Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşım

Normal diyetine devam et derim...
Ben 7 gün denedim ve hemen hemen uydum yazılana...
Sebze meyze çok yemedim....Sabah akşam sürekli çorba içtim

Ama sadece 1 kg gitmiş benden (((( çok üzüldüm...1 haftam zor geçti ama katlandım....7-8 kilo verdim yorumlarını görünce çok heveslenmiştim ama malesef bende olmadı....

Şimdi herşeyden ölçülü yiyerek yavaş yavaş vermeyi planlıyorum....
,bakalım....

ben de dün başladım. akşam içtim 2 tabak. zaten tüm gün de meyve ile geçiştirmiştim. neyse inanılmaz lezzetli bir şey olmuş anlayamadım herkes kokusundan tadından falan dem vurmuş ama ! neyse sabah tartıldım aynıyım bugün de hem öğle hem akşam içeceğim meyve desteğiyle. sabah bi 100 gr falan vermiş olsaydım iice gaza gelirdim ama olmadı lahana bitene kadar devam,sonra da yenisini almam zatii. ne yapcam bilemiyorum yauw. 2 kg kızlar ya çok değil nası gidivercek??

merhaba arkadaşlar
bu listeli diyet listesine nerden bakıyorsunuz?????? lütfen yardım edin bizde eşimle bi aydır rejimdeyiz tabi doktor kontrolü altında son zamanlarda biraz kaçamaklar yaptık :26: eşimde bende yemek yemeyi çok severiz ama ben bi ayda ancak 1 yada 2 kilo vermişimdir tartılma imkanım olmadı ( şu diyet listesini allah rızası için bide bana yazında bende malzemeleri alıp hemmmen başlayım.benim çok zayıflamam lazım çoookk.iki 8 ay içinde iki hamilelik geçirdim iki aylıkken ikiside karnımda öldü o zaman aldım kiloları geriye vermem lazım yardım edin....

kızlar bende bugün yaptım burda yorumlarda okudugum gibi kötü bişey degildi gayet güzel oldu yoksa bendemi bi anormallik var anlayamadım çok süperdi tabiki kilo verdirmez aldırır gibime geldi enerji deposu mübarek:))):76:

yarin kereviz aliyim baslicam sali gunu hayirlisiyla her basladigimda yarim kalmsti ama bu kez yarim birakmicam 1 ay devam edicem :)))

bu gun bende basladimm :))bana da cok kotu gelmedi hatta kilo aldircakmis gbi geldi icinde cuma pazarinda ne varsa var bakalim fark edicek mi 1 hafta sonucunda neticeyi sizlerle paylasirim :)

benim midemi bozdu ya biraktim ben baska altarnatif bakicam artik :) lahana suyu nasil oluyo sadece lahana yapragiyla mi ? ne kadar icmek gerekiyo ?

merhaba bende lahana çorbasına başlamak istiyorum ama nasıl yapıldığını pek anlayamadım yani birsürü tarif var internette herkes başka tarif söylüyor hangisi doğrudur?bide ben yemek yapmak konusunda gayet başarısızım yapabilir miyim bunu acaba?sadece lahanayı kaynatıp onun suyunu içsem sabah akşam olur mu??yardımcı olursanız sevinirimm.75 kiloyum hedef 55.hepimize olay gelsiinnn:)

bu sabah başladım ben.
bisürü şey deniyorum olmuyorr olmuyor

bu sefer bu hafta bunu deniyyeim dedim.
tadi gayet iyi limonda sıkıyorum..lezzetli geldi bana
bugün lahana çorbası-mey ve günüm.

bakalım hadi hayırlısı ....

ben su kerevizli enginarli falani denedim hani 7 gun ilk gun istedigin kadar meyve olani, midemi bozdu ama benim :94:

yapanlarin memnun kaldigini okudum ama bir cok yerden kilo kaybi garantiymis ama araya diyet disinda hic bisey sokmamak gerekiyomus atistirmak veya tatmak dahi yok yani askeri disiplin isteyen bi diyet :) midesi kaldiran icin iyi bence

Arkadaşlar ben dün başladım ve nedense çorbanın tadından çok memnunum.
Limon+karabiberle çok lezzetli bir hale geliyr.
Dün sabah 97,5 dum
busabah 96,1 gördüm tartıyı..biliyorum su kaybı ama genede çokkk mutluyum..
Bugün çorba+sebze günüm....
Inşaallah 7 günün sonunda enazından 3 kg vermiş olurum.
öbür hafta normal diyetimi sonraki hafta gene lahana diyetini yapmayı planlıyorum.

Inşallahh tabiiii

Merhaba kızlar.
Şuan çorbam pişiyor ve az önce tartıldım 53 kg.ım.3 4 kg vermek istiyorum ,aslında bebiş haberi bekliyorum bu ay ama daha belli bile değil o arada şu kiloları versem kısa zamanda benden mutlusu yok.Gelişmeleri yazıcam

selam bu sabah tartıldım 3, günüm 95,6 kg ım...
bugün çorba+köfte günüm valla çok iyi gidiyor arkadaşlar...............

4.günüm bugün ve sabah 94,9 kg dım..

1.günkü kilom 97,5 du..

valla bişiler oluyor ama ...hadi hayırlısı dün bir hafta lahana diyeti yapan araverip 10 gün normal diyet yapıp tekrar 1 hafta lahana diyeti yapan bi bayanla tanıiştım toplamda 17 kg vermiş.

ve çokk ümitlendim bende...
ve yola devam diyorum arkadaşlarrrrr

benimde bu diyette 4. günüm inş. bizlerde veririz.

kesinlikle işe yarıyo kızlar deneyin.ama artık son zamanlarda ööğğğ oldu yani görmek istemiyorum lahana :26:

Selam herkeze...
Bu sabah 5.günümdü..çorba, sebze. Meyve günü..
Sabah uyandığımda 94,2 idim !!!!!!

Hafta sonu çok yoğun yapamayacaım bu diyeti ama dikka edeceğim.
Olay şuki kesinlikle faydalı bişiiii

merahaba arkadaşlar bende bugün başladım bu diyete aynı zamanda akupunkturda taktırdım 1 hafta önce ikisine b ir devam edeceğim hadi hayırlısı bakalım
şuanda kilom 83 bakalım neler olacak

bu arada umarım bi yanlışlık yapmamışımdır herkes iğrenç diyor ama ben çok sevdim tadını biraz acı yaptım ben ondanmı acaba acı etkisini azaltmıyordur demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…