tuh ya valla yazık oldu kıs. ama ne bılıyımmm suyu daha kotudur lahananın demek sen begenıyorsun keske tencereyı kargolayıp bana yolayaydınaz zorlasaydın kıs ıcıne baharatlar koyup etımek koyup yeseydınn tadı ınan degısıyor :S
valla yazık oldu kargolardım sana suyudaha içile bilirgeldi bana miğden feci bulandı ya e son içişimde suyla beraber içtim ondan olabilirmiki kendimi motive edecek sösler konuştum hep içerken ama olmadı işte sizlere sana bol şanslar canım okuyacağım burayı seni merak ediyorum nasıl olacak macunu almayı düşünüyorum bide bakalım
merhaba arkadaşlar bu yanılmıyorsam ilk yazışım, hayatım boyunca kilo problemiyle uğraştım daha ilkokul 5teykn bile diyet yapıyordum... denemediğim şey kalmadı, ünlü proflara gittim, diyetisyene gittim, powerplate, fitness merkezine gittim. kusmayı denedim, aç kalmayı denedim... hepsi az biraz sonuç verdi, sonra sıkılıp bıraktım. uzun br giriş yaptım çünkü burdaki insanların birbirlerine nasıl destek oldklarını hep okudum, beni de tanımanızı istedim. iki hafta önce lahana çorbasi diyetini yaptım ve 5 günde tam beş kilo verdim, fakat bırakınca fast food abur cubura geri döndüm ve şu an 4ünü geri aldım. boyum 1.68 kilom 84. yılbaşına kadar 70 iklo olmak istiyorum, pazartesi lahana çorbasına yniden başlıyorum. umarım yapabilirm ne olur beni cesaretlendirin çok ihtiyacım var
teşekkür ederim, bayram zamanıydı ilk yaptığımda ve arada bir iki bayram çikolatasına ragmen mükemmel kilo vermiştim. ama annemin gözetimindeydim ve daha fazla kaçırmama izin vermiyodu, şimdi ise tek başımayım ve çok fena kaçamaklar yapıyorum. bir arkadaş annesinin 22 kilo verdiğini yazmıştı, baya başka şeyler de okudum bunlardan güç alıyorum... ama uzun sürede faydası var mı acaba? bunla böyle 15-20 kilo verip almayan var mıdır ki?
Bu diyet nasıl yapılıyor acaba birisi yardımcı olabilir mi?
yarım lahana kerevız 2-3 yesıl bıber et bulyon 5-6 tane yesıl sap sogan domates hepsını bır tencerede kaynat robota gec bazen etımekle yıyebılırsın yoksa mıden altust oluyor ayrıca uzerıne karabıber nane fılan ekle tuz harıc :)))
rıca ederım ne demek... aslında butun gun ıcılıyor arada meyve fılan var ıkıncı gun sebze var bu tarz ılerlıyor ama bızzz sadece lahana corbası yıyoruz arada kacamak yapıyoruz
Çok teşekkürler.
peki bütün gün bu mu içiliyor.
Arada başka şeyler var mı ?
Ne kadar verdiniz siz ?
rıca ederım ne demek... aslında butun gun ıcılıyor arada meyve fılan var ıkıncı gun sebze var bu tarz ılerlıyor ama bızzz sadece lahana corbası yıyoruz arada kacamak yapıyoruzkılo verme konusunda acıkcası etkısı yok degıl ama tartılmadım zaten bu pazartesı basladım ben yınede ınceldıgımı hısedıyorum ayrıca formda okudugum macun vardı oda cok etkılı metabolzma hızlandırıyor v.s ıkısı bırlesınce bakalım ne olcak ne kadar verıcem ama ıncelme cokk onu dıyım...
Bakalım bu haftada geçsin kendimi hazır hissedersem katılacağım inşallah aranıza.
Peki verilen kilolar geri alınıyor mu ?
Çok uzun sayfalar yazılınca fazla okuyamadım.
valla benım gıbı ıraden zayıfsa kılonu rahatlıkla alırsınyemek yemeyı sevıyorum ben dıkat etmek lazım sonucta her dıyetten sonra yıne eskısı gb yersen alıskanlıkların devam ederse alırsın tek bu dıyete mahsus bısı dıılkı canım. bende ısvec dıyetıne baslıcam corba bıtınce ısvecde cok guzel dıyet hem fazla ac kalmıyorsun ben formdan 2 arkaasla yaptım 3 kere fılan cok guzeldı
Ben karatay diyetini uyguluyorum.
Zaman zaman bırakıyorum.
Ve genellikle kio almıyorum.
O kadar yememe rağmen.
Tabi uzun süre devam edilse alınır bir süre sonra ama 1-2 hafta yediğimde bir şey olmuyor.
En fazla vücudum su tutuyor.
Yeşil çaya yüklenip 1-2 gün dikkat ettiğimde normal halime dönüyorum.
O yüzden tedirginim hızlı vereceğim ama alır mıyım diye.
anladım ama denemek lazımmmbılemıcemm sımdı
evet bu sabah tekrar başladım, şimdi ikinci kupamı içiyorum kilom 84.6. aralıksız bir ay yapsam 15 kilo falan verir miyim acaba:/