Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar merhabaa ;

Bende bugun itibariyle çorba diyetine başladım en az bir hafta yapıcam bakalım ne olucak.Yalnız abartıp biraz fazlaca acı yapmışım çorbayı sabah içtigimde mide agrısı yaşadım ama tadıda iyiydi :)

kızlar bende bugün lahana çorbası diyetine başladım..hadi hep birlikte kurtulalım şu yağlardan yaza ne kaldııııı şurdaaaaa :)

kızlar bende bugün lahana çorbası diyetine başladım..hadi hep birlikte kurtulalım şu yağlardan yaza ne kaldııııı şurdaaaaa :)
yalnız ilk gün oldugu içinmidir nedir bilmiyorum ciddi zorladı beni bi halsizlik mide bulantısı falan var dayanmalıyımmm(z) :)

bende varım kızlar beraber başlayalım birlikte verelim kilocuklarımızı

bugün biraz geç uyandım daha elma sirkeli sıcak suyumu içtim şimdide çorbamı içiyorum biraz sonrada bi sade kahve iyi gider :) ben acıkmıyorum maşallah diyim yalnız çorbam acı olmuş yakıp kavuruyor beni

selam , geçen salı başladım diyete, 64 kilo olduğumu görünce şok geçirdim ve hemen şok bir diyet yapmalıyım dedim.

gerçekten şoklardayım sabah tartıldım 59 olmuşum, 5 günde 5 kilo !!

bu arada ben çorbayı biraz daha farklı şekilde pişiriyorum ve tadı çok kötü olmuyor

6 beyaz soğanı yağsız kendi suyuyla kavurup, orta boy lahanayı ince ince doğrayıp kavuruyoruz. 4 orta boy domates ve 4 sivri biberide ekleyip kavurmaya devam. üstünü örtecek kadar su ekleyip pişmesini bekliyoruz. bulyon ya da biraz tuz ekleyip ocaktan indirmeye yakın 1 demet maydanozu ekleyip bir taşım kaynattıktan yemeğe hazır hale geliyor.

Ben blenderdan çekip tüketiyorum. 2 günde bir yeniden çorbayı yapıyorum.

kavurduğunuzda kokusuda azalıyor, bir de en son defne yaprağı attım pişerken içine , sonra blenderdan çekmeden önce çıkardım, kokusu baya baya hafifledi, bol biberle tüketiyorum ..

bu diyet gerçekten işe yarıyor!

bgn 70 kiloyla başlıyorum ilk defa bu kiloya çıktım 10 kilo vermem lazım
hergün yazıcam mutlaka daha önce yapıp faydasını görmüş bir kişi olarak inş bu defada aynı sonuçları görürürümmm

dün bütün gün elma ve lahana çorbasıyla geçti ama akşam 11 de bi waffle hüplettim :26:
bgn sebze ve çorbamla devam ediyorum...

bende bu akşam başlayacağım haftasonu yapacağım 2 günde inş azıcıkta olsa kilo verebilirim. acil kilo vermem gerek

Arkadaşlar ben büyük bir hevesle corbayı yaptım ancak 1 gün içebildim gitmiyor cok fena tadı var biraz limon sıktım tadını degiştirsin diye ama fayda etmedi(

kizlaaaaaaaaaaar, 75kg dan 82ye ciktim depresyondayim zayiflamam lazimmmm yarin malzemeleri alip lahana diyetine baslamak istiyorum cok kararliyimmm benimle baslamak isteyen varmi kizlar birbirimizi gaza getiririz hic olmasa

Çorba gibi değil zeytin yağlı tarzında bir yemek gibi yaptım lahana çorbasını aynı malzeme ile fakat daha az su ile.
Blenderdan da geçirmedim.Bahar yemeği gibi oldu fakat ancak 2 gün tüketebildim.
tadını baharat ve limonla güzelleştirdim ama sinir sistemim dayanamadı nedense sürekli aynı yemek sürekli aynı yemek.
Bana göre değil bu diyet bu kesin.Evde malzemelerin yarısı duruyor ama tekrar etmek istemiyorum.
Daha çeşitli birşey lazım bana kesinlikle.Protein diyetine geri döneceğim belki daha az ama kesinlikle daha kolay kilo verdiriyor

arkadaslar lahana diyetine bugun tek basima basladim:-( butun gun kendime o kadar gaz verdimki anlatamam corbami yaptim bugun buyuk bi motivasyonla onumdede bilgisayar zayiflayanlarin resimlerine bakiyorum basari oykulerini felan okuyorum. bu arada kendime cok kizdim 70li kilolara inmisken ne vardi sanki geri kilo alacak, Insallah bu diyet ise yarar. bu arada corbanin tadini begenmedim ama migdemi doyurmak icin boyuna ictim icine limon sikarak. her gun gelismeleri sizlere bildiririm bu arada 80.7kg la basladim bu sabah.

benimde kafam karıştı acaba o kiloları verdikten sonra tekrar gelir alınıyormu. bu yöntemle kilo verenler cevap verebilirse çok sevinirim. bir de illaki çorbamı yapmak gerekiyor çiğ tüketsek olmazmı

ben daha önce dukan denemiştim ondada 4 günde 5 kilo verdim ama bırakınca fazlasıyla geri aldım ve bir sürü rahatsızlığım çıktı. bundada öyle olurmu diye korkuyorum. daha önce diyet yapmadan sporla 12 kg vermiştim ama uzun vadede. şimdi sabrım yokmuş gibi geli bi 6-7 kilo versem sonra yavaş versem diyorum. üniversitedeyken 52 kiloydum şimdi 70 58 kiloya gelebilsem o bile yeticek. çok mutzuzum

cevap veren yok mu acaba

merhaba;
daha önce 3 kez lahana çorbası diyeti yaptım. 3ün de de 4 - 4,5 kg kadar verdim.
ilk diyeti yaptığımda 69kgdan- 64,5a düştüm.
(2 ay sonra ) 2. diyette 70 kgdan -65 e düştüm.
(3 ay sonra ) 3. diyette 72 kgdan 68 e düştüm.
görüdğü gibi daha sonra fazlasıyla aldım kiloları. diyet bitince acayip bir yiyeceklere saldırma durumu oldu bende.
şimdi dukan yapıyorum. hem aç kalmıyorsun hem de diyete uyarsan kilo almıyorsun. lahana diyeti ben de pek sonuç vermedi

Uzun zamandır sağlıklı beslenip spor yapıp diyetisyene gidip kilo veremiyordum . Bu arada endokroloji servisinde gittim tüm tahlilerim yapıldı gayet sağlıklıyım ama kilo veremiyorum .. Doktorlar bir şey diyemedi diyetisyenim çözüm bulamadı bende depresyona girdim :)) Yani herşeyi denedim kilo alıyorum ama vermeye gelince başaramıyorum ...

Sonunda metobolizmamı şaşırtmaya karar verdim 3 ana 3 ara öğüne sanırım tepki vermiyor artık .İsveç diyetimi lahanamı diye düşünürken başlangıç olarak lahanayı yapabilirim gibi geldi .Ve bu sabah çorbamı içtim gelişmeleri buradan aktaracam umarım pes etmem Gerçi regl dönemine girdim ama kendimi iyi hissetmem en azından kilo verebiliyorumu görmem için bunu yapmam lazım ...

Başlayan arkadaşlara başarılar dileyiorum

Başlangıç kilosu dün tartılmıştım 75,4 kg idi

İlk hedefim 69 ları görmek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…