Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

rica ederim canım.. bende senin gibi bi iki sefer bir hafta ara verdim. düşün yani ona rağmen o kadar kilo gitti.. umarım sende istedğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın canım..

selamlar, uzun bir aradan sonra yarın tekrar başlıyorum, bana katılmak isteyen var mı? çorbam pişmekte...

Ben sadece bir soğanla bir-iki diş sarımsağı dörtte bir lahanayla beraber haşlıyorum, pişince blendardan geçirip süzüyorum ve hazır domates çorbası ile karıştırıyorum. Başka türlü içemiyorum.
Liste de bu şekilde:

1.gün çorba ve muz harici meyve
2.gün çorba ve patates, baklagil harici sebze
3. gün çorba ve meyve sebze (muz, patates ve baklagiller yasak, yeşil fasulye de yasaklara dahil tabi)
4. gün çorba, 4 muz, 1 litre süt
5. gün çorba, 300 gr. kırmızı et, 4 domates
6. gün çorba, 300 gr. kırmızı et ve sebze (baklagiller ve patates hariç)
7. gün çorba, bir küçük porsiyon esmer pirinç, bir kase yoğurt ve sebze (yasaklar geçerli)

ÖNEMLı!!!!: Diyet boyunca günde 8 bardak su içilecek ve ASLA ilaç kullanılmayacak. Ayrıca kendinizi iyi hissettiğiniz günler çıkın, 1 saat yürüyün. Çorbayı ne kadar içerseniz o kadar yağ yakarsınız, üç öğünde de çorba olsun.

nasıl bi diyet yaptın da canım 2.5 ayda 14 kilo verdin.....Bende yarın lahana çorbasına başlayacağım bakalım...Kereviz yok ama bi de illaki yeşil soğan mı omalı kuru soğan olsa olmaz mı*

bu çorbayı içerken dikkat etmemiz gerekenler ne örneğin ben yarın öruç tutmayı düşünüyorum gece içsem bi kaç kase olur mu yine de?

offf kizlar ben artik niyeyse girtlagimi hic tutamiyorum ya kendime sinir oluyorum tiksindigim bu corbayi bugun yine yaptim ve bu diyete basladim ilk yaptigimda banada tadi guzel gelmisti ama 2 gun sonra tiksinmeye basliyorsun baska carem yok 66 kilo olmusum en az 60 olmam gerekiyor

bende kılolar aldı basını gıdıyor 60la evlendım 70le hamıle kaldım 85le dogumyaptım suan 88kılayla dıyet basladım5gundur sabah aksam yuruyus yapıyorum göbegime poset sararak 1kılovermısa yuruyus sayesınde bugunde lahana corbasına basladım bakalım neolucak fazla dıl 70 e dusem yeter bana senağlama

ya benim çorbam çok güzel oldu ...Ben severek yiyorum bi gariplik mi var acaba?Bugün 2 .günüm ve 1.5 kilo vermişim şimdiden....aslında ben yapamazdım bu diyeti ama 10 güne kadar memlekete gideceğiz bari hamile kaldığım kiloya ineyim....

bende başlıyorum hayırlısıyla bakalım neler olacak arkadaşlar hepımıze kolay gelsınkaydirigubbakcemile2

bugun 3gunum yarınn sabah tartılıcam bakalım kılovermısmıyım
diyete harfıyen uyuyorum ama ben gunde 2saat yuruyorum sabah ve aksam evdede spor yapıyorum yarın yazarım degısıklıgı kolaygelsın herkeze

bende harfiyen uyuyorum ama ben yürüyemiyorum bebeğime bakacak kimse yok bende dün ip atladım.bugünde atlayacağım...Ama şimdiden 1.5 kilo verdim.Pazar gününe kadar devam edeceğim...Pazar ara verip sonra yeniden başlamayı düşünüyorum...

benımde kızım var 2bucuk yasında arabasına koyuyorum bırakacak bırını bulamadıgım zaman onla yuruyorum buarada 3gunum bıtı sabah tartıldım 2bucuk kılovermısın 84 bucuga dusmusum cokkkk mutluyum cok 70 e dusene kadar durmak yok ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ilk haftada 2 kilo gitti. ama sonra devamı gelmedi. aslında ben çorbanın yanında diyeti uygulayamadım. ama yediklerime dikkat etmeye çalıştım.bazı günler yoğunluktan hiç içmedim. ama geri gelmedi hemen demekki su değil.bu hafta daha dikkatli olacam bakalım nasıl olacak.

dun 7gunum boldu ve tartıya cıktıgımda hıc kılovermedıgımı gordum cok sasırdım hadı corbadan veremedım 4gun ac kaldım sporyaptım yuruyus yaptım 1kılobıle gıtmezmı ılk 3gun 2kılovermıstım halbukı acaba hastalık donemıme gırdım onun ıcın 1 -2 kılo sıslık olabılırmı :uhm:

bende senin gibi oldugu zamanlar oldu ben kilo vermesemde inceldigimi anliyordum ara ara baslayip tiksinice birakiyordum simdi yine basladim ve bugun 3. gunum ne kadar devam eder bilmiyorum ama corbayi icmek iskence gibi geliyor bana bu sefer hic tartilmiyorum cunku kilo vermedigimi gorunce uyuz oluyordum belki cuma sabahi tartilirim ama ara ara seytan durtuyor bire bir uyamiyorum diyete su girtlagima bi dur diyebilsem

ya corbayı ıcmekte zorlanmıyorum kolayını buldum 2kasık corba ıcıyom bıraz kucuk bıparca karbuz yıyom ozaman mıdem bulanmıyor
hıc
daha rahat ıcıyorum karbuz corbanın tadını yok edıyor
dene ıstersen

sükürler olsun kilolar gidiyor toplam 5kilo verdim cok kısa surede 16gunde sporve yuruyus ısın sırrı arkadaslar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…