Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

belitim cim merhaba.
sen bu lahanaya başladım deyince gelip bir bakayım dedim buraya.
yani bu diyetle iki haftada 10 kilo mu vermeyi düşünüyorsun.
lütfen kızma, bunu bildiğine eminim zaten, ama bence bu çok aşırı bir hedef.
2,5 ayda 14 kilo vermişsin bak ne güzel yapmışsın. bu 10 kilo vermeyi de en azından
bir aya yaymayı planlasan. keşke elimizde sihirli bir değnek olsa da istediğimiz kadar kiloyu istediğimiz sürede verebilsek.
ama yok malesef....
yine de kolay gelsin...

hehehehe keşke olsa ne güzel olurdu dimi
2 hafta yapmaya çalışıcam dediğim gibi artık bıktım
her gün diyet diyet yıprandım buda bana çok zarar veriyor
ilgin için sağol

çok süpersin ya:nazar: valla senden ilham alıp ve bu kez kesin olarak başlıyorum şu andan itibaren...

çok teşekkür ederim ama sakın ilk 2 gün pes etme 3. gün çorbanın tadına alışırsın limon ve naneyle dene ben öle yapıyorum inş. sendede işe yarar canım kolay gelsin

ay 4242 tebrik ederim canım ben tamamlıyamadım malesef ama 65 e düştüm oda iyi şimdi kendime göre kendimce belirlediğim bir diyet dönemine girdim görüşürüz

slm kızlar malesef kilo vermem durdu çorbada fayda etmez oldu bünye alıştımı ne dün bir arkadaşımdan duydum elamanı kullanmış ve halen kullanıyormuş acı biber hapı müthiş kilo vermiş 83 kilodan 67 kiloya inmiş valla kulaga hoş geldi ve bugün aldım bir kutu yarından itibaren bunuda kullanıcam denize düşen yılana sarılır misali artık aynalarla barışık olmak istiyorum hali hazırda sadce 8 kilo verdim 3 ayda

kızlar bu lahana çorbası nasıl yapılıyoor? tarif ???

çindekiler:
6 büyük yeşil soğan
1-2 domates
1 büyük lahana
2 yeşil biber
1 demet kereviz sapı
1 paket hazır çorba karışımı
tuz,biber
maydanoz
köri
1 adet et suyu veya tavuk suyu tableti
acı sos (arzu edilirse)

Hazırlanışı:
Sebzeleri küçük ya da orta boy doğrayın.
Tencereye koyup üstünü örtecek kadar su ilave edin.
10 dakika hızlı yüksek ateşte kaynatın sonra ateşi kısarak pişirmeye devam edin,sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Bu çorbanın kalori değeri düşük olduğu için kendinizi aç hissettiğiniz her zaman ve istediğiniz kadar içebilirsiniz.
Şayet bir yere gidiyorsanız termosunuzu çorba ile doldurun.

::: Birinci Gün:
Bütün meyveleri (muz hariç) yiyebilirsiniz. Kavun ve karpuzun kalorisi diğer meyvelere göre daha düşüktür. Bugün sadece meyve yiyip çorba içebilirsiniz. Şekersiz çay serbesttir. Su içmeyi ihmal etmeyin.
::: İkinci Gün:
Bütün sebzelerden doyuncaya kadar yemek serbesttir. Yeşil sebzeleri tercih edin. Kuru fasulye, mısır ve bezelyeden uzak durun. Gün boyunca acıktıkça çorba için. Bu akşam kendinizi tereyağlı fırın patates (kumpir) ile ödüllendirin. Meyve yemeyin.
::: Üçüncü Gün:
İstediğiniz kadar çorba için. Sebze ve meyve yiyin. Patates yemeyin.Üç gün boyunca hile yapmadıysanız 3-4 kilo verdiğinizi göreceksiniz.
::: Dördüncü Gün:
Muz ve yağsız süt: En fazla üç muza izin vardır. Yağsız sütün yanında bol bol çorba için.
::: Beşinci Gün:
Sığır eti ve domates: Gün boyunca 310-620 gr sığır eti ve altı adet domates yiyebilirsiniz. Gün boyunca 6-8 bardak su içmeyi ihmal etmeyin. Çorba içmeye devam edin.
::: Altıncı Gün:
Et ve sebzeler: Bugün 3 veya 4 adet biftek ve sebze yiyebilirsiniz. Yeşil lifli sebzeleri tercih edin. Patates yemeyin. Çorbadan en az bir tabak için.
::: Yedinci Gün:
Kahverengi pirinç, meyve ve sebze suları ile tekrar doyurun kendinizi. Acıktıkça çorba için.
Altıncı günün sonunda yukarıdaki diyeti hiç hile yapmadan uyguladıysanız 5-8.5 kg arasında kaybetmiş olmanız gerekir. Şayet 7.5 kg'dan fazla kaybetmişseniz tekrar başlamak üzere 2 gün diyeti bırakmanız gerekir.

