- 5 Ocak 2011
- 556
- 2
wallahi bnm vücudumda bi değişiklik yok ama 1 haftadır ölüyorum hastalıktan bende 78 dim 74 e düştüm
kızlar ben yaptığımda soğanda koymuştum ve hepsini çok küçük doğramıştım çünkü robottan çekince mama gibi oluyor iyice miydem kalkıyordu
ve ben öğlen ve akşam yemeğe başlarken 4 yada 5kaşık içiyordum ekmek yok rejimime devam ediyordum 13 günde 7kilo vermiştim tabi bırakınca sonra fazlasıyla aldım. sorun lahanada değil benim pis boğazımda şimdi lahana suyu içmeye başladım o bana daha iyi geliyor yani içebiliyorum bakalım bu benim ilk günüm
Lahana suyunu nasıl içiyorsun ?
Nasıl yapıyorsun ?
O işe yarar mı acaba ?
Bir de geçen sefer normal yemeğini yerken mi içtin?
yarım litre suyu kaynatınca 5-6 yaprak lahana koyuyorum ama yeşil olsun beyaz değil onuda sabah kahvaltıdan önce akşamda yatarken iç(ben içine birkaç damla limon sıkıyorum) 1 hafta günde 2 defa iç ertesi hafta günde 1 defa iç sonra ara ver. google de lahana suyu kürü yazsan bulursun diyetine devam et tabiki kilo vermeni hızlandırıyor
çorbayıda yemeği yerken ilk onu içiyordum kahvaltı hariç ekmek yemiyordum ama çook kötü kokuyor çorbayı içemediğim için lahana suyu içiyorum yapabiliyorsaN çorba iç başarılarrr
............................
İnşallah canım hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan :teselli:
çorbanın tarifi ve malzemeleri 1. sayfada yazıyor
tadı güzel aslında 1 hafta boyunca aynı çorbayı içmek biraz sıkıcı oluyor ama bir hafta sonunda en az 3-4 kilo verdiğini görünce değer diyosun