Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

cumartesı sabahı bırıncı gunum, baslıcam
gecmıste 8 kılo vermıstım ama harfıyen uymustum, kelımesı kelımesıne bu sefer 15 gunum var
7 gunluk dıyete sadık kalırsanız 5-7 kılo arası kaybedıyorsunuz zaten ben sanırm bır 7 gun 2 gun ara ve bır 3 gunluk yapıcam.

lahana bebıse gaz yapabılır ?

aksam corbami pisirdim hatta 1 kase ictim, yarin full gaz basliyorum diyete :) katilmak isteyenler olursa destek oluruz birbirimize :)

corbama kereviz koymadim, acisi bol, kimyon koydum lahanin kosusunu ve tadini aldi tavsiye ederim :) 2 tanede tavuk bulyon, 1 tatli kasigida vegeta koydum nefis bisey oldu :)

baharcim yarin sende basliyorsan, birbirimize destek oluruz. önce yaptiginda neler yapti, sporla destekledin mi diyeti?? biraz anlatirmisin?

1 haftadir hic tik demeyen tartim hareketlenmeye basladi. dün sabah 70,5 cikmistim. aksam pisirdigim corbadan 1 kase ictim (gün boyunca istedigimi de yemistim, dikkat etmemistim:) ), sabah 70,1 ciktim, güzel moral oldu, insallah hep böyle devam eder. gelismeleri bildirim insallah.

merhaba;
seve seve bırbırımıze destek olalım,
ben gecmıste harfıyen uydum dedıgım gıbı ancak unıversıteydım cok da hareketlıydım sımdı ıs guc butun gun oturuyorum, bu 10 gunluk ıznımde de bu kıloyla bı yere gıdemeyecegım ıcın,
evdeyım ve bu dıyetı yenıden uygulamaya basladım
dun ılk gundu, 3 ogun corbamın yanında mevya olarak malesef karpuz yedım
bugun ıkıncı gunum evde salatalık domates ve brokolimiz vardı onlarla gecırdım gunu ama bugun dune gore daha cok aclık cekıyorum o yuzden daha aksam olmadan ben 4. kase corbamı ıctım.
Ne yazıkkı tartıda dun ve bu sabah ac karna aynı cıktım ancak yılmadan devam edıcem.

ben bırde tıcker yapayım benı o da cok motıve edıyor, hayatımda gormedım bı kılodayım +90 malesef

kızlar herkese slm herkesin yorumlarını okudum ve çok fena gaza geldimbende lahana hariç tüm mlz. yarın alıp baslıcam allah nasip ederse:))

kızlar 3 hafta sonra düğünüm var ve benm 4-5 kilo fazlam var..bana bu çorbanın tarifini acilen yazar mısınız

merhaba;
3. gunun sabahı bugun,
dun hıc oynamayan tartıda bugun 1 kılo gıtmıs gordum cok mutluyum.
sanırım yerlesen kılolarım gecen sefer oldugu gıbı kolay gıtmeyecek.
Corbam cok lezzetlı olunca bol bol corba ıcıyorum ama sanırım yakında sıkılmaya baslıcam. Onun dısında havalarda sagolsun delı gıbı su ıcıyorum.
Bugun neyse yıne meyva yıyebılıcem. Insallah hedefledıgım kıloya gelıcem.

slm.. baharcım senin adına çok sewdim inş. daha hızlı bi şekilde gider kiloların..bende bu kış tamtamına 11 kilo aldım çok feci bi durumdayım we önümüzdeki ayın 5 de düğünümüz var nasıl gider bu kilolar bilmiyorum sizden destek bekliyorum ben bu çorbayı 3 sene önce yaptım ama daha pişerken kokusundan miğdem bulandı içme bile içemedim zorlasamda senden tarif alabilirmiyim acaba mümkünse

tabii;
benım corbam cok lezzetlı oldu ıcmeye doyamadım valla

soylekı orta boy 1 beyaz lahana, taze sogan 5-6 tane, maydonoz, dereotu ve domates var ıcınde, maydonoz ve dereotunu yarım demete yakın koydum, bılıyosun odem attırıyor ayrıca pısırıken bı cay kasıgının ucuyla kımyon koydum. tuz atmadım ama karabıber ve pulbıber de koyabılırsın sevıyosan, asıl onemlısı ben corbama hazır tavuksuyu corba koydum, evde o vardı, domates corbası da hazır koyulabılıyo gecmıste domates corbalı yapmıstım. her malzemeyı kup kup dograyıp su ekleyıp kaynattım. sonrada mıxerden cektım canım...

selam arkadaslar, ben tam anlamiyla yapamadim diyetimi. acikcasi destek bulamadim. bugün okuyunca dolapta duran corbami yarin tekrar icmeye baslicam insallah. lütfen hergün girelim arkadaslar, destek cok önemli. tartida kilom cildirdi 71,3 ciktim sabah.. adetimin gelmesine 1 hafta var, acaba su mu topluyorum diyorum ama moralim fena bozuluyor. dün 1 kase bugünde 1 kase corba ictim yanlizca moralim bozuk olunca her ne varsa yiyesim geliyor yarin insallah sil bastan yapicam canlar

ben 4 gün yaptım bu diyeti 2 kilo verdim şuan daha dikkatli besleniyorum ve kilolar kendliğinden gidiyor bu arada 2 kilom kaldı hedefe

[QUOTEkelebekcik
kızlar 3 hafta sonra düğünüm var ve benm 4-5 kilo fazlam var..bana bu çorbanın tarifini acilen yazar mısınız ][/QUOTE]

canim hayirli olsun, insallah verceksin ve o gelinligin icinde kugular gibi güzel olucaksin! hep birlikte vercez, yeter kararli olalim

baharcim aynennnn bende öyle pisirdiim, kimyon lahananin kosusunuda tadinida bastiriyor ve boooool acili olunca cok güzel oluyor :) hadi bakalim start veriiiim bende :) dua et canim banada, 1 kilon gitmis cok sevindim, tebrik ederim canim.. darisi bizlerin basina insallah.

hanı bırbırımıze destek olcktık ,kac gundur yoksun.
bu gun 3. gunum
yarından sonra daha kolay olur sanıyorum
corba lezzetlı de olsa bı yerden sonra sıkıldım acıkcası ama benım verılcek cok kılom var, keske 70 lere gelebılsem bende.
hatta su anda mutfakta oturmus dızımı seyredıyorum corbada bı yandan pısıyo
aksatma canım ya
yarın mutlaka basla

sende bana dua et tatlım nolur, hayatımda cok seyın elımden ucup gıtmesının nedenı bu kılo..

canimsin ya cok sagol, insallah yarin tam basliyorum "SÖZ"!! hayatta hic bisey icin üzülmeye degmez aslinda. zayiflamak istiyorsan önce kendini düsünceksin. baskalarinin sözlerini takmicaksin, kendini iyi hissettgin kiloya kadar verirsin allahin izniyle sen.. bu azim var.. :82: corbayi icerken mmmmh ne kadar lezziz biseymis bu, icindeki vitaminler beni zinde kilacak, hedefime bir bir ulastircak beni de, bak o zaman daha kolay olucaktir icmesi. ben icerken icine limonda SIKIyorum, tadi cok hos oluyor..

haklisin canim dün girmedim nete, moralim cok bozuldu sabah tartida kilomun firladigini görünce , temebellik yaptim.. suana kadar ümitlerim kirilmisti, pes etmek üzereydimkiiiiii mesajin ilac gibi geldi... heyyyyy kendine gel, söyle bi silkelende toparlan, bak yanliz degilsin arkadaslarin var senle birlikte bu diyeti yapan, onlarla birlikte günler daha cabuk, diyetse daha güzel gececek dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…