Offf cok kararsizim yaaa.2 temmuzda istanbula geliyorum.12 temmuzdada antalya.Tatilden önce 58 olmam lazim.Suan 62 kiloyum.Bu hafta hic kilo veremedim.Baslasammi bu corbaya karar veremedim bir türlü.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende bugün lahana çorbası diyetine başladım tadı ve kokusu gerçekten kötü ama 1 hafta dayanmaya çalışıcam tam olarak nasıl uygulıyacağımı bilmiyorum ama ben sadece çorba ve su tüketicem diğilmi ???

ama ben çorbayı biraz farklı pişiriyorum. teflon tencerede soganı yagsız kavurur gibi yaptım. salcayla birlikte.. sonra üstüne ince kıyılmıs lahanaları ekledim... biraz cevirdim.. sonra sıcak su koydum üstünü örtecek kadar.haa bir de tavuk bulyon kullandım.
bu pişirme şekliyle de olur di mi? o kadar ugrastım cunku :KK43:

ama ben çorbayı biraz farklı pişiriyorum. teflon tencerede soganı yagsız kavurur gibi yaptım. salcayla birlikte.. sonra üstüne ince kıyılmıs lahanaları ekledim... biraz cevirdim.. sonra sıcak su koydum üstünü örtecek kadar.haa bir de tavuk bulyon kullandım.
bu pişirme şekliyle de olur di mi? o kadar ugrastım cunku :KK43:

senin yaptığın şekliyle tadı ve kokusu nasıl canım çorbası berbat kokuyo da

Kizlar bende cuma günü baslamayi düsünüyorum bu diyete... Ya ama öyle anlatmissinizki corba igrenc falan diye gözümü korkuttunuz ama yinede denemek istiyorum... Bendeki sorun su....Ben ne yaparsam yapiyim kilo veremiyorum,6 aydir düzenli spor yapamama rahmen bir sey oynamiyor üstelik kilo aliyorum ama bu ara biraz kaciriyorum tatliy sanirim onun etkisi var biraz.... 1,55 boyundayim ve 73 kiloyum cokkk fazlaaaaa =(.....Tam tatil üzeri insss bir ise yarar.....Ya birde kereviz demissiniz hepsinimi koyucaz yoksa sadece saplarinimi?

biz babnnemle başlıycaz bu diyete,onu da baya yüreklendirdim bu çorba hakkında,ama kızlar bi soeum olucak.Hem bu çorbadan içip hem normal yemeklerden de az yemenin bi zararı olurmu,çoğu yorumu okudum.Genelde çorba meyve diyeti uygulanmış.Hem normal yeme düzenine devam edip hem lahana çorbası içerek kilo verebilen arkadaşlarımız varmı lütfen cevap verin bu çarşamba başlayacağız çünkü babannemle

