Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

baharcim sporda yapiyormusun sen?? gel senle bi program yapalim.. nedendir bilmiyorum ama sana kanim kaynadi derler ya, aynen öyle oldu canim.. diyetimizin yaninda hafifte spor yaparsak, tikir tikir iner belki kilolarimiz?? kazanan biz, kaybeden pes eden kilolarimiz olur!

yarin görüsmek üzere arkadaslar, bommmba gibi geliyorum baharcim, pes etmek yok insallah!! herkese hayirli geceler tatli rüyalar, hedefinizdeki ve hayalinizdeki kiloda görün kendinizi :):81::81:

yok canım spor yapmıyorum bı ılk turu atlatıyım bugun 4. gunum, sonra en azından yuruyus yaparım dıye planlıyorum kafamdan.
O kadar enerjım dusuk kı anlatamam

tamam canim, 1-2 güne kalmaz vucut alisir diyete sonra daha dinc hissedersin kendini insallah. suuuuuu icmeyi sakin unutma, susuzluktanda halsiz düsebilirsin. bugünü ilk günüm olarak kabul ediyorum. sabah 1 kase corbami ictim, aralarda meyve yedim, spora gittim geldim biraz öncede 2. porsiyon corbami ictim yaninda meyve.. insallah bu defa tam olucak. sabah tartim 70,4 gösterdi :) hadi bakalim yerlesmis kilolara ölüüüüüüm. sende sakin pes etme canim, ben senden ilham aliyorum ona göre

su konusunda hıc sıkıntım yok sanslıyım kı,
hele bu aralar 3 lıtreyı bıle gecıyorum,
aralarda da yesıl cay ıcıyorum aksam dızılerımle falan artık kahve yapmıyorum kendıme.
merak etme verıcez

bu arada tıcker yapsana kendıne,
ınsanı motıve edıyor, hem kılo verdıkce onu degıstırecegımı dusunmek bıle heycanlandırıyor

canim ticker yapmak icin tickerfactory sitesine üyemi olmak gerek, denedim ama beremedim :44: sonra tekerar denerim insallah. baharcim benim karnim gurul gurul ediyor, ac degilim ama gözüm ac galiba tutuyorum kendimi.. söz verdim aksam kendime güzel bi meyve salatasi hazirlicam, söyle gözüm doysun iyce :) senin nasil gidiyor diyetin?. yolu yariladin masallah kilonda bi degisme oldumu?

Bennn geldimmm Kizlarrr :)
elimde bir adet minik boy lahana var
1 demet maydonoz
3 sap kereviz
1 tane kirmizi aci biber
domates var
yesil sogana demissiniz bu kuru soganmi yoksa taze soganmi anlamadim ben

birisi bana bunun ayrintili tarifini verebilirmi ?? napicam soganlari yagda kavurcakmiyim ? salca koycakmiyim vsvs vs anlamadim bennn yaaaa ((

Bu arada ben corbayi bu aksam yapip yarin diyetime baslicam.Erkek arkadasim ve bir kiz arkadasimda diyet yapiyor, yanliz onlar benden daha istikrarli kiz arkadasim fitnesse gidiyor erkek arkadasimda yedigi herseyin kalorisine bakiyor.Benim niyetimde onlara caktirmadan bu diyeti uygulayip onlardan önce zayiflamak

günde 48 mekik cekiyorum 40 tanede sopa hareketi yapiyorum

arkadaşlar bende dünden beri içiyorum lahana corbasını dün yaptığım çorba iğrenç olmuştu cok içemedim ama bugün tekrar yaptım bu corba cok guzel oldu canım isteye isteye içiyorum yeşil çay da içmeye başladım bol su içiyorum ve yeşil erik yedim bugün bırazdanda sporumu yapacağim ama kendimi biraz halsiz hisediyorum normalde 2 haftadır 5 kilometre koşuyorum ve 30 dk. plates yapıyorum

hosgeldiniz arkadaslar!

ciykinkuyba canim ben corbama 5-6 yesil sogan bitanede kuru sogan koydum. kereviz sapi koymadim cünkü coook agir bi kokusu ve tadi var, havuc koydum, domates, biber koydum. malzemelerin hepsini kücük kücük dogruyorsun, düdüklü tencereye koyup üzerine cikacak kadar su koyuyorsun. ben icine bol bol aci biber koydum, biraz kimyon, 2 tanede tavuk bulyon koydum. tadi gercekten güzel oldu. 15 dakika kaynatiyorsun. isteyen kapuska olarakta yiyor ama ben blendirden gecirdim, corba olarak daha kolay oluyor yemesi :)

saol tombisim :)
yesil sogan denilince aklim karismisti bizde taze ve kuru sogan kavrami vardir sadece ondan olsa gerek :)) tesekkür ederim tarif icin.

rica ederim ciykinkuybamm canim eger corbani henüz pisirmediysen bi tavsiyem daha olcak. malzemeleri yari yariya böl öyle pisir. corban bitince taze olarak pisirirsin. benim corbam 3 günlük ve icinde tavuk bulyon olduguna mi ne tadi biraz degisti daha dogrusu kokusu agirlasti . malesef dökmek zorunda kaldim, yarin sabahlik bi kase biraktim, öglen okuldan geldikten sonra tekrar pisircem insallah. ama bu defa yari yariya bugün diyetime sadik kaldim cok sükür :) aciktigim zamanlar meyve yedim, yarin sebze günüm.. baharcim sen neler yedin, benim aklima salatalik, domates ten baska bisey gelmiyor.. salata yapsak olurmu? hmmm bi de mantar yesem sakincasi olurmu acep??

mantar nıye sakıncalı olsun sekerım
ben haslama brokolı ve karnabahar yemıstım bırde yanına coban salata yapmıstım sebze gunumde, domates, salatalık koy bıberı maydonoz dereotu koymustum.
sanırım sen mantarı az yagda sotelıceksın, bence bısey olmaz
bu arada solemeden edemıcem en cok 2. gun aclık cektım ben ve ufak bı kacamak yaptım bıraz yaglı bı borekten bı dılım yemıstım ama bayılıcak gıbıydım, 2. gunden sonra halsızlık ve acıkma kalmadı.
valla tuttum kendımı bugun yarın sabah tartılıp sıze yazarım ama ınanıyorum kı gıttı kılocuklarım
bakalım bı haftam daha var ızınlı oldugum ınsallah su 9 kılonun tamamını bı an once verırım.

tıckerfactory sıtesınde uyelık gereklı dııl
ben cok sevıyorum orayı ayrıca kılo verdıkce tıckerı degıstırmek ınsanı motıve edıyor.
sıteye gırıyosun-weıght loss u secıyorsun begendıgın arka planı, sonra hareketlı seyı secıyorsun ve kılo bılgılerını gırıyosun oda tıckerı olusturuyo, normal bloglara html kodunu yapıstırabılırsın ama bu sıte ıcın html kodunun ıcındekı bı parcayı yapıstırman gerekıyo sadece bakıp yıne soylerım hangı kısım oldugunu sen bı olustur da :)

Tombis aklin yolu birmis sekerim bende direk yariladim malzemeleri
minik lahananin yarisini parmak kalinliginda dogradim kereviz sapini sevip sevmicegimi bilemedigim icin onlari iri iri dogradim.maydonoz kiydim icine ve 1 domates rendeledim. sebze bulyon koydum pisince tadina baktim az baharatli gibi geldi birazda tavuk bulyon koydum ama inanilmaz güzel kokuyorrr
yemek icin sabirsizlaniyorum :)))

bugun et ve domates gunu, corbamı uc ogun ıcıyorum yıne
etımı azıcık hasladım et suyunu aldım, sonra yagsız tavada 5 dakıka domates ve soganla soteledım, yumusacık oldu defne, karabıber ve kekıkte koydum cok lezzetlı oldu

Bunu yazmamın sebebı, hangı gun ne yıcenı bılemeyenler ıcın uydurdugum bı tarıf belkı ısınızı gorur dıye dusundum.
Kımsecıkler yok ama neyse:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…