canım benm içmemde sorun yokta faydası çorba kadaretkili olurmu ki acaba yoksa çorbamı yapsam çünkü gün boyu çorba yeniliyor lahanasuyunda yemek yiyorumgünboyu lahana suyunu içiyorumama
canım benm içmemde sorun yokta faydası çorba kadaretkili olurmu ki acaba yoksa çorbamı yapsam çünkü gün boyu çorba yeniliyor lahanasuyunda yemek yiyorumgünboyu lahana suyunu içiyorumama
ıkkısının tadı cok farklı oluyor canım bırde kerevız ekle bıldıgın corba . ne bılıyım hem ben o lahanayı gecen sene suyunu ıctım 4 gun mıdem oyle cok bulandıkı valla ıyı sen dayandın
etkılı etkılı olmasına da zaten corba tarıfı bu ... yınede sen bılırsın ben sadece zor olur dıye dedım senın lahana suyu fılan hep oyle yapma yanı corba hem etkılı hemde ıstedıgın zaman yersın daha tok tutar ve sıcak ye ılık ye soguk ye rahat olur dıye dedım. bende sımdıden etkı etmeye basladı valla
ben daha onceleri lahana suyu icmistim ve zayiflama yardimci oldu.
canim bugun lahana corbasi yaptim cok guzel oldu. sogan biber domates lahana nana karabiber ekledim. yarinda kerevizli denicem.
bende ıkıncı corbamı yaptım ıctım bu kez fazla su koymussumlapa oldu annem guzel yapmıstı yaaa epeyde cıktı 3-4 gunluk tadı guzel yaa ben sevıyorumm sızın nasıl gıdıyor dıyet bakıyım
arkadaşlar siz bu çorbanın yanında yemek yiyormusunuz ben bu akşam az makarna yedim yemeseymiydim acaba
bazen kacamak olur canım o kadarıda bısı dııl ama keske aksam dıılde oglen fılan yeseydın :)))))) bu arada ben yemek yemıyorum corbanın ıcıne etımek yada kepek ekmegı atıyorum bazen yoksa hep sıvı sıvı mıdem bulanıyorbu arada o macunuda ıcıyorum acayıp bagırsak calıstıyor onun ıcın fazlaa dert etmıyorum yedıgım gıdıyor ... bugun kahvaltı ederken annem dedı gozle gorulur sekılde zayıfladın ınceldın bacakların daha fazlaydı onlar bıle gıtmıs dedı bır sevındım kıııı
sevinilmezmi ya 1 kg bile versen seviniyorsun gözle görülmesi daha hoşuna gidiyorinsanın sen kaç kg sun canım şuan kaç oldun
benbu çorbayı çok sulu yapmışım rondadan geçirdim birsürü çorba oldu valla 2 tencerebaktıkca miğdem bulanıyor
akşamdaaz yedim makarna öyle çok yemedim kızımgeldi kucağıma kurtardıannesini o na yedirdim
bulahana çorbasını yaparken 1lahanayı koplemi yapıyorsunuz
:)))) evet helekı bazı elbıselerın ıcıne gırınce cok hosuna gıdıyor benım boyum 176 kılom 80 epey bır kılo vermem lazımama kılom hep aynı oluyor ıncelmem cok oluyor bende anlamıyorum valla ....gercı ıncelıyımde kılom oyle kalsada olur ama bu ara bakıyorum 79-78 ınan sevındımmm valla bende cok sulu yaptım annem ne guzel tam kıvamında hazırlamıstı rondodan gecıncede bır o kadar daha artıyor sen kac kılosun ?
valla eger kacamak yaparsan yarısını ye yarısındada bebısını cagırr
ben 87 idim şimdi 81 im amaben bugün bu çorbayılavobaya devirdim daha fazla içemicem miğdem bulandı akşamakadar içtiğimden sanırsam bide sulu diye lahanaın yarısınıdaha haşlamıştım rondadan geçirdi yazık oldu suyunu daha kolay içiyordum ya
Bende ıcıyorum 3 gundur lahana corbasını.. Ama sanırım yememe pek dıkkat etmıyor olmamdan kaynaklanıyor kı henuz tık yok :) Gercı hıcbır zaman cok yemek yıyen bırı olmadım .. Sabah az kahvaltı yapıyorum aksam corba ve ana yemekten yıyorum o kadarcık. Ama yerlestı bu kılolar sanırım bende
azcık daha gayret bende ara sıra kacamak yapıorum ama olsun yıne devam
Umarımm gözle gorulur netıceler alırızz hepımızz :))