- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
Acele etme bu diyet entresan bende de dün değisiklik olmamıstı ama bugün tartıldığımda 72,8 gördüm ve çokkkkkk mutlu oldummm .Daha regl bile olmadım kendimi şiş hissederken kilo vermiş olmam süperrr ve böylece 5.güne geldiğimde 4 günlük diyetin bilançosu 2,6 kg
bence sende yarın sonuç alacaksın muz ve süt biraz şaşırtıyor metabolizmayı bugün benim et ve domates günüm kolay gelsinnn
Bugün 5. Günüm dün sabah ve öğlen listeme uydum. Ama akşam 5 tane soğan halkası yedim kilomda deişiklik olmadı bu sabahta 2 domatesle çok az peynir yedim kırmızı et yiyemiırum acaba balık yesem olurmuki? Birde bugün çorbay sadece bir keremi içicez yoksa en az bir mi? Senin listende en az bir yazıyor benimkindede birden fazla içmeyin yazıo kafam karıştı birde acaba ben az mı içtimde veremedim die aklıma geldi kaçamakta yapmadım ama salı günü 7. Günüm birde illaki 7 günden sonra mı ara verilmeli yoksa 7 kg verdikten sonramı ara verin deniyor. Biyerde okuduğum yorumda 12 gün yapanlar varmış kiloya göremi yoksa güne göre mi ara vermeliyiz acaba 65.5 ta kaldım 60 görmeyi planlıodum ama iki günüm kaldı sanırım olmıcak o yüzden devam etmeyi planlıyorum