Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar ben bugun ıcmeye basladım bu corbayı yanında yarım dılım kepek ekmek yesem sorun olurmu sızce

kızlar emin olun bu çorbayı sırf akşam öğünü olarak içseniz bile yararlı oluyor.gündüz hşereyi yiyin azıcık azıcık.hem gözünüzdey emeklerde olmaz.hemde acaba kastan mı gitti sudanmı gitti derdiniz olmaz.birazda hareket hepsi bu.hepimiz biliyoruzki çabuk giden kilolar çabuk alınır.bakın bir hafta yapın akşam yemeklerini geç vakte bırakmadan çorbamızı içerek sounç alacaksınız.ben şimdi tarıtlmıyorum.bir hafta soarn sizlerle paylaşırım inşallah...

arkadaslar sadece bu corbayi mi? icecegiz yoksa özel bir diyet varmi? VE KAC GÜN ICMELIYIZ YANITLARSANIZ SEVINIRIM TESEKKÜRLER

arkadaslar bende 5 gündür bir lahana karisimi iciyorum cok da güzel gidiyor diyetim, 5 günde 3,5 kg verdim... karisim sundan olusuyor, 5-6 yaprak lahana, 10 dal maydonoz, küp küp kesilmis 1 halka kereviz... sabah ögle aksam ictim, ve güzelde bir diyet yaptim... cok rahat gecti, simdi 3 gün ara veriliyormus, sonra tekrar devam... ayriyetten günde 2-4 litre su icdim... spor yapamadim zaten 5,5 aylik bebisim var, o beni fazlasiyla hareket ettiriyor zaten :)))

Merhaba bende yaklasık 1 haftadır yapıyorum ılerleme var ama bu sayfada artık
yazılar goremıyorum acaba kımse yokmu paylasımar ıcın eger hala yapan ve sonuc alan arkadaslarım varsa lutfen yazın feccebooktan akumsal yaman dıye benı bulursanız konusalım

ben de geçen hafta yaptım çorbayı ama sadece bi öğün içebildim gün içinde o da yanında ekmek de yedim diyet yapamadım normal yemeklerden yedim tabiki sadece 1 kilo vermişim çok bile aslında diyet yapılsa gerçekten işe yarar ama insanın sürekli içesi gelmiyor

Arkadaşlar bende buçorbayla kilo vermek istiyorum ama birinci sayfada
çorba tarifi silinmiş...Lütfen yapanlar bana tarif yazsın nekadar ara vericem
neler yiycem yemiycem lütfen ama lütfen 10 klio vermem lazım
sonrada hamile kalmak istiyorum umarım yardım edersiniz

Merhaba kızlar,

Ben de dün başladım bu çorbaya ayrıca pilatese de başladım bugun.4 5 kg vermek istiyorum.Başka yapan varsa beraber yapalım.

Ben 2. günün sonunda çorbayı bıraktım.Yenmeyecek gibi değil ama sürekli aynı şeyi yemek beni mahvetti zaten zayıfım çok kilom yok.Sadece pilates yapıcam dayanamadım ben walla:)

Nedir biz bu kadınların çilesi...
Bu kilolar yüzünden yemek yeme zevkimiz gitgide kayboluyor, nefis bir sofraya bile çok yememeliyim, şundan yememeliyim diye düşünerek oturuyoruz, düşünmesek bile yedikten sonraa büyük bir suçluluk duyuyoruz...
Kaç gündür lahana çorbasını içiyorum. Çok fazla kaçamakta yapmama rağmen 5 günde 3 kilo gitti. Tahminende çoğu su. Hadi bu iğrenç lapa gibi çorbayı içiyoruz. Bunu bırakınca da yine bizi yemediğimiz yiyince kendimizi iğrenç hissettiğimiz günler bekliyor.. Ne olucak nasıl olucak gerçkten bilmiyorum.

Ama artık yemek yerken yememeliyim diyetteyim diye psikolojik br baskı uygulamk istemiyorum kendime..

Son düzenleme:
selam bayanlarrr ben yeni geldim tecrübeli arkadaslar varsa bırkac sey sormak ıstıyorummmm.bugun reglı oldum 4gun suruyor ortalama 11 gun sonraya kac kılo verebılırım sızceeee hiçç diyeti bozmadannn.kılomm 67 :44::44::44:

Kizlar bugun malzemeleri alip yarin baslicam ins. bisey sorcam sogan yesil sogan mi olcak? :uhm:

merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım. lahana diyetini 3 gün yapabildim ama ilk günün sonunda gerçekten pantolonum bol geldi harika bir diyet.. ben dayanamadım midem bulandı bıraktım üzgünüm... yarın tekrar başlıcam bu sefer pes etmek yok. en kabusu 2.gün.. hepimize başarılar

ben daha önce bu çorbayı içtim gayet güzel zayıflatıyo:)fakat tekrar içebilirmiyim bilemiyorum.tadı çok kötü çünkü.yinede deniyecem.tek sorunum 4 aylık bebeğim var ve emziriyorum.acaba emziren anneler içebilirmi bu çorbayı?lütfen yanıtlarsanız sevinirim.

ben suyunu içiyorum.. hem bacaklarım pamuk gibi oldular zaten pek bişi yoktu da iyice pamuk gibi oldular :)

pantolonlarımı daraltıcam yakında 38 den 36 bedene :))) ve 36 olanları da rahatça giyicem çok az kaldıı

Bende yaklasik 1 aydir diyet yapiyorum. 4 kilo kadar verdim ve bugün yeni yilin ilk gününde Lahana corbasi diyetine basladim. tavsiye ediyorum cok lezzetli
Umarim basariyla sonuclanir

Bende yaklasik 1 aydir diyet yapiyorum. 4 kilo kadar verdim ve bugün yeni yilin ilk gününde Lahana corbasi diyetine basladim. tavsiye ediyorum cok lezzetli
Umarim basariyla sonuclanir

çok mu lezzetlibana nasıl bi çorba hazırladığını söylermisin canım.bugün bende pişirmek istiyorum

arkadaşlar çorbanın içine tavuk bulyon ve sevdiğiniz bir hazır çorba atarsanız ben domates çorbası attım tadı güzel bile oluyor baharatıda bol tutunnn süper :):)

kılzar benımde 5-6 kılo fazlam var ben sebzeye abyılırım lahanaya da bayılırım bende yarın baslıycam bu corbaya bu arada 1haftadır plates yapıyorum muthıs sıkılastıyo tavsıye ederım hepınıze pekı kızlar tam olaraka nasıl yapıyosunuz ya bulyon cok kalorılı deılmı onun yerıne bı parca tavuk gogus yada kemık atsak daha ıyı olamazmı? hangı malzemelerı koyayım tam olarak bılemedım..evde kabak lahana sogan maydanoz var daha ne katıyım ıcene kızlarrrr

Ben bu diyetle 5 günde 5 kilo verdim :/ ve bayagı bir sürede geri almadım sürekli serum yedigimden sürekli şişiyorum ve kilo alıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor yeni diyetten çıktım ama serumlar beni bahvediyor

yarın tekrardan başlıcam bu diyete şiddetle tavsiye ediyorum. ben çok kasmadım kendimi çorbanın yanında normal yiyeceklerimi yedim ama az tükettim gerçekten ne kadar çok içerseniz o kadar iyi ve su tüketin bol bol ama ılık su yağ eritiminde daha etkili *

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…