Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Benim çorbam çok güzel oldu.
İğrenç, berbat diyenleri anlamakta zorlanıyorum. Sebze çorbası işte, gayet iyi.

Kereviz yoktu markette koyamadım, ondan mı acaba, kolayca içiyorum ben. zaten severim sebze çorbasını.

1/2 beyaz soğan 4 sap yeşilsoğan 2 ufak havuç 1/2 demet maydonoz 1 tane kırmızı biber ve lahana bir de bolca tane karabiber koydum,
blendır yaptım. Güzel olmuş.
Seve seve içiyorum şimdi.

Bende çok severim sebze çorbasını, ama ben tam malzemeleri koyamadım, alışverişe çıkamadım evde sadece lahana ve maydonoz vardı sadece onlarla yaptım içine karabiber pulbiber tuz ve tatlandırmak için köri koydum galiba köriden dolayo bana tadı kötü geldi sadece iki gün içtim çorbayı ve diyeti uygulayamadım çünkü misafirim geldi ve bizimde katıldığımız davetler oldu o yüzden uygulayamadım, ama iki gün uygulamama rağmen ve çorbam tam malzemelerle yapılmamış olmasına rağmen 1 kilo verdim önümüzdeki hafta tam bir şekilde tekrar başlamayı düşünüyorum inşallah sonunu getirebilirim

arkadaslar bende bugun bu diyete başladım corbamı yaptım ve ıctım tadı kotu gelmedı bana begendım ve suana kdr da bır lıtre suyumu tukettım umarım dıyet ıse yarar sonucunu merakla beklıyorum bırbırımıze destek olalım lutfen :)

bes adet sogan
ıkı yesıl bıber (ben acı bıber kullandım)
ıkı domates
yarım lahana ( cunku cok buyuktu)
bır bag maydanoz
bır kasık salca
ve baharat

cok ama cok lezzetlı oldu :)

arkadaslar bende bugun bu diyete başladım corbamı yaptım ve ıctım tadı kotu gelmedı bana begendım ve suana kdr da bır lıtre suyumu tukettım umarım dıyet ıse yarar sonucunu merakla beklıyorum bırbırımıze destek olalım lutfen :)

bes adet sogan
ıkı yesıl bıber (ben acı bıber kullandım)
ıkı domates
yarım lahana ( cunku cok buyuktu)
bır bag maydanoz
bır kasık salca
ve baharat

cok ama cok lezzetlı oldu :)

merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum 8 ay önce doğum yaptım 8-9 kilo fazlam var..bebeğimi emziriyorum süte çok gaz yapar mı?birde beyaz lahana kullanılıyor değil mi?

Mrb kızlar bende demin çorbamı pişirdim ve bir kase içtim, tadı güzel oldu ama ben biraz değişik yaptım çorbayı , umarım yinede işe yarar ? :/ yardımcı olursanız sevinirim.. : )

Ben çorbamı çok çok ufak minik bi tencerede yaptım hani tadı kötü olur içemessem çok dökmeyeyim diye çöpe günah sonuçta...
Neyse çorbama geleyim,
Dediğim gibi çok minik bi tencere
Bi avuçdan az mercimek
Bi orta boy soğan
2diş sarımsak
Bi ufak kırmızı biber tatlı
Bi ufak havuç
Bi ufak patates
3-4 yaprak lahana
Bi kaşık biber salçası sonra minicik sıvı yağda pul biber ve nane yaktım sonra çorbayı rondodan geçirdim bol limon sıkıp yedim ...
Tadı bildiğimiz süzme mercimek oldu :KK70: lahana tadını hiç almadım ama çorba boğazımı yaktı o yanma lahanadandı sanırım ...
Neyse bunu bitene kadar içip kiloma bakıcam inşallah, olmadı diğer çorbaya çok lahana koyarım nasıl olsa az pişirdim çorbamı :))

Mrb kızlaaarrr,
bugün sabah iki kaşarlı tost yedim miğdemi bastırsın diye, akşam üstü çorbamı içtim içine ekmek doğrayıp (tost ekmeği) ardından meyve yedim bide 3diş bitter çikolata :)) aradada mandalina yedim :)) şimdide şekersiz çay içiyorum

merhaba diyettaşlarıııııımmmmm bende lahana diyetine başlıyorum 1 ocak 2013 ü milat kabul ediyoruuuum ve bu balıketli girdiğim son yılbaşım olur inşallah :) var mısn hep beraber birbirimize destek olup fazlalıklarımızdan kurtulmaya :KK70::KK70: daha önce de denemiştim lahana çorbası diyetini ama 5 gün yapabilmiştim ve gerçekten de işe yaramıştı yaklaşık 5 kilo vermiştim inş. bu sefer 7 günü tamamlayabilirim mümkün mertebe her gün yazmaya çalışacağım kendinize iyi bakın canlarım :))

merhaba diyettaşlarıııııımmmmm bende lahana diyetine başlıyorum 1 ocak 2013 ü milat kabul ediyoruuuum ve bu balıketli girdiğim son yılbaşım olur inşallah :) var mısn hep beraber birbirimize destek olup fazlalıklarımızdan kurtulmaya :KK70::KK70: daha önce de denemiştim lahana çorbası diyetini ama 5 gün yapabilmiştim ve gerçekten de işe yaramıştı yaklaşık 5 kilo vermiştim inş. bu sefer 7 günü tamamlayabilirim mümkün mertebe her gün yazmaya çalışacağım kendinize iyi bakın canlarım :))

bende şimdi pişirdim lahanayı.ama farklı tarifler var.hangisi doğru bilemedim.evde olanları kullandım.40 yaş 80kg 153 boyla ne kadar işe yarar bilmiyorum.görecem inş.
sizden uygulayacağınız tarifi yazmanızı istesem olurmu? birde bunu hergün mü pişireceğiz.taze taze diye.haa birde normal kahvaltı yemek falan yasak mı bu kürde?
teşekkürler şimdiden

selammm .............
bende şimdi lahana çorbamı yaptım ilk defa ,,,bi araştırıyım derken kk denk geldim ....
attık bende burdayım:18::18::18::18:

bende şimdi pişirdim lahanayı.ama farklı tarifler var.hangisi doğru bilemedim.evde olanları kullandım.40 yaş 80kg 153 boyla ne kadar işe yarar bilmiyorum.görecem inş.
sizden uygulayacağınız tarifi yazmanızı istesem olurmu? birde bunu hergün mü pişireceğiz.taze taze diye.haa birde normal kahvaltı yemek falan yasak mı bu kürde?
teşekkürler şimdiden

Mrb blackseea :) umudunu kaybetme kendine guven olur mu :) benim tarifem su sekil 1orta boy beyaz lahana 3 buyuk sogan yada orta boy 6soganda koyabilirsin 4-6 domates ek olarak biber ve maydonozda katabilirsin cnm bir de normal kahvalti yok bu diyette varsa yoksa corba ve o gun yaninda yenilmesine izin verilen meyve-sebze-et vs. Kolay gelsin cnm pes etme :)

selam kızlar ben de lahana çorbası ile kilo vermek isterim. tarif var elimde ama ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiriyor başladınızmı diyete...

Selam kızlar siteyi bayağdır takip ediyordum kayıt olmak yeni nasip oldu :)

Bende bugün laha çorbamı pişirdim ilk defa deniycem. yaşım 23 1.75 boyunda 75 kilodayım vermem gereken 5 kilom var ve sizin yorumunuzu okudukça ümitlendim :)
Ama bi sorum var ben bugün çorbama mantar yerine 200 gram civarında haşlanmış yağsız et koydum. Et,tavuk bulyon yerine ise o etin suyunu koydum. Tadı cidden inanılmaz güzel oldu, bütün hafta içebilirim. Fakat kilo vermeme engel olur mu diye korkuyorum?? Aslında koymuycaktım ama tadını güzelleştirir diye koydum şimdi içimde bi kuruntu kaldı "kilo veremem mi acaba" diye. Eğer çorbasını benim gibi pişirmiş birisi varsa, yada bilgisi varsa yardımcı olursak birbirimize çok sevinirim :)

Mrb kızlaaarrr,
bugün sabah iki kaşarlı tost yedim miğdemi bastırsın diye, akşam üstü çorbamı içtim içine ekmek doğrayıp (tost ekmeği) ardından meyve yedim bide 3diş bitter çikolata :)) aradada mandalina yedim :)) şimdide şekersiz çay içiyorum

Canım diye başlayalı 1 hafta olmuş nasıl bir sonuç aldın ?? :):)

Arkadaslar bu diyetle 7 sene once 5 kilo verdim hemde 7 gunde simdi yarın baslıyorum ve blogumda lahana corbası gunlugumu tutuyorum benimle baslamak isteyenler blogumu takipe alsın .

X