Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim annemden öğrendiğim tarif şu hiç de içilemeyecek değil bu tarif tadı gayet güzel (bu arada annem bu çorbayla 2 ayda 22 kilo verdi)bende 10 günde 3.5 kilo verdim açıklıyorum:
orta boy lahana olabildiğince küçük kesiyorum içine 6,7 dal kereviz sapı,1 demet maydanoz,2 adet yeşil biber,3,4 adet yeşil soğan saplarıyla,ezo gelin çorba 1 paket sonra alabildiğine su işte bu kadar tadı da mükemmel oluyo vallaa.
ya tarıfı söleyecek kımse yok mu ?
bende yarın başlıcam tarifi farklı yapcam biraz salça katcam yoksa bu şekil yiyemiyorum
ya ben o yazılanlar gibi yapamıyorum mesela 1.gün meyve ve çorba 2.gün sebze ve çorba falan ya ben onlara uyamıyorum sürekli lahana çorbası ve salata yiyorum bi de meyve yiyorum. kendimi buna odakladım yanlış mı yapıyorum acaba
merhaba arkadaslar ben daha yenı uye oldum uye olmadan onceden bu sıteden cok yardım aldım her konuda cok guzel paylasımlar yaptıgınızı bılıyorum ben bu lahana corbasını yapmayı cok istiyorum 2sene evvel sıgarayı bıraktım 55 kgden 75 e cıktım suan 69 kg yım en buyuk arzum eskı goruntume kavusmak bu corbayı ıcıpte zayıflayan arkadaslara bı sorum olucak çok kısa bı surede verılen bu 3 4 kg vucudunuzu çatlatmadımı acaba bıde hemen gerı alıyomusunuz verdıklerınızı
kızlar çorbam pişiyor..ben sabah 1 dılım ekmekle pynir yıyorum sonra diğer öğünler çorba şeklinde düşünüyorum bakalım bu şekil ne kadar vercem
başlangıç:65.3
06essin tatlım önceden senin dediğin gibi içtim ama hiç beğenmedim..bide bu şekil dedicem bakalım..
bizde bir liste yapsak mı acaba kimler yapıyor ?başlangıç şeklinde
kızlar çorbam pişiyor..ben sabah 1 dılım ekmekle pynir yıyorum sonra diğer öğünler çorba şeklinde düşünüyorum bakalım bu şekil ne kadar vercem
başlangıç:65.3
06essin tatlım önceden senin dediğin gibi içtim ama hiç beğenmedim..bide bu şekil dedicem bakalım..
bizde bir liste yapsak mı acaba kimler yapıyor ?başlangıç şeklinde
içine koyarsak koyalım lahana lahananalığını belli ediyor işte...hiç bir şey lahanayı güzelleştiririp yemeye teşvik edemiyor...ama kilo için bu lahana yenecek...