Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bende dün buldum bu diyeti ve dün akşamdan beri içmeye başladım.Çorbanın suyunu hemen içiyorum kalan sebzelerinde üzerine biraz yoğurt ekleyip öyle yiyorum.Yoksa tahammül edilmez bir tadı var.İçine ekstra tatlandırmak için bişey koymadım yoğurtla yemek daha sağlıklı geldi.Benide yanlız bırakmayın olur mu?:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence tek bir besine bağlı kalma diyet yaparken.kilo veriyosun ama sağlıksız oluyo verdiğin kilo.ışık hızlıyla geri geliyo hemde fazlasıyla.nişanlın geldiginde zayıflamış ama solgun yüzlü bi elif görmek istemez bence:KK1:ben 2 ayda 12 kilo verdiğim diyeti sana yazıyım.hemde aç kalmamıştım.1 haftaklık bi diyet.
sabah:2 dilim kepek ekmeği bol yeşillk k.kutusu peynr
öğlen:salata yoğurt ben bol domates ve cacık yapıyodum yanına .hem cacık miğdemi şişirip tokluk hisside veriyodu
1.akşam. sebze yemeği ,yoğurt.yeşil salata
2.akşam 2 yumurta yeşil salata yoğurt
3.akşam:1 tabak kuru fasulye yada nohut ve yeşil salata
4.akşam:tavuk yada balık yeşil salata ,yoğurt
5.akşam:1 kase haşlanmış makarna ve yeşil salata
aralarda meyveni ye mavi yeşil lıght ürünlerin çubuklarından 1 paket yiyodum ben günde.birde aç karnına içilen yeşilçay yağların yakılmasında büyük rol oynuyo.ben fasulyeyi piyaz yaparak yedim.yumurta gününde menemen yaptım yanına 1 bardak ayranla iyi oluyodu.makarnamıda yerken maydanoz ve domatets sosu yapıp karıştırıyodum.tiksinmeden kendimce diyet listesinin dışına çıkmadan tatlandırıp yedim.ama diyet listesinin dışına çıkmadım hiç.mesela bursaya aşçıların düğününe gidip küçük bir sarma bile yemeden geri gelmiştim:KK25: 2 ayda incecik olmuştum.kilo verdiğinde kıyafetlerinin üzerine bol gelmesinin mutluluğu paha biçilemez:KK1:bu diyette sabah ve öğlen aynı sadece akşamları değişiyo.1 hafta lahana çorbası bi haftada bu diyeti yaparsan hem sağlıklı kilo verirsin hemde 6 haftada en az 12 kilon gider.12 kilo 60 portakal eder unutma:107:ben 2 ayda 7 kilo aldım.onu kilo olarak değilde 35 adet portakalın vucuduma sıkıştırıldığını düşündüm hep.kilo verirkende böyle düşünüyorum ozaman dehşete kapılıyorum.gaza getiriyo açıkçası:KK1:bu uygulamayı sana tavsiye ederim cnm kolay gele..

tatlım süpersin kesinlikle yapıcam ama 6.ve 7.günü göremedim ama

arkadaşlar bende yapmak istiyorum çorbam hazır ama içemedim.o kadar baharat koydum olmadı.tatlandırmak için başka bi önerisi olan var mı??azıcık salça falan olur mu mesela?

cnm 5 günlük diyet bu 5. gün sonunda başa dönüyosun.ama sen başa dönmeden lahanaya geçiş yaparsan daha etkili olur bence:13:

anladım tatlım çok tşk ederim cumartesi başlıcam 2 gün ara veriim dedim cumartesi ALLAHın izniyle başlıycam hayırlısı bakalım

arkadaşlar bende yapmak istiyorum çorbam hazır ama içemedim.o kadar baharat koydum olmadı.tatlandırmak için başka bi önerisi olan var mı??azıcık salça falan olur mu mesela?

ne kullandın ki sen yaw kötü değil aslında ya güzel bile denebilir sadece tuz olmadığı için garip geliyo ama iğrenç değil yani içemicek gibiysen koy salça dene yani nasıl olcak bakalım

anladım tatlım çok tşk ederim cumartesi başlıcam 2 gün ara veriim dedim cumartesi ALLAHın izniyle başlıycam hayırlısı bakalım

dün benm gayet güzel geçti.acıktıkça içtim çorbamı.birde sigarayıda bıraktım dün gece.bakalım hem yemek hem sigarasızlık bugün neler yaşatıcak bana:18:

dün benm gayet güzel geçti.acıktıkça içtim çorbamı.birde sigarayıda bıraktım dün gece.bakalım hem yemek hem sigarasızlık bugün neler yaşatıcak bana:18:

sanada kolay gelsin tatlım zoe deil heleki senn gibi kutsal bi amacı olan biri için:KK1:

ne kullandın ki sen yaw kötü değil aslında ya güzel bile denebilir sadece tuz olmadığı için garip geliyo ama iğrenç değil yani içemicek gibiysen koy salça dene yani nasıl olcak bakalım

bencede kötü deil tadı ama yapımına bağlı tabiki.biraz yağ salça ve tuz koydum ben.sonuçta işkenceye dönen bi diyet olmasından biraz kalorisi fazla bi çorba olması iyidir dimi ama.normal zamanlarda bile içilebilir bi çorba oldu.zaten bu çorbada yagları eriten yağsız tussuz olması deil içinde lahana ve kereviz olması:) çorba ve yanındaki diyet sistemiyle güzel kilo vericeğmze inanıyorum.ben kendimdeki farklılığı daha ilk günden hissediyorum valla:)

bence kötü deil tadı ama yapımına bağlı tabiki.biraz yağ salça ve tuz koydum ben.sonuçta işkenceye dönen bi diyet olmasından biraz kalorisi fazla bi çorba olması iyidir dimi ama.normal zamanlarda bile içilebilir bi çorba oldu.zaten bu çorbada yagları eriten yağsız tussuz olması deil içinde lahana ve kereviz olması:) çorba ve yanındaki diyet sistemiyle güzel kilo vericeğmze inanıyorum.ben kendimdeki farklılığı daha ilk günden hissediyorum valla:)

Kızlar bende dün buldum bu diyeti ve dün akşamdan beri içmeye başladım.Çorbanın suyunu hemen içiyorum kalan sebzelerinde üzerine biraz yoğurt ekleyip öyle yiyorum.Yoksa tahammül edilmez bir tadı var.İçine ekstra tatlandırmak için bişey koymadım yoğurtla yemek daha sağlıklı geldi.Benide yanlız bırakmayın olur mu?:26:

ama canım öyle olurmuki?yoğurt falan koymuşsun.bence az yağ tuz ve salça ekle blendırdan geçir iyice içine limon sıkarak içsen daha iyi gibi.sonuçta çorba şeklinde yapıp malzemelerininde içinde olması o şeklde içmen daha etkili.yoğurt kimyasını bozabilir çorbanın:)))etkilerini azaltabilir.

ama canım öyle olurmuki?yoğurt falan koymuşsun.bence az yağ tuz ve salça ekle blendırdan geçir iyice içine limon sıkarak içsen daha iyi gibi.sonuçta çorba şeklinde yapıp malzemelerininde içinde olması o şeklde içmen daha etkili.yoğurt kimyasını bozabilir çorbanın:)))etkilerini azaltabilir.

Canım diyetin 3 yada 4 gününde yanlış hatırlamıyorsam yoğurt vardı.Yapan bir arkadaşım vardı bu diyeti.Oda yapmış o söyledi zaten.Ben lahanın tadını aldıkça çok zorlanıyorum yerken.Bu arada 850gram vermişim.Umarım dayanabilirim.Akşam yeniden yapıcam birde senin söylediğin gibi deniyeyim bakalım nasıl olcak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım diyetin 3 yada 4 gününde yanlış hatırlamıyorsam yoğurt vardı.Yapan bir arkadaşım vardı bu diyeti.Oda yapmış o söyledi zaten.Ben lahanın tadını aldıkça çok zorlanıyorum yerken.Bu arada 850gram vermişim.Umarım dayanabilirim.Akşam yeniden yapıcam birde senin söylediğin gibi deniyeyim bakalım nasıl olcak.

yoğurt olarak deilde haftada bi gün yağsız süt olarak var canım.ama mademki arkadaşın bu şekilde yapıpta kilo verebildi ozaman işe yarıyo demekki.ben ilk yaptığımda çorbayı öğürerek içiyodum şimdi severek içiyorum:))ama işe yarıyosa senn yaptığın gibide denerim bi kerede.nede olsa arada deişiklik iyidir:))

bence kötü deil tadı ama yapımına bağlı tabiki.biraz yağ salça ve tuz koydum ben.sonuçta işkenceye dönen bi diyet olmasından biraz kalorisi fazla bi çorba olması iyidir dimi ama.normal zamanlarda bile içilebilir bi çorba oldu.zaten bu çorbada yagları eriten yağsız tussuz olması deil içinde lahana ve kereviz olması:) çorba ve yanındaki diyet sistemiyle güzel kilo vericeğmze inanıyorum.ben kendimdeki farklılığı daha ilk günden hissediyorum valla:)

teşekkür ederim.. inş bende yarın başlayacağım..hepimize kolay gelsin.

kızlar bugün misafirim vardı börekler tatlılarrrr.bende sigarayıda bıraktığım için bi yumuldum yiyeceklere aman allahımmmm tam bi mide fesadı vakası oldu:KK1:ama sigara ve diyetn bi arada olması çok zor.bugünlük kaçırdım ama yarın devam etçem inşallahh

Bugün başladım güya..akşama kadar çok iyiydi sabah sadece bir bardak kadar çorba içtim sonra bir tane elma öğlen okulda bi tane daha elma yedim. ama akşam annem kızartma ve aşure yapmış.tabiki dayanamadım ve ekmeksiz atıştırdım bi kase de aşure yedim ama gitti tabi diyet...:KK5::KK5:

hiç kimse yazmamış:)ben yazam bari:emir_bebek:kızlar 1 haftadan fazla oldu çorbaya başladım ama diyete uymadım:KK1:yani çorbayı içtim bol bol ama yemekte yedim.hatta 3 gün falan yemedim,geri kalan günler bi acaip yedim yani:KK1:sigarayıda bıraktım bu süre içersinde yemeğe saldırma sebebim bu.olsun normalde sigarayı bırakınca acaip kilo alan ben 67 kilodan 64'de inmişim:KK9:3 kilo çok iyi bence hem yiyiorum hem sigara içmiyorum daha ne olsunnn:KK1:

ya ben tarifini bulamadım bu çorbaların siznasıl yapıyorsunuz??>?

cnm özelden sormuşsun ama ben cevap yollayamadım sana
valla şuan pişiyo 5. düdüklüm ve afiyetle içtim hepsini her içende bayıldı.kerevizin sapını lahanayı sivri biberi havucu yarım demet maydanozu (saplarıyla beraber)taze soğanı domatesi düdüklüye atıyorum.hemde dogramadan 2 3 parçaya bölerek.iyice haşlanınca saplı rondoyu tencereye sokuyorum.iyice bi öğütüyorum.ayrı bi tavada çok azyağ biber vedomates salçasını kavuruyorum.çorbanıniçine döküyorum 2 tanede knor bulyon katıyorum.tuzunuda katıp kaynatıyorum.içerken kesinlkle limon koymalısın.afyet olsun ..

X