kızlar ben ara ara girip yazıyorum bu topice.. doğumdan sonraki 10 kilomu lahana çorbası diyetiyle verdim çünki ve bu diyete olan minnet borcumu ödüyorum bu şekilde:)) aradan baya zaman geçti geçmiş sayfalarda yazıyor ama şimdi arayıp bulamıcam.. şöyle söliyim bence çorbanın en vazgeçilmezi lahana soğan ve limon .. bu ikisini çorbanızda bol olursa ille kereviz yada başka sebze koyucam die bi şart yok bence.. ben bu iki sebzeye sadık kalarak hep değişik değişik yaptım çorbamı. ve defalarca yazdım ama tekrar yazayım çok da severek içtim. çünki diyet yaparken hiç bişey yemicem duygusu insanın daha da yemek yemeye itiyo.. bu çorbada ne kadar yerseniz o kadar kilo veriyosunuz.. her karnım acıktığında afiyetle yiyodum. bol limonlu nefis oluyo.. arzu ederseniz yoğurtlada yiyebilirsiniz.. çorbamın yağıda vardı tuzuda. bazen yağsız ve az kıymayla kapuskasını bile yaptım..
ilk günler biraz başım döndü yapamıcam zannettim ama bi iki güne bünye alışıyo.. bide ben çoğunlukla 4gün tam olarak uyguladım diyeti.. diğer günlerde fazla abartmamak kaydıyla normal yemeğimi yedim.. diyeti uygularken sabah kahvaltısında büyük dilim köy ekmeğinin üzerine yağsız labne peyniri sürüp yiyordum.. diyetinizi çorba ve su şeklinde yapmayın ama.. zaten lahana çorbası diyeti diye nette ararsanız hangi gün ne yiyeceğiniz yazıyor.. ama kendinizi çok da sıkmayın.. aklınızı kullanın.. mesela ben zeytini mercimek çorbasını ve buna benzer çok kalorili yiyecekleri hayatımdan çıkararak fazla sıkılmadan yaklaşık 2 yada ikibuçuk ayda 10 kilo verdim.. darısı başınıza inşallah:)

haa bu arada yaz ayında lahana bulmak gerçekten sıkıntı ve fiyatlarıda pahalı.. umarım kolayca temin edebilirsiniz..

kızlar ben ara ara girip yazıyorum bu topice.. doğumdan sonraki 10 kilomu lahana çorbası diyetiyle verdim çünki ve bu diyete olan minnet borcumu ödüyorum bu şekilde:)) aradan baya zaman geçti geçmiş sayfalarda yazıyor ama şimdi arayıp bulamıcam.. şöyle söliyim bence çorbanın en vazgeçilmezi lahana soğan ve limon .. bu ikisini çorbanızda bol olursa ille kereviz yada başka sebze koyucam die bi şart yok bence.. ben bu iki sebzeye sadık kalarak hep değişik değişik yaptım çorbamı. ve defalarca yazdım ama tekrar yazayım çok da severek içtim. çünki diyet yaparken hiç bişey yemicem duygusu insanın daha da yemek yemeye itiyo.. bu çorbada ne kadar yerseniz o kadar kilo veriyosunuz.. her karnım acıktığında afiyetle yiyodum. bol limonlu nefis oluyo.. arzu ederseniz yoğurtlada yiyebilirsiniz.. çorbamın yağıda vardı tuzuda. bazen yağsız ve az kıymayla kapuskasını bile yaptım..
ilk günler biraz başım döndü yapamıcam zannettim ama bi iki güne bünye alışıyo.. bide ben çoğunlukla 4gün tam olarak uyguladım diyeti.. diğer günlerde fazla abartmamak kaydıyla normal yemeğimi yedim.. diyeti uygularken sabah kahvaltısında büyük dilim köy ekmeğinin üzerine yağsız labne peyniri sürüp yiyordum.. diyetinizi çorba ve su şeklinde yapmayın ama.. zaten lahana çorbası diyeti diye nette ararsanız hangi gün ne yiyeceğiniz yazıyor.. ama kendinizi çok da sıkmayın.. aklınızı kullanın.. mesela ben zeytini mercimek çorbasını ve buna benzer çok kalorili yiyecekleri hayatımdan çıkararak fazla sıkılmadan yaklaşık 2 yada ikibuçuk ayda 10 kilo verdim.. darısı başınıza inşallah:)

haa bu arada yaz ayında lahana bulmak gerçekten sıkıntı ve fiyatlarıda pahalı.. umarım kolayca temin edebilirsiniz..
çok teşekkürler bence herkes senin gibi davranmalı bişeyden fayda gördüyse yazmalı ara ara bende 2,5 hafta uyguladım bu diyeti ve kaçamaklı olarak 6 kilo verdim kesinlikle denemeye değer 1 hafta ara verdim şimdi pzt başlıcam tekrardan ilk iki gün gerçekten zor ama üçüncü gün zevkle içmeye başlıyosunuz bende çorbamı lahana soğan ve maydozla yaptım umarım herkes istediği kiloya ulaşır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

X