diyete??? artık kimse yapmıyo sanırım destek olalım birbirimize

Ben devam ediyorum özellikle hafta sonu başladım ki iş ortamında zor olur 2 günde alışırim 2. Gün bitti bugün regl de oldum tam ne kadar verdigim belli olmayabilir ama birakmicam 1 haftada kimse açlıktan ölmez:-) kaldı ki ac kalmıyorum sadece nefsim aç:-)

Diyete başladığımda 71-72 kiloymusum baktım da notuma eğer 68 olursam 2 gün ara verip tekrar yapıcam sporla birlikte

ya ben çorbamı yaptım güzelce ilk iki gün hiç zorlanmadım üçüncü gün biraz zorlandım 4.gün pes ettim kızlar içemedim :KK5::KK5: sizlere kolay gelsin bolll kilo vermeler :KK5:

Geçen hafta 1 hafta bu diyeti uygulayıp bir haftada 3,2 kg verdim şu an 72,2 kg oldum ve benim için oldukça iyi bir sonuç ...2 gündür gayet kontrollü yiyordum sonrasında kilo falan almadım .. Bugün itibariyle ise isveç diyetinde karar kıldım sonra ara verip tekrar buraya dönecem

günaydın canım kilo almamana sevindim. benimde ablam ve yiğenim gelmişti genelde dışardaydık bayada yedim. regli olmuştum çünkü. ama midem küçülmüş farkediliyor eski iştahım yok. bu haftada sınavlarım var ders çalışıcam yine dikkat edemem büyük ihtimal umarım bende almamışımdır tartıya çıkmaya korkuyorum demorilize olurum die :KK43: ama sınavlarım bitsin ilk işim bir 7 gün daha yapmak. lahananın son günlerinde vücudum yağlı yağlı olmuştu sivilce falan çıktı baya vücudun yağını dışarı attığını söylediler umarım öyledir. misafir olduğu için sporda yapamadım zaten verdiğim 3,5 kiloyuda ilk 3 gün sporla yaptığımda vermiştim. bir dahakine daha azimliyim ve umarım 5 kilo veririm :) bu arada isveç diyeti deneyimlerinide dört gözle bekliyor olacağım :)

Ben devam ediyorum özellikle hafta sonu başladım ki iş ortamında zor olur 2 günde alışırim 2. Gün bitti bugün regl de oldum tam ne kadar verdigim belli olmayabilir ama birakmicam 1 haftada kimse açlıktan ölmez:-) kaldı ki ac kalmıyorum sadece nefsim aç:-)

bende pzr başlıcaktım ama eşim börek isteyince erteledim bugün başladım bakalım inş veririm 3sene önce yapmıştım biraz değiştirerek 2 haftada 5kilo vermiştim benim doğum kilolarım bunlar inş gider

9gb 1 portakal yedim şimdide çorbamı içiyorum fena olmadı bu sefer yediklerimide yazayımda yicem varsada yemem:)))

Evet 2.5 gün bitti kaldı 4.5 gün:KK70: gayet iyi ben başarılı olduğunu düşünüyorum gerçi lahana çorbası yerine hangi çorbayi yersem yiyeyim sonuç değişmezdi çünkü kalori alimi çok düşük birşey yemiyorum o meyve sebze faslı da olmadı bende şimdi 2 farklı baskülde farklı sonuçlar çıktı ilki işyerindeki 75.9 du bugün bitti 72.7 diğeri kendi baskülüm diyete başladığımda 72-71 arasıydi bu sabah 69du :-)

X