bence tek bir besine bağlı kalma diyet yaparken.kilo veriyosun ama sağlıksız oluyo verdiğin kilo.ışık hızlıyla geri geliyo hemde fazlasıyla.nişanlın geldiginde zayıflamış ama solgun yüzlü bi elif görmek istemez bence
ben 2 ayda 12 kilo verdiğim diyeti sana yazıyım.hemde aç kalmamıştım.1 haftaklık bi diyet.
sabah:2 dilim kepek ekmeği bol yeşillk k.kutusu peynr
öğlen:salata yoğurt ben bol domates ve cacık yapıyodum yanına .hem cacık miğdemi şişirip tokluk hisside veriyodu
1.akşam. sebze yemeği ,yoğurt.yeşil salata
2.akşam 2 yumurta yeşil salata yoğurt
3.akşam:1 tabak kuru fasulye yada nohut ve yeşil salata
4.akşam:tavuk yada balık yeşil salata ,yoğurt
5.akşam:1 kase haşlanmış makarna ve yeşil salata
aralarda meyveni ye mavi yeşil lıght ürünlerin çubuklarından 1 paket yiyodum ben günde.birde aç karnına içilen yeşilçay yağların yakılmasında büyük rol oynuyo.ben fasulyeyi piyaz yaparak yedim.yumurta gününde menemen yaptım yanına 1 bardak ayranla iyi oluyodu.makarnamıda yerken maydanoz ve domatets sosu yapıp karıştırıyodum.tiksinmeden kendimce diyet listesinin dışına çıkmadan tatlandırıp yedim.ama diyet listesinin dışına çıkmadım hiç.mesela bursaya aşçıların düğününe gidip küçük bir sarma bile yemeden geri gelmiştim
2 ayda incecik olmuştum.kilo verdiğinde kıyafetlerinin üzerine bol gelmesinin mutluluğu paha biçilemez
bu diyette sabah ve öğlen aynı sadece akşamları değişiyo.1 hafta lahana çorbası bi haftada bu diyeti yaparsan hem sağlıklı kilo verirsin hemde 6 haftada en az 12 kilon gider.12 kilo 60 portakal eder unutma:107:ben 2 ayda 7 kilo aldım.onu kilo olarak değilde 35 adet portakalın vucuduma sıkıştırıldığını düşündüm hep.kilo verirkende böyle düşünüyorum ozaman dehşete kapılıyorum.gaza getiriyo açıkçası
bu uygulamayı sana tavsiye ederim cnm kolay gele..