Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bugün 83.6! ve blender dışında pek bi çözüm yok maalesef canım, ama tansaşlarda falan 30-40 liraya satılanları var, çok pahalı değiller.

Bende dün başladım çorbaya sevecekte iciyorum Kahvaltımı normal yapıp corbayida aralarda iciyorum

mrb kızlar bende bu diyeti uygulamak istiyorum nasıl yapıyorsunuz corba nasıl oluyorrr yardımcı olurmususnuz

selamlar hanımlarr.konu hakkında okadar çok yorum yapılmışkibütün hanımlar aynı dertten muzdarip yazık bize yaaaacaip bir zayıflama hevesine girdim sabah sabah.1buçuk 2 ay gibi bi zamanda 10 kilo aldım: her gören bu inanılmaz deişikliği farkediyo(kıyafetlerim daralmaya başladı.kabanımın bile önünü kapamadan giyiyorum.önceden fermuarını düğmesini açmadan indirebildiğim pantolonum popoma yapışıyo şuaninsan boydanda kötürüm olunca daha bi kötü oluyo:))ama ben troid hastasıyım.ve metabolizmam durmak üzereymiş resmen.olması gereken en üst sınırın 5 katı çıkmıştı değerlerim.troid dedim hafife aldım ama bütün dengemi bozdu maalesef.haftada 1 kez tuvalete çıkıyodum inanın(neyseki normale döndü şükürler olsunki değerlerim.bende zayıflama krizine girmişken istemesemde zayıflama haplarına yöneleyim dedim ama müthiş zararları konusunda bi kez daha düşünüp eskiden uyguladığım lahana diyetini tekrar uygulamak üzere yola çıktım.
ben bu diyeti 6 yıl önce 3. oğlumu dünyaya getrdikten sonra uyguladım.içine kereviz sapı kesinlikle konmalı.çünkü asıl yağı yakan madde sapın ta kendisi.ozaman düdüklü tencerem yoktu ve saplar tam olarak parçalanmadığı için miğdem içerken alt üst oluyodu.bu kez düdüklüde iyice kaynatıp rondodan geçirirsem bu sorunu tekrar yaşamam diye düşünüyorum.içine sıvı yağda kızdırılmış salçada koyucam birazcıkın:)tabikiyağı az kullanıcam.ben uyguladığımda 1 haftada 5 kilo vermiştim.ama çorbayı miğdem kaldırmadığı için bırakmıştım sonrasında.bu kez daha bi hevesliyim.dua edin bana irademe sahip çıkabiliyim.şuan 67 kilolardayım.eğer kilo verirsem burdan yazıcam.ama kesinlikle verdirdiğine inanıyorum.ayrıca sağlıklımı sağlıksızmı diye düşünmeye gerek yok.zaten çorbanın içindeki herşey vitaminli kimyasal yada zararlı herhangi bişeyde yok.ayrıca meyve ve sebze yiyerek vucudumuza ekstra vitamin alıyoruz.etimizi yiyip sütümüzü içerekte vucudun b vitamini ve kalsiyum ihtiyacını karşılıyoruz.daha ne olaki:13:geriye irademiz kalıyo sadece.Allah hepimize kolaylık versin hanımlar.çok uzun oldu ama fazla dolmuşum:)) hadi
bakalım kolay gele:))

bu diyeti araştırırken çok azimliydim kesinliklokilo vericemi düşünüyodum ve 3 günde 2 kilo verdim ohhhh ne güzel veriliyomuş die bende bi güzel oohhhh ekmek peynir kekler börekler verdiğim kiloyu tekrar aldım ama yarın hiç ara vermeden tekrar başlıycam ve ben çok çok sakıncalı olduğunu bildiğim halde 2 ay hiç ara vermeden bu diyeti yapıcam ben yarın başlıyorum bnmle birlikte başlamak isteyen varsa arkadaş olabilirim kendisine 26 yaşındayım 1.68boyunda 76 kiloyum inşallah verbilirim bu pis kiloları.....

arkadaşlar bende 3 hafta önce lahana corbasıyla bir hafta da 2.5 kg verdim üstelik sıkıda yapmamıştım. yarın tekrar başlamayı düşünüyorum bu sefer tam şekliyle uygulamaya çalışıcam.düşündümki birbirimize destek werirsek daha iyi olur NE DERSİNİZ

okey senin wermen gereken kaç kg war canım.benim 7 kg war ben günde 2 saat kadar spor yapıcam yoksa zor weririz kolay gelsin

evet aslında spor gerekli ama bnm vaktim yok ve çok denedim ben çabuk sıkılıyorum yapamıyorum spor benim 20kilo fazlam var ilk etapta bi 5 kilo versem iyi olucak

bende bugün başlıyorum.akşam çorbamı hazırladım.ve çok lezzetli oldu.arkadaşlar bile ..tadına bayıldılar.ama limon sıkmadan sakın içmeyin bence.bir hafta sonunda hepimiz deneyimlerimiz paylaşalım..kolay gelsin herkese..

arkadaşım sakın 2 ay ara vermeden yapma.zaten vucudun bağışıklık kazanırsa bu diyete kiloda veremezsin.ayrıca 2 ayda bağırsaklarınıda ciddi şekilde bozarsın.bende bugün başlıyorum inşallah. az sonra çorbamı içicem.ben 66 kiloyum.57 olsam yeter bana.hepimize kolay gelsin.1hafta sonunda yazalım kaç kilo verdiğimizi:18:

kesssinlikle daha iyi olur:))birde ben dün zehirlendim üzerinize afiyet:))kortizon iğnesi serumyedimbi sürü.onlarda beni şişirirse 1 hafta kilom durabilir.normalde çok hızlı veriyorum.ama1 kilo bile olsa yazalım burdan.en azından birbirimize olan desteğimizi hissettrelimayyyy ben çokheyecan yaptım bak şimdi

haklısın cnm ama bnm nişanlım gelicek askerden 50 gün sonra acayip bi değişiklik yapmam lazım çaresizlikten öyle dedim napsam kiiii püüüffffff

çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi bnm bi fikrim var o zaman her cumartesi sabah kilomuzu ölçüp yazalım buraya birbirimize güç kuvvet gelsin

haklısın cnm ama bnm nişanlım gelicek askerden 50 gün sonra acayip bi değişiklik yapmam lazım çaresizlikten öyle dedim napsam kiiii püüüffffff

hımmm ozaman işler deişirçokmu fazlan var senin.50 gün yaklaşık 6 hafta ediyo.1 hafta yapıp 1 haftada beslenme düzennini değiştir.mesela daha bol kalorili bir diyet yap.haftada sana 1 kilo verdirse yeter.1 hafta lahana bi haftada deişik diyetlezaten 10 kilodan fazlan kesinlikle gider diye düşünüyorum.çokkkkkk fazla diyet yapmışve 95 kilodan 57 kiloya düşmüş biri olaraksen dinlebeni

inanmıyorummm süppeerrrr peki şöyle yapsam mesela 1 hafta lahana 1 haftada patates diyeti yapsam acaba olur mu ki çünkü ara verdim die düşünüp gene yumulurum aralarımıda diyetle geçirsem yani

inanmıyorummm süppeerrrr peki şöyle yapsam mesela 1 hafta lahana 1 haftada patates diyeti yapsam acaba olur mu ki çünkü ara verdim die düşünüp gene yumulurum aralarımıda diyetle geçirsem yani

bence tek bir besine bağlı kalma diyet yaparken.kilo veriyosun ama sağlıksız oluyo verdiğin kilo.ışık hızlıyla geri geliyo hemde fazlasıyla.nişanlın geldiginde zayıflamış ama solgun yüzlü bi elif görmek istemez benceben 2 ayda 12 kilo verdiğim diyeti sana yazıyım.hemde aç kalmamıştım.1 haftaklık bi diyet.
sabah:2 dilim kepek ekmeği bol yeşillk k.kutusu peynr
öğlen:salata yoğurt ben bol domates ve cacık yapıyodum yanına .hem cacık miğdemi şişirip tokluk hisside veriyodu
1.akşam. sebze yemeği ,yoğurt.yeşil salata
2.akşam 2 yumurta yeşil salata yoğurt
3.akşam:1 tabak kuru fasulye yada nohut ve yeşil salata
4.akşam:tavuk yada balık yeşil salata ,yoğurt
5.akşam:1 kase haşlanmış makarna ve yeşil salata
aralarda meyveni ye mavi yeşil lıght ürünlerin çubuklarından 1 paket yiyodum ben günde.birde aç karnına içilen yeşilçay yağların yakılmasında büyük rol oynuyo.ben fasulyeyi piyaz yaparak yedim.yumurta gününde menemen yaptım yanına 1 bardak ayranla iyi oluyodu.makarnamıda yerken maydanoz ve domatets sosu yapıp karıştırıyodum.tiksinmeden kendimce diyet listesinin dışına çıkmadan tatlandırıp yedim.ama diyet listesinin dışına çıkmadım hiç.mesela bursaya aşçıların düğününe gidip küçük bir sarma bile yemeden geri gelmiştim 2 ayda incecik olmuştum.kilo verdiğinde kıyafetlerinin üzerine bol gelmesinin mutluluğu paha biçilemezbu diyette sabah ve öğlen aynı sadece akşamları değişiyo.1 hafta lahana çorbası bi haftada bu diyeti yaparsan hem sağlıklı kilo verirsin hemde 6 haftada en az 12 kilon gider.12 kilo 60 portakal eder unutma:107:ben 2 ayda 7 kilo aldım.onu kilo olarak değilde 35 adet portakalın vucuduma sıkıştırıldığını düşündüm hep.kilo verirkende böyle düşünüyorum ozaman dehşete kapılıyorum.gaza getiriyo açıkçasıbu uygulamayı sana tavsiye ederim cnm kolay gele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…