Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada umarım bi yanlışlık yapmamışımdır herkes iğrenç diyor ama ben çok sevdim tadını biraz acı yaptım ben ondanmı acaba acı etkisini azaltmıyordur demi

selam fesleğen bende tadını beğendim ve acı tadını güzelleştiriyor..
düb benım 6.günümdü hafta olması sebebi ile 1 kez lahana çorbamı içtim normalkahvaltımı yemeklerimi yedim ama hiç ekmek tüketmedim.
bu sabah içeyim dedim ama içinde lifler biraz artık baydı benı bide regl oldum.....
şimdi 10 gün ara verip 10 gün sonra tekrar yapacağım lahana çorbasını...
yarın sabah tartılacağım yazarım, kolay gelsinnnn

ben blenderdan geçirmedim yemek gibi yiyorum o zaman liflerde olmuyor dün 5 kase içtim :)meyve yedim ama bugün karnım çok ağrıyor sizdede oldumu bu karın ağrısı

lahananın herşeyi tamam da tuzot atsam acık
yaw tuzsuz hayatta yiyemem
bi de salça koysak nolurki
bi zararı olur mu:26:

Bitti bu sabah itibarıyla benım lahana çorba diyetim...
Hafta sonu normal diyet yaptım çorbayı içmedim.
Geçen pazartesi sabahı kilom 97,5
bu sabahki kilom 93,6

3,9 kg vermişim arkadaşlar..önümüzdek1i 10 gün diyetee davam ededip 10 günden sonra lahana çorbasını yapıcam gene ...

Herkese kolay gelsinnnnnn

bende lahana diyetine yarın başlıyorum şuan 66 kiloyum hergün plateste yapıyorum umarım içebilirimm burdan yazarım neticeyiii

bende geçen hafta yaptım tabii cumartesiye kadar cumartesi pazar yediklerime dikkat ettim ve sonuç 2,5 kilo gitti. ben 1.70 boyunda 67 kilo idim bu diyetin sonucunda 64,4 oldum, şimdi 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum

Son düzenleme:
bugün 2 günüm
henüz bi değişiklik yok
sadece sabah bie elma ve bir portakal yedim
meğer bugün sezbze günüymüş unutmuşum
neyse artık
yalnız sebze gününde hafif pişirsek.mesela ben yağsız zeytinyağlı gibi yapsam nasıl olur
nasıl olucaksa tadı artık
bu arada başlıyan varsa arkadaş arıyorum yanıma

canım 2. gün sadece bir patatesi çok az yağlı yeme hakkın var. Ben karnıbahar patates ve havucu haşladıktan sonra üzerine çok az zeytinyağı gezdirmiştim.

bende cumartesi günü başlamıştım pazar günü karın ağrısı başladıve gecesine apandisit ameliyatına girdim lahanayla alakası varmı yok mu bilmiyorm ama tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum

yok ben dün yemedim patates
valla bugün 3. gün bol yeşillikli patates salatası yedim.belki iki patates olmuştur bilemiyorum kahvaltıdaydım davette .yağsızdı ama .bi de fırınlanmış gene yağsız yeşil biber ve domates gayet güzeldi
hem sebze hem yağsız.ekmek falan hiç bişey yemedim o kadar
sebzeyi çiğ tüketmek için fazla alternatif yok salata dışında
bugün bayağı zorlandım ve az yağlı keçi sütü kaçamağı yaptım bir bardak.inek sütünden daha az kalorisi
dün de kereviz ve havuçtan zeytinyağlı kereviz yaptım
ama sadece yarım tatlı kaşığı yağ koydum ve sonuç malum anca iki üç çatal yiyebildim çok kötüydü.lahana çorbası bile daha iyi
canım 2. gün sadece bir patatesi çok az yağlı yeme hakkın var. Ben karnıbahar patates ve havucu haşladıktan sonra üzerine çok az zeytinyağı gezdirmiştim.

geçmiş olsun canım sanmam pek bi alakası yok sonuçta

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

ben lahana çorbasını yaparken içine bir kaşıkta köri koyuyorum tadı çok güzel oluyor ve kokusu falan kalmıyor, körinin de zayıflamaya yardımcı bir baharat olduğunu biliyorum daha yararlı olucağını düşünüyorum denemenizi tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar bende bugün başladın bu lahana çorbası diyetine bakalım sonuş ne olacak 165 boyum kilom 62 5 kilo vermeye ihtiyacım var umarım yan yağları yakmada da işe yarıyırdur bu yaağ eriten çorbamız.tadı fena değill bence ben sebzenin hertürünü de çok sevdiğim için inş kaçamaksız devem edebilirim diyetime.ben boll köri de ekledim güzel oldu.hadi hepimize kolay gelsin

slm bayanlar oncelıkle hepıneze slm uzun zamndır yoktum bende su lahana dıyetınden yapmak ıstıyorum tam olarak bana lısteyı yazarmısınız ben sayfanın basından baktımda bır suru sey yazıo hangısı lütfen banada yardımcı olurmusunuz (((( bende suan 85 im( beyaz ekmek hiç kullanamdıgım halde kılo veremıorum ben ya

slm karanfili nasilsin bende bu diyeti yaptim sana bir siteden aldigim tarifi vereyim

2 adet kuru sogan bir miktar lahana ve kereviz sapi 2 tane havuc yesil biber domates ben bu sekilde yaptim ve her aklima geldikce ictim ve diyet listesine pekde uymadim ama agirlikli olarak meyve ile beslendim ve sadece 3 gun yapabildim 3 gun sonunda 2 kilo verdim ve 4 gun once birakmistim simdi daha dogrusu yarin tekrar baslicam az once corbami hazrladim sanada tavsiye ederim cnm

cnm birde mumkun oldugu kadar haslanmis sebze ile ve bolbol meyve ile beslen ben cok buyuk faydasini gordum ama corba cok agir geldigi icin daha fazla icemedim :2::2::2:

canımcım çok teşekkür ederim bilgilerin için kereviz sapı koymasak olur herhalde....kolay gelsin sanada

eveet hanımlar iki hafta önce yapmıştım bu diyeti ve bugün yine başladım, herkese kolay gelsin. Sevgili karanfilli ve aglamakyok listeyi istemişsiniz ben size yardımcı olamaya çalışayım.
1. GÜN: Sadece meyve ve lahana çorbası (muz hariç)
2. GÜN: Sadece sebze ve lahana çorbası (1 adet az yağlı haşlama patates yenilebilir)
3. GÜN: Sebze ve meyve, lahana çorbası
4. GÜN: 5 adet muz , 1 lt ligth süt ve lahana çorbası
5. GÜN: 300 gr et, 5-6 adet domates ve lahana çorbası
6. GÜN: Kırmızı et (haşlama veya ızgara), sebze ve lahana çorbası
7. GÜN: Esmer pirinçten pilav, meyve suyu ve lahana çorbası

LAHANA ÇORBASI
küçük boy lahana
2 domates
1 yeşil biber
1 kabak
5 adet taze soğan
yarım demet maydanoz
1 adete havuç
baharat, su
Hepsi düdüklüde 20-25 dk. haşlanır, blenderden geçirilir. (Ben böyle yapıp içtim ve içerken bol limon sıktım. İsterseniz çorbayı pişirirken içine tavuk bulyon koyabilirsiniz.Diyet yapılırken en az 2 lt su ve 2 fincan yeşil çay içilmeli.)
NOT: bu diyet tekrar yapılmak isterse en az 3 gün ara verilmeli.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben geçen hafta lahana çorbası diyetine başladım gayet de güzel yaptım 1 haftanın sonunda tartıldığımda şok oldum çünkü sadece 1 kg vemişim.çok üzgünüm tüm emeğim boşa gitti. bir daaha uygulamak istemiyorum.sizlere kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…