Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

koskoca şehirdeki manavlarda lahana bulamadım olacak iş mi yani bu
bugün migrosa gideceğim umarım vardır lahana.. ben de başlıyorum bu diyete.. bu diyetle hiç kaçamak yapmadan daha önce 4 kilo vermiştim haftada. ama benim fazla kilom yoktu ondan dolayı olabilir.. bir daha da geri almamıştım o kiloları ta ki antidepresan kullanmaya başlayana kadar...
şimdi yeniden bu diyeti yapacağım. gerçekten içmek çok büyük başarı istiyor bu çorbayı tadı berbat
spor salonuna da yazıldım. bugün başlıyorum. gelişmeleri bildiririm artık size 1 hafta boyunca. bana da destek olun

oncelikle aramiza hosgeldin canim :) kolay gelsin bu arada da , boyun kaç merak ettim dogrusu, çunku eger 60 kilo isen çok degil bence , ama boyununda kaç oldugu onemli tabii.. destek oluruz insallah hepimiz birbirimize. evde tek basina yapilmiyor du diyet mutlaka destek lazim geliyor ben tartilmadim suan kaç kilo verdigimi bilmiyorum ama 3.cu gunumde 1 kilo vermiso ldugumu gormustum, ama daha vermemisimdir çunku tam manasiyla yapmiyorum diyeti maalesef , dayanamiyor insan ne yapalim .. ne kadar verirsek kardir, diyorum ve kolayliklar diliyorum..

ben hastalandığım için bıraktım 3 gün falan yaptım 2 kilo kadar eksik görünüyordu tabi geri almışımdır yediklerimle :) spora başladım stepper kullanıyorum hergün bir ara tekrar yapıcam o diyeti herkese kolay gelsin

Bu diyete cuma günü başladım ve 3. günü 1.5 kilo vermiş olduğumu gördüm :) Bugünde 4. günüm.Çorbanın tadı başta midemi bulandırsa da sonradan pek etki etmedi.Midem gitgide alışıyor sanırım bu çorbaya. :))
KK sayesinde ilk defa bu kadar azimliyim. :)

birkaç yıl önce yapmıştım. tahammül edilebilirseniz, 10 günde 7 kilo vermiştim. ama çorba çok iğrenç doğrusu:18:

ben 4 gun yaptim ve yazildigi gibi kesinlikle uyamadim, ama yinede 1 kilo verdim uysam kaç kilo verirdim allah bilir :))

Kızlar lahana çorbası diyeti tarifi nerde ilk sayfada silinmiş nasıl tarifi yazamısınız nerden baktınız hazırlamak için

ben bugün başladım ilk çorbamıda içtim az önce tadı hiçte kötü gelmedi bana....bakalım işe yarayacakmı...

Arkadaşlar,siteye sırf bu diyete başladığımı söylemek için üye olmuştum 3 gün önce.İlk günümdü,sabahın köründe o çorbayı içtim,her ne kadar midemi bulandırmış olsa da dayanırım falan dedim ama ama saat 5 civarlarında feci bir baş ağrısı ve mide bulantısı başladı.Eve gittikten sonra diyeti bozdum 2 kaşık pilav yedim.Ama ne midemin bulantısı geçti ne de başımın ağrısı.İlerleyen saatlerde durmadan kusmaya başladım.Başım hala çok ağrıyordu.Dün uyandığımda dersaneye de gidemedim baş ağrım ve mide bulantımdan.Kusmanın yanında ishal olmaya da başladım.Halsizlik ve baş ağrısından uyukladım bütün gün.Bugün de uyandığım da aynı şekilde başım ağrıyordu ve midemdeki o garip his devam ediyordu.Aynı şikayetlerim tüm gün devam etti.Bugün de dersaneye gidemedim kısacası perişan oldum.Doktor kontrole geldiğinde lahana çorbasının vücutta aşırı gaz depolanmasına sebep olmuş ve bir kaç kere daha içseymişim hastanelik olacakmışım.Benim başıma bu diyet yüzünden bunlar geldi,başlayacak arkadaşlara bir uyarı olsun benden.Kesinlikle doktor kontrolünde diyet yapın.

Hazir yayla corbasiyla karistirip icmeyi deneyebilirsiniz. Kuzenim bu sekilde yapti ve tadinin onemli olcude duzeldigini soylemisti. Duzenli uyguladigi donemde inceldi ama akabinde sadik kalamadigi icin asiri kalori alimina, abur cubura devam etti. Zaten harketsizdi ve kilolar misli ile geri geldi. Ayrica eger guatriniz varsa bu corbayi pas gecmelisiniz.

ben de bu gün başlıyorum lahana çorbasına ...3 kilo acil vermem lazım
uzun zamandır sağlıklı beslenmeyi bıraktığım için vücudumun detox a ihtiyacı var.umarım sonuç alabilirim.)

ben yemek gibi yaptım küçük küçük dogradım havuçla soganı kavurdum azcık biber salçası sonra lahanayı kavurdum güzel oldu ama bi tencereye 1-2 yemek kaşıgı yag koydum yoksa diger türlü içemiyorum böyle gayet güzel deneyin tabi kilo aldırmaz verdirirse
birde sabah kahvaltımı yapıp diğer ögünlerde içmeyi planlıyorum

Evet yarından itibaren bende başlıyorum bu diyete...
Şuan 72 kiloyum 73 de olabilir

Bakalım ne kadar etkili olacak bende...

Bir sorum olacak.....
Sadece çorba içilecek değil mi?
Arada meyve yenilecek ve bol su........

Yanlış mı biliyorum ???

Bişey daha soracam....

Çorbayı her seferinde ısıtarak yenebilir mi? yani yiyeceğin kadar

Birde ben yaptım ama sanırım çok sulu oldu kıvamı malzemelerini az koydum galiba....

Sabah bir kupayla çorba içtim ve hala bişey yemedim....Aslında korkuyorum da sağlığım bozulacak diye (( Meyveyle de aram pek iyi değildir.......

ben kahvaltıda çimiyorum hem midem kaldırmaz hemde psikolojim bence güne güzel saglıklı bi kahvaltıyla başlayın çorbayı diğer öğünlerde daha saglıklı bence

Diyet programında her gün günlük olarak çorbanın yanında yiyebileceklerin yazıyor sadece meyve değil.Ve günlük en az 2 lt su içmen gerekiyor.
Çorbayı her gün yiyeceğin kadar ısıtabilirsin tabiki :87:

Sağlıklı zayıflamalar :)

Son düzenleme:
Program derken ben başka yerden bulup uygulamaya başladım....,
Orda meyse ve sebze yazıyordu

Dediğiniz konu nerede?

Birde pek fazla etkili olmadı bende sanırım
bugün 4.günüm hiç kilo vermemişim
ama kararlıyım 7.güne kadar devam edeceğim

kızlar selam,
ben de bu diyeti uygulamaya niyetlendim lakin danışmam gerekn bir kaç şey var,yardımcı olursanız minnettar kalırım.
*bu çorbayı bildiğimiz bir çorba yapar gibi mi yapıyoruz? yani soğanı salçayı kavurmak için yağ koymak lazım değil mi,yani yağsız da nasıl olur ki :S
*bunun dışında ben sadece akşamları içebilirm. h sonları da öğle-akşam içebilirm. ayrıca düzenli hergün 20 dk sporum ve bol su içmem de var. bu şekilde verim alınır mı? illa diyete birebir uymak zorunlu mu ?:2:
lütfeeenn biri fikir versin? bu şekilde uygulayan var mıı?
not: 2 haftadır normal diyetteyim, 2 kg 800 gr verdim bu sabah itibari ile kilo ise 50.8 hedef 48. azıcık hızlandırmak amacım.
cevaplayanlara şimdiden kocaman teşekkürler.:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…