Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba;
daha önce 3 kez lahana çorbası diyeti yaptım. 3ün de de 4 - 4,5 kg kadar verdim.
ilk diyeti yaptığımda 69kgdan- 64,5a düştüm.
(2 ay sonra ) 2. diyette 70 kgdan -65 e düştüm.
(3 ay sonra ) 3. diyette 72 kgdan 68 e düştüm.
görüdğü gibi daha sonra fazlasıyla aldım kiloları. diyet bitince acayip bir yiyeceklere saldırma durumu oldu bende.
şimdi dukan yapıyorum. hem aç kalmıyorsun hem de diyete uyarsan kilo almıyorsun. lahana diyeti ben de pek sonuç vermedi

teşekkür ederim. bende bundan korkuyordum zaten. aynı şey benimde başıma dukanla geldi diğer evrelerini devam ettirmeye gerek kalmadan baya bi kilo verdim. ama sonrasında çok yememe rağmen fazlasıyla geri aldım. daha öncede sporla istediğimi yiyerek 12 kilo vermiştim çok sağlıklı ve kalıcı oldu ama çok uzun sürdü şimdi o kadar sabrım yok ne yapıcam bilmiorum :KK43:

Selam kızlaar , nasıl yapılıyor bu diyet ?

canım anladığım kadarıyla lahana, bol soğan, maydanoz, işte baharatlar falan çorba hazırlıyorsun. internette yazınca çıkıyor tarifi. sonra 7 gün uyguluyorsun. ilk gün meyve ile ikinci gün sebze ile 3. gün hem sebze hem meyve 4. gün et de girio sanırım işin içine. zaten dediğim gibi her yerde yazıyor. ama düşük kalorili bir diyet olduğu için benim gözümü biraz korkuttu. hala emin olamıyrum. ama yaparsam buraya yazarım gelişmeleri :KK66:

günaydın kızlar. dün akşam lahana çorbasını yaptım daha dorusu benimki çorba gibi olmadı yemek gibi baya koyu ama tadı süper oldu. 2 tane kuru soğan 5 tane yeşil soğan bir sap maydanoz 3 tane yeşil biber. orta boy lahananın yarısı.

öncelikle soğanları ve biberleri kavurdum üzerine lahana ve maydanozları ekledim onlarıda kavurdum üzerini geçene kadar su koydum biraz tuz karabiber ve kırmızı biber ekledim. baya kaynattım. geçirmedim. taneli yemek gibi oldu. tuzdan vazgeçemiyeceim için tuzu yemek gibi yoksa yiyemem diye öle yaptım :) sabah 2 kepçe yedim öncesindede sirkeli sıcak su içtim. 7 gün sonra kaç kilo verdiimi yazıcam :) iş yerinede getirdim. birde bol meyve tabi. ama hiç acıkcakmışım gibi hisstemiyorum çünkü lahananın tadı süper :)

Dün 1.günümdü gündüz pek zorlanmadım ama gece etkisini gösterdi şükür bozmadan ilk günü kapattım ...

Diyete başladığımda 75,4 idim
bu sabah tartıldığımda 74,8 çıktım yani toplamda : 600 gr vermişim
1 haftayı tamamlamak istiyorum umarım başarabilirim .En azından 72 kiloyu görmek istiyorum ...
Diyette olanlara başarılar ..

Dün 1.günümdü gündüz pek zorlanmadım ama gece etkisini gösterdi şükür bozmadan ilk günü kapattım ...

Diyete başladığımda 75,4 idim
bu sabah tartıldığımda 74,8 çıktım yani toplamda : 600 gr vermişim
1 haftayı tamamlamak istiyorum umarım başarabilirim .En azından 72 kiloyu görmek istiyorum ...
Diyette olanlara başarılar ..

hayırlısı :) benimde bugün 1. gün inşallah bir haftada 6-7 kilo veririm akşam sporda yapıcam. birde sabahları sirke içiyorum. bi 5 kilo versem moralim yerine gelicek sonrasında yediklerime dikkat ederek bi 7 kilo daha verirsem sağlıklı kiloma kavuşmuş olcam :KK16: inşallah başarırıs

hayırlısı :) benimde bugün 1. gün inşallah bir haftada 6-7 kilo veririm akşam sporda yapıcam. birde sabahları sirke içiyorum. bi 5 kilo versem moralim yerine gelicek sonrasında yediklerime dikkat ederek bi 7 kilo daha verirsem sağlıklı kiloma kavuşmuş olcam :KK16: inşallah başarırıs

kolay gelsin umarım istediğin kiloyu verebilirsin benim için motive olmam açısından çok iyi çünkü daha öncede yazdığım gibi diyetisyon doktorlar tahliler vs 3 aydır kilo veremiyordum bu benim için biraz detoks gibi bir şey hem moralimi düzeltmek hemde kilo vermek istiyorum ben 3 kilo bile versem eğer benim için mucize sayılır ... çünkü en son diyetisyende tüm listeye uyup spor yapip bir ay boyunca gr oynamamıştım ...

Şu an galiba ikimiz lahana diyetindeyiz birbirimize destek olalim :)

ben başladım 3 gündür yapıyodum bugn bıraktım hiçişe yaramadı siz nasıl yapıyosunuz gün boyunca ne yiyosunuz açıklar mısınıız :KK43:

ben başladım 3 gündür yapıyodum bugn bıraktım hiçişe yaramadı siz nasıl yapıyosunuz gün boyunca ne yiyosunuz açıklar mısınıız :KK43:

benim bugün ilk günüm canım. ilk gün sadece bu çorbadan ve meyve yeniyo. ben çorba gibi deilde yemek gibi yaptım koyu oldu taneli. sabah 1 kepçeden fazla yedim işe geldim 10 gibi bir mandalina yedim. öğlen 12.30 da evden getirdiğim yemeği yedim oda 2 kepçe civarındaydı. saat 3 gibi ufak bir portakal yedim. şu an hiç aç değilim. ama abur cubur çok yediim için onları istiyor canım ama yemiorum. bu arada sabah kahvaltıdan önce sirkeli sıcak su içtim. gün boyuncada 2 litre ılık su içtim. 3 e tamamlamaya çalışıorum :) 5 gibi bir mandalina daha yerim akşam 7 gibi evde oluyorum yine yemekten yicem. akşamda ayva yemeyi düşünüyorum. yarında sebze günü çorbayla sebze yicem bu şekilde birde 2. gün 1 tane patates var fırında veya haşlanmış olacak. 3. günde çorba hem meyve hem sebze var. yine muz hariç. 4. gün yine çorba meyve sebze bu sefer muz ve yağsız süt giriyor. 5. gün et domates ve çorba 6. gün et yeşil yapraklı sebze ve çorba. 7. gün kepekli prinç meyve suyu sebze ve çorba

ben de yarın başlayacağım inşallah....
78 kiloyum.
58 e düşene kadar 4-5 defa birer hafta ara ile yapmaya karar verdim.
inşallah bu düşüncem sonuna kadar sürer...

birlikte yapacağım arkadaş varsa yazsın bana

çalıştığım için akşamdan hazırlamayı düşünüyorum..

benim bugün ilk günüm canım. ilk gün sadece bu çorbadan ve meyve yeniyo. ben çorba gibi deilde yemek gibi yaptım koyu oldu taneli. sabah 1 kepçeden fazla yedim işe geldim 10 gibi bir mandalina yedim. öğlen 12.30 da evden getirdiğim yemeği yedim oda 2 kepçe civarındaydı. saat 3 gibi ufak bir portakal yedim. şu an hiç aç değilim. ama abur cubur çok yediim için onları istiyor canım ama yemiorum. bu arada sabah kahvaltıdan önce sirkeli sıcak su içtim. gün boyuncada 2 litre ılık su içtim. 3 e tamamlamaya çalışıorum :) 5 gibi bir mandalina daha yerim akşam 7 gibi evde oluyorum yine yemekten yicem. akşamda ayva yemeyi düşünüyorum. yarında sebze günü çorbayla sebze yicem bu şekilde birde 2. gün 1 tane patates var fırında veya haşlanmış olacak. 3. günde çorba hem meyve hem sebze var. yine muz hariç. 4. gün yine çorba meyve sebze bu sefer muz ve yağsız süt giriyor. 5. gün et domates ve çorba 6. gün et yeşil yapraklı sebze ve çorba. 7. gün kepekli prinç meyve suyu sebze ve çorba

teşekkürler ilerleme oldukça paylaşırsan sevinirim takip ederim seni :KK70: bni de gaza getirirsin :KK70: ihtiyacım war çnkü

Arkadaslar bende yarın baslıyacagım
Çorbamı pişirdim hazırladım hadi hayırlısı bakalım
kilom 74:KK53:
bana eşlik edecek varmııı:KK37::KK37:

ben de yarın başlayacağım inşallah....
78 kiloyum.
58 e düşene kadar 4-5 defa birer hafta ara ile yapmaya karar verdim.
inşallah bu düşüncem sonuna kadar sürer...

birlikte yapacağım arkadaş varsa yazsın bana

çalıştığım için akşamdan hazırlamayı düşünüyorum..

ben varımmm:KK16:
bende yarın başlamak istiyorum canım çorbam yeni pişti tadına baktım güzel olmus :KK34: sende hazırladınmı çorbanı ne yaptın
birazda spor yapayım:KK8::KK8:

teşekkürler ilerleme oldukça paylaşırsan sevinirim takip ederim seni :KK70: bni de gaza getirirsin :KK70: ihtiyacım war çnkü

günaydın herkese. dün ilk günümü tamamladım. akşam söylediğim gibi ayva yedim. gün içinde 3 lt su içtim akşamda koşu bandımda 30 dk tempolu yürüdüm. dün sabah 68 kg idim bu sabah 66 :KK9: sevinçten çıldırdım. çok mutlu oldum. dukan yaptığımda da vermiştim ama afedersiniz tuvalet problemim olmuştu normalde öle bi problemim olmamasına rağmen. ama bunda öyle değil ben yemeğe birde 3 çorba kaşığı zeytinyağ koydum tat versin diye. herneyse lahana kesinlikle tuvalet problemi yapmadı hatta dahada fazla çalıştırıyor bağırsakları :21: birde böle afedersiniz yağlar çıkıo sanki bi garip yani. şok diyetleri kesinlikle tasvip etmem ama bi 5 kiloyu acil vermeye ihtiyacım vardı moral için. şimdi kendimi çok daha ii hissediorum. bide inanmak lasım sanırım. umarım kastan vermiyoruzdur yada sudan yağlarımız gidiyordur:21:

günaydın herkese. dün ilk günümü tamamladım. akşam söylediğim gibi ayva yedim. gün içinde 3 lt su içtim akşamda koşu bandımda 30 dk tempolu yürüdüm. dün sabah 68 kg idim bu sabah 66 :KK9: sevinçten çıldırdım. çok mutlu oldum. dukan yaptığımda da vermiştim ama afedersiniz tuvalet problemim olmuştu normalde öle bi problemim olmamasına rağmen. ama bunda öyle değil ben yemeğe birde 3 çorba kaşığı zeytinyağ koydum tat versin diye. herneyse lahana kesinlikle tuvalet problemi yapmadı hatta dahada fazla çalıştırıyor bağırsakları :21: birde böle afedersiniz yağlar çıkıo sanki bi garip yani. şok diyetleri kesinlikle tasvip etmem ama bi 5 kiloyu acil vermeye ihtiyacım vardı moral için. şimdi kendimi çok daha ii hissediorum. bide inanmak lasım sanırım. umarım kastan vermiyoruzdur yada sudan yağlarımız gidiyordur:21:

Süpersin çok sevindim 2 kilo harika bir rakam tebrik ederim seni ..

2.günüm bitti bugün 3.gündeyim sabah kaltığımda kendimi biraz şiş hissettim malum regl dönemine giriyorum tartılmaya korkuyordum açıkcası biraz bekledim ve tartıldım

73,8 gördümmmm çok sevindim dün 74,8 idim 2 . günün sonunda toplamda 1,600 gr vermiş oldum bu benim için mucize kilo vermekte zorlanan biri için şaşırtıcı oldu
72 görürsemm dünyada benden mutlusu olmayacak :)))3.gün için büyük bir moral oldu ...

2.günüm bitti bugün 3.gündeyim sabah kaltığımda kendimi biraz şiş hissettim malum regl dönemine giriyorum tartılmaya korkuyordum açıkcası biraz bekledim ve tartıldım

73,8 gördümmmm çok sevindim dün 74,8 idim 2 . günün sonunda toplamda 1,600 gr vermiş oldum bu benim için mucize kilo vermekte zorlanan biri için şaşırtıcı oldu
72 görürsemm dünyada benden mutlusu olmayacak :)))3.gün için büyük bir moral oldu ...

bence hedefini biras yükselt :) o zaman daha çok hırs yaparsın. ben bugün sebze günüydü işyerinde salata çıkar diye düşündüm ama turşu çıktı o da sebzedir diye domatesle biber turşusu yedim :) umarım zararı olmaz. ara öğün olarak da salatalık ve domates getirdim onları yicem. akşamda yine 3 km yürüyüş :KK70: umarım 7 günde 7 kilo verebiliriz:KK9:

X