- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
merhaba;
daha önce 3 kez lahana çorbası diyeti yaptım. 3ün de de 4 - 4,5 kg kadar verdim.
ilk diyeti yaptığımda 69kgdan- 64,5a düştüm.
(2 ay sonra ) 2. diyette 70 kgdan -65 e düştüm.
(3 ay sonra ) 3. diyette 72 kgdan 68 e düştüm.
görüdğü gibi daha sonra fazlasıyla aldım kiloları. diyet bitince acayip bir yiyeceklere saldırma durumu oldu bende.
şimdi dukan yapıyorum. hem aç kalmıyorsun hem de diyete uyarsan kilo almıyorsun. lahana diyeti ben de pek sonuç vermedi
Selam kızlaar , nasıl yapılıyor bu diyet ?
Dün 1.günümdü gündüz pek zorlanmadım ama gece etkisini gösterdi şükür bozmadan ilk günü kapattım ...
Diyete başladığımda 75,4 idim
bu sabah tartıldığımda 74,8 çıktım yani toplamda : 600 gr vermişim
1 haftayı tamamlamak istiyorum umarım başarabilirim .En azından 72 kiloyu görmek istiyorum ...
Diyette olanlara başarılar ..
hayırlısı :) benimde bugün 1. gün inşallah bir haftada 6-7 kilo veririm akşam sporda yapıcam. birde sabahları sirke içiyorum. bi 5 kilo versem moralim yerine gelicek sonrasında yediklerime dikkat ederek bi 7 kilo daha verirsem sağlıklı kiloma kavuşmuş olcaminşallah başarırıs
hayırlısı :) benimde bugün 1. gün inşallah bir haftada 6-7 kilo veririm akşam sporda yapıcam. birde sabahları sirke içiyorum. bi 5 kilo versem moralim yerine gelicek sonrasında yediklerime dikkat ederek bi 7 kilo daha verirsem sağlıklı kiloma kavuşmuş olcaminşallah başarırıs
ben başladım 3 gündür yapıyodum bugn bıraktım hiçişe yaramadı siz nasıl yapıyosunuz gün boyunca ne yiyosunuz açıklar mısınıız
benim bugün ilk günüm canım. ilk gün sadece bu çorbadan ve meyve yeniyo. ben çorba gibi deilde yemek gibi yaptım koyu oldu taneli. sabah 1 kepçeden fazla yedim işe geldim 10 gibi bir mandalina yedim. öğlen 12.30 da evden getirdiğim yemeği yedim oda 2 kepçe civarındaydı. saat 3 gibi ufak bir portakal yedim. şu an hiç aç değilim. ama abur cubur çok yediim için onları istiyor canım ama yemiorum. bu arada sabah kahvaltıdan önce sirkeli sıcak su içtim. gün boyuncada 2 litre ılık su içtim. 3 e tamamlamaya çalışıorum :) 5 gibi bir mandalina daha yerim akşam 7 gibi evde oluyorum yine yemekten yicem. akşamda ayva yemeyi düşünüyorum. yarında sebze günü çorbayla sebze yicem bu şekilde birde 2. gün 1 tane patates var fırında veya haşlanmış olacak. 3. günde çorba hem meyve hem sebze var. yine muz hariç. 4. gün yine çorba meyve sebze bu sefer muz ve yağsız süt giriyor. 5. gün et domates ve çorba 6. gün et yeşil yapraklı sebze ve çorba. 7. gün kepekli prinç meyve suyu sebze ve çorba
ben de yarın başlayacağım inşallah....
78 kiloyum.
58 e düşene kadar 4-5 defa birer hafta ara ile yapmaya karar verdim.
inşallah bu düşüncem sonuna kadar sürer...
birlikte yapacağım arkadaş varsa yazsın bana
çalıştığım için akşamdan hazırlamayı düşünüyorum..
benim bugün ilk günüm canım. ilk gün sadece bu çorbadan ve meyve yeniyo. ben çorba gibi deilde yemek gibi yaptım koyu oldu taneli. sabah 1 kepçeden fazla yedim işe geldim 10 gibi bir mandalina yedim. öğlen 12.30 da evden getirdiğim yemeği yedim oda 2 kepçe civarındaydı. saat 3 gibi ufak bir portakal yedim. şu an hiç aç değilim. ama abur cubur çok yediim için onları istiyor canım ama yemiorum. bu arada sabah kahvaltıdan önce sirkeli sıcak su içtim. gün boyuncada 2 litre ılık su içtim. 3 e tamamlamaya çalışıorum :) 5 gibi bir mandalina daha yerim akşam 7 gibi evde oluyorum yine yemekten yicem. akşamda ayva yemeyi düşünüyorum. yarında sebze günü çorbayla sebze yicem bu şekilde birde 2. gün 1 tane patates var fırında veya haşlanmış olacak. 3. günde çorba hem meyve hem sebze var. yine muz hariç. 4. gün yine çorba meyve sebze bu sefer muz ve yağsız süt giriyor. 5. gün et domates ve çorba 6. gün et yeşil yapraklı sebze ve çorba. 7. gün kepekli prinç meyve suyu sebze ve çorba
teşekkürler ilerleme oldukça paylaşırsan sevinirim takip ederim senibni de gaza getirirsin ihtiyacım war çnkü
artı bugün işyerimdeki herkes göbeimin küçüldüünü farketti
yemek olarak mı yaptın çorba mı
günaydın herkese. dün ilk günümü tamamladım. akşam söylediğim gibi ayva yedim. gün içinde 3 lt su içtim akşamda koşu bandımda 30 dk tempolu yürüdüm. dün sabah 68 kg idim bu sabah 66sevinçten çıldırdım. çok mutlu oldum. dukan yaptığımda da vermiştim ama afedersiniz tuvalet problemim olmuştu normalde öle bi problemim olmamasına rağmen. ama bunda öyle değil ben yemeğe birde 3 çorba kaşığı zeytinyağ koydum tat versin diye. herneyse lahana kesinlikle tuvalet problemi yapmadı hatta dahada fazla çalıştırıyor bağırsakları birde böle afedersiniz yağlar çıkıo sanki bi garip yani. şok diyetleri kesinlikle tasvip etmem ama bi 5 kiloyu acil vermeye ihtiyacım vardı moral için. şimdi kendimi çok daha ii hissediorum. bide inanmak lasım sanırım. umarım kastan vermiyoruzdur yada sudan yağlarımız gidiyordur
2.günüm bitti bugün 3.gündeyim sabah kaltığımda kendimi biraz şiş hissettim malum regl dönemine giriyorum tartılmaya korkuyordum açıkcası biraz bekledim ve tartıldım
73,8 gördümmmm çok sevindim dün 74,8 idim 2 . günün sonunda toplamda 1,600 gr vermiş oldum bu benim için mucize kilo vermekte zorlanan biri için şaşırtıcı oldu
72 görürsemm dünyada benden mutlusu olmayacak :)))3.gün için büyük bir moral oldu ...