Benim çorbam çok güzel oldu.
İğrenç, berbat diyenleri anlamakta zorlanıyorum. Sebze çorbası işte, gayet iyi.
Kereviz yoktu markette koyamadım, ondan mı acaba, kolayca içiyorum ben. zaten severim sebze çorbasını.
1/2 beyaz soğan 4 sap yeşilsoğan 2 ufak havuç 1/2 demet maydonoz 1 tane kırmızı biber ve lahana bir de bolca tane karabiber koydum,
blendır yaptım. Güzel olmuş.
Seve seve içiyorum şimdi.
arkadaslar bende bugun bu diyete başladım corbamı yaptım ve ıctım tadı kotu gelmedı bana begendım ve suana kdr da bır lıtre suyumu tukettım umarım dıyet ıse yarar sonucunu merakla beklıyorum bırbırımıze destek olalım lutfen :)
bes adet sogan
ıkı yesıl bıber (ben acı bıber kullandım)
ıkı domates
yarım lahana ( cunku cok buyuktu)
bır bag maydanoz
bır kasık salca
ve baharat
cok ama cok lezzetlı oldu :)
merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum 8 ay önce doğum yaptım 8-9 kilo fazlam var..bebeğimi emziriyorum süte çok gaz yapar mı?birde beyaz lahana kullanılıyor değil mi?
merhaba diyettaşlarıııııımmmmm bende lahana diyetine başlıyorum 1 ocak 2013 ü milat kabul ediyoruuuum ve bu balıketli girdiğim son yılbaşım olur inşallah :) var mısn hep beraber birbirimize destek olup fazlalıklarımızdan kurtulmayadaha önce de denemiştim lahana çorbası diyetini ama 5 gün yapabilmiştim ve gerçekten de işe yaramıştı yaklaşık 5 kilo vermiştim inş. bu sefer 7 günü tamamlayabilirim mümkün mertebe her gün yazmaya çalışacağım kendinize iyi bakın canlarım :))
bende şimdi pişirdim lahanayı.ama farklı tarifler var.hangisi doğru bilemedim.evde olanları kullandım.40 yaş 80kg 153 boyla ne kadar işe yarar bilmiyorum.görecem inş.
sizden uygulayacağınız tarifi yazmanızı istesem olurmu? birde bunu hergün mü pişireceğiz.taze taze diye.haa birde normal kahvaltı yemek falan yasak mı bu kürde?
teşekkürler şimdiden
selammm .............
bende şimdi lahana çorbamı yaptım ilk defa ,,,bi araştırıyım derken kk denk geldim ....
attık bende burdayım:18::18::18::18:
Mrb kızlaaarrr,
bugün sabah iki kaşarlı tost yedim miğdemi bastırsın diye, akşam üstü çorbamı içtim içine ekmek doğrayıp (tost ekmeği) ardından meyve yedim bide 3diş bitter çikolata :)) aradada mandalina yedim :)) şimdide şekersiz çay içiyorum
Canım diye başlayalı 1 hafta olmuş nasıl bir sonuç aldın ?? :):)
Mrb cnm,
Ben basladiktan iki gun sonra biraktim vallaikinci gun sabah corbayi icerken migdem bulandi ama yeniden baslamayi dusunuyorum