- 24 Aralık 2012
- 62
- 1
bence hedefini biras yükselt :) o zaman daha çok hırs yaparsın. ben bugün sebze günüydü işyerinde salata çıkar diye düşündüm ama turşu çıktı o da sebzedir diye domatesle biber turşusu yedim :) umarım zararı olmaz. ara öğün olarak da salatalık ve domates getirdim onları yicem. akşamda yine 3 km yürüyüşumarım 7 günde 7 kilo verebiliriz
Umarım istediğimiz kilolara düşürezi .Doğru diyorsun ama ben kilo vermemeye alıştığım için benim için şok oldu bu :)) peki ozaman hedefimi 71 yapıyorum lahana diyetinin sonunda 4 kilo vermek benim için büyük bir olay diyelim ...Turşu çok yemediğin sürece problem olmaz sadece su tutar vucut bol bol su için atarsın :)))
ben varımmm
bende yarın başlamak istiyorum canım çorbam yeni pişti tadına baktım güzel olmussende hazırladınmı çorbanı ne yaptın
birazda spor yapayım
ben sabah çorba ile başladım güne... bir de mandalina.
kavanoza koydum işe götürdüm ama içecek yer yoktu...
öğlen gittim eve bolca içtim. yine kavanozla getirdim ama içebilir miyim ki?
portakal da getirdim yerim şimdi.
biraz ısıtıp limonluyorum. ama ben tuz atmadım... yağda koymadım.
durumum iyi, demekki şeker ve tansiyon da düşürmüyor bu.
senden ne haber..?
kızlar bende 1 hafta önce koca bi kazan çorba yapıp başladım lahana diyetine çok güzel kilo verirken 3. günde adet olunca bütün motivasyonum gitii bozdum diyeti iyimi...ama şimdi yine hırs yaptım yarın yine başlıyorum 65.7 kiloyla.malum yaz yaklaşıyor ve ben bu koca göbek ve popodan kurtulucam..... :)
benim yaptığım genelde 2 günlük oldu bugün yeni yaptım yarın akşama kadar idare eder bence olur dolapta bekletik parça parça ısıttığında sorun olmaz gibiyaptıgınız corbayı kacgun ıcıosunuz ısıtıp ısıtık 5 gun ıcebılırmıhyızz
benim yaptığım genelde 2 günlük oldu bugün yeni yaptım yarın akşama kadar idare eder bence olur dolapta bekletik parça parça ısıttığında sorun olmaz gibi
ben bı 5 gunluk corbA YApmısımda :)))bugunbASLADIMBENDE ınsallahdayanırım
Hayırlı olsun kızlar güzel sonuçlar alacaksın en azından benim gibi verebiliyorsa herkes verebilir çorbayı açıktıkça için aralarda meyve sebze ogün diyette ne varsa yiyin kolay gelsin ...
bende malum dönemdeyim bir iki gün içinde olurum ama motivasyonumu kaybetmeyeyim lütfennn :))))))
merhaba bende bu diyete başlamak istiyorum her tarif biraz değişiyor soğan yazmışlar ilk sayfana ama yeşil soğanmı normal soğanmı yarın öğlen markete gidicem ona göre alcam cvp yazarsanız çok sevinirim birde bu diyeti en fazla ka gün yapabiliyoruz bi arkadaş 15 günde 9,5 kilo verdiğini yazmış bnm ideal kiloma ulaşanilmem için 35 kilo vermem gerek 15 gün bu diyeti yapıp bi kaç gün aradan sonra dukana başlamayı düşünüyorum yoksa bu kadar kiloyu veremem fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum
2. günüm
tartılmadım ama çok hafifledim...
pantolon okadar rahat ki üzerimde...
evde sebze olarak kıvırcık ve brokoli var sizce olur mu?
günaydın kızlar. benim bugün 3. günüm ve totalde 2,5 kg verdim. dün yarım kilo verebildim nedeni sanırım turşu yemem ve ben sebze diyince bol bol domates yedim meğer domates yenmemeliymişneyse yinede yarım kilo vermişim. birde patateste yapmış olabilir. dünde hiç acıkmadım ama patatesi özlemişim 1 tane yedim ama baya bi büyüktü. zaten 2. günü zor falan diyorlar sanırım kilo vermek için zor neyse bugün harfiyen uyucam yine lahanayı daha bol yicem
daha iyi bence, düşün bi göbeğin hem diyetten, hem de bu durumdan dolayı incelecek.......
bence dayan... siz dayanırsanız bana da iyi gelir